Gwyneth Paltrow ne invata sa scapam de stres

Gwyneth Paltrow ne invata sa scapam de stres

Gwyneth Paltrow ne invata sa scapam de stres

  • E drept ca vara suntem mai relaxati, pentru ca profitam din plin de zilele de concediu sau de vacanta, insa revenirea la serviciu poate fi uneori mai stresanta decat ne asteptam. Cum scapam asadar de stresul estival?

E drept ca vara suntem mai relaxati, pentru ca profitam din plin de zilele de concediu sau de vacanta, insa revenirea la serviciu poate fi uneori mai stresanta decat ne asteptam.

Cum scapam asadar de stresul estival? Actrita Gwynteh Paltrow a dezvaluit recent metoda sa de a scapa de stres  se arunca intr-o apa naturala si se elibereaza de toata energia negativa.
 
Actrita, in varsta de 38 de ani, sustine ca metoda este, de fapt, un instrument kabbalistic de trezire a constiintei de sine. Metoda se numeste mikveh si consta in scufundarea intregului corp in apa, de preferat o apa naturala, care sa aiba curenti (ocean, rau etc.). Ideea i-a fost data de mentorul sau spiritual, Monica Berg, care crede ca apa reprezinta mila si poate fi considerata mama noastra sprituala. In momentul in care ne scufundam in apa, ne putem imagina ca acelasi lucru se intampla cu grijile pe care le avem.

Pentru ca tratamentul antistress sa fie intr-adevar eficient este nevoie de patru scufundari, care corespund eliberarii de patru tipuri de stres. Prima data scufundarea trebuie sa fie totala. Intregul corp trebuia sa fie relaxat, sub apa, pentru a ne elibera de gandurile negative care ne revin in minte. In timpul celei de-a doua scufundari trebuie sa ne focalizam pe indepartarea lucurilor negative despre care credem ca ne cauzeaza stresul in viata de zi cu zi. La a treia scufundare ar trebui sa ne concentram asupra cuvintelor  pe care le folosim, asupra acelor cuvinte care sunt directionate spre noi intr-un mod negativ. In fine, ultima scufundare presupune focalizarea asupra actiunilor pe care alti oameni le-au facut  sau pe care noi insine le-am facut si au cauzat situatii stresante.

Desigur, metoda este aplicabila doar vara , desi, daca stam bine sa ne gandim nici vara apa raurilor nu este tocmai calda. Temperatura scazuta a apei are insa, se pare, rolul ei. Gwyneth pare sa fie foarte multumita de acest exercitiu si, trebuie sa recunoastem, nu se vede pic de stres pe figura ei. Iar daca este sa tinem cont si de faptul ca ziarista britanica Marianne Power a testat pe pielea ei metoda, doar pentru a vedea cat adevar exista in retetele minune pe care le promoveaza starurile, fara a respinge in final posibilitatea eliberarii de stres prin scufundarile repetate, atunci nu ne ramane decat un lucru de facut pentru a scapa de stres: sa sarim in apa!

Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

Frumusetea: sfaturi si trucuri
Folositi-va buzele pentru a arata mereu tinere!
O piele frumoasa in sezonul rece
7 secrete ale frumusetii, sanatatii si longevitatii
Femeile bronzate traiesc mai mult
Cum combinam machiajul si coafura?
Trucuri cosmetice incredibile
Otravuri impachetate in frumusete?
Frumsetea de vara  10 sfaturi pentru un ten frumos si sanatos
Machiajul si riscurile de sanatate
La inceput de an, fiti frumoase ca starurile
Rimelul  un ingredient indispensabil pentru un machiaj perfect

Suflet fericit
Mariah Carey este insarcinata
Living la Dolce Vita – Angelina si Brad
Frumuseti care au scris istoria – printesele de Monaco
Daramarea unui mit – Kylie Minogue si moartea stilului
Anii Andreelor - Zana cu zambet dulce din ecran
De Craciun stam intotdeauna acasa
Christina Aguilera: Sunt iubita si iubitul este al meu
Jennifer Aniston: Râsul este cea mai bună cale de vindecare
Salma Hayek: Barbatii sunt atat de slabi ...!
Angelina Jolie: Sa nu-i spuneti lui Brad…
Andreea Raicu - Profa de engleză
10 lucruri pe care nu le stiati despre George Clooney
Sinead O’Connor – gloria trecatoare a unui star
Jennifer Aniston si misterul „somniferului lichid”
Pond’s - secretul tineretii lui Kylie
Cele mai ciudate cupluri de staruri
Angelina versus Posh

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII