Gulerul de camasa – un accesoriu inedit

Gulerul de camasa – un accesoriu inedit

Gulerul de camasa – un accesoriu inedit

  • Camasa este, prin excelenta, un element vestimentar care da o nota masculina oricarei tinute. Privite separat insa, partile componente ale unei camasi pot schimba aerul unei tinute de la o extrema la alta.

Camasa este, prin excelenta, un element vestimentar care da o nota masculina oricarei tinute. Privite separat insa, partile componente ale unei camasi pot schimba aerul unei tinute de la o extrema la alta. Gulerul si mansetele sunt componentele cu care designerii se joaca adesea, pentru a crea lookuri originale. In colectiile anului 2011, gulerul de camasa s-a transformat intr-un adevarat accesoriu pe care creatorii de moda par sa il reinventeze cu succes in permanenta.

Pentru multi designeri gulerul de camasa este un element care poate schimba total o tinuta, punand in valoare anumite aspecte ale acesteia. Forma, culoarea si, in ultima vreme, materialul din care este confectionat gulerul, sunt punctele forte ale acestui detaliu vestimentar aparent nesemnificativ.

Gulerul scoate in evidenta chipul, prin urmare, aveti mare grija la machiaj! De asemenea, gulerul poate sa puna in valoare o coafura eleganta sau o pereche de cercei. Totul depinde de inaltimea si de accesorizarea acestuia.

Pentru unii designeri gulerul a devenit el insusi un accesoriu inedit. Delfina Delletrez, spre exemplu, a devenit celebra pentru gulerele si pentru mansetele inedite pe care le creeaza si care pot servi cu usurinta nu doar ca accesorii vestimentare, ci si ca scurturi de aparare impotriva unui eventual atacator, daca ar fi sa ne luam dupa materialele metalice din care sunt confectionate.

Accesoriile purtate pe langa guler sunt si ele extrem de importante. Gulerele pot fi asortate cu coliere sau esarfe pe care le puteti purta peste camasa sau direct pe piele. In ambele cazuri gulerul va iesi in evidenta. Diferenta vine din felul in care asortati accesoriile purtate. Spre exemplu, o esarfa infasurata direct in jurul gatului va poate da un aer boem, iar daca gulerul este ridicat si destul de inalt, veti capata cu usurinta un look usor aristocrat.

Din dorinta de a raspunde provocarilor pe care le naste adesea creativitata in domeniul modei, unii au incercat sa imbine utilul cu placutul, accesorizand gulerele de camasa cu... ceasuri. Ideea este oarecum bizara si ne indoim de utilitatea unui ceas plasat pe post de papion. Insa, cine stie... poate ca in curand se va inventa si manseta cu oglinda si astfel totul va deveni firesc.

Dincolo de alte comentarii malitioase, retineti ca gulerul unei camasi poate face minuni, transformand o tinuta banala intr-una care sa atraga toate privirile.

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

Ghidul frumusetii peste 40 de ani
Efectele colagenului asupra pielii
Botoxul invins de veninul de sarpe  ultima inovatie pentru combaterea ridurilor
Buzele ne fac sa aratam mai tinere
Frumusete la 40 de ani - un ghid cu sfaturi esentiale
Reinventati-va machiajul!
Coafura  in centrul atentiei
Luptati cu ridurile!
Zambetul  secretul frumusetii eterne

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII