Produsul verde sau dieta hi-tech cu supa de varza in capsule

Dieta cu supa de varza in capsule

Dieta cu supa de varza in capsule

  • Supa de varza si-a dovedit eficienta de mii de ani in domeniul sanatatii si al formei...  cam asa incepe o reclama uluitoare, care mi-a atras atentia zilele trecute, in timp ce navigam la intamplare pe net. Fraza m-a intrigat oarecum, desi... ne-am obisnuit cu totii ca reclama sa nu coincida cu realitatea.

 Supa de varza si-a dovedit eficienta de mii de ani in domeniul sanatatii si al formei...  cam asa incepe o reclama uluitoare, care mi-a atras atentia zilele trecute, in timp ce navigam la intamplare pe net. Fraza m-a intrigat oarecum, desi... ne-am obisnuit cu totii ca reclama sa nu coincida cu realitatea. Ar fi fost si culmea ca textul sa spuna ca dieta cu supa de varza este periculoasa pentru sanatate si ca poate avea efecte dezastruoase. Nu cuvintele m-au socat insa, ci imaginea celor patru castroane cu supa echivalente cu... o capsula.

Asadar, am intrat pe site-ul cu pricina, nu pentru ca m-ar fi interesat miraculoasa dieta, ci pentru ca imaginea despre care vorbeam mi-a stranit curiozitatea. Frazele fara continut concret si cu iz de publicitate dubioasa continua...  Din pacate, nu toata lumea poate manca zilnic supa de varza...  pana aici, corect... dar...  tinand cont de gustul ei anost si de mirosul dezagreabil, care inunda casa, in timpul gatirii  deja e oarecum exagerat. Trecem peste. E clar ca varza nu se numara printre alimentele preferate ale multor persoane, dar frumusetea cere sacrificii, asa ca nu putine sunt superevele care se lasa seduse de ideea slabirii miraculoase datorate dietei cu supa de varza.

specialistul raspundeMai cititi si:

Lupta impotriva cancerului cu varza
Cum ne tratam corpul cu varza?
Varza rosie - tratamente pentru sanatate

Uimirea vine insa, pe site-ul respectiv, din alta informatie, pe care inca ma intreb cum as putea-o digera. (Cred ca varza insasi e mai usor de digerat, decat o asemenea enormitate.) Se pare ca un laborator francez a avut minunata idea de a inlocui varza cu capsule ce contin extract de & Varza (evident) si, atentie, o cpasula reprezinta echivalentul a nu mai putin de 10 kg de varza, lucru care, dupa mintea celor care au facut reclama, explica eficienta acesteia.

Problema mea e alta insa. Ceva nu se leaga. Daca in poza,  patru castroane de supa = o capsula minune, iar o capsula este echivalentul a 10 kg de varza... Rezulta logic ca cel 4 boluri de supa se obtin din 10 kg de varza. Corect? Asta daca pilulele sunt, asa cum se sustine, obtinute numai din extracte naturale. Trec peste misterele nerezolvate si merg mai departe, la recomandari in ceea ce priveste tratamentul. Acolo aflu ca daca iau pilulele minune timp de o saptamana slabesc 5 kg, iar daca iau 12 saptamani... slabesc 30 de kg. Fac rapid un calcul simplu. 12 saptamani ori sapte zile ori 10 kg pe zi (presupunand ca doza este de o capsula pe zi, desi nu stim de nicaieri asta), ar insemna cam 840 de kg de varza, adica aproape o tona. Judecand dupa pretul pilulelor (tratamentul pentru 12 saptamani costa undeva la 240 de ron), ma intreb pentru cine e avantajoasa, de fapt, uimitoarea cura (afacere)?

Si ma gandesc, involuntar, cu tristete la cat de multe femei pica in plasa unor astfel de reclame, care mie imi amintesc de un film horror vazut accidental cu ani in urma si care se numea sugestiv& Produsul verde.

Va recomandam sa mai cititi si:

Trup frumos
 Binkini  inventia care promite un fund de invidiat
Vergeturile si tratamentul lor
Ce fac daca unghiile mele au devenit urate?specialistul raspunde
Cremele autobronzante, mereu cu culoarea verii
Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!
Trucuri pentru a manca mai putin
Somnul si kilogramele in plus
Ingrijirea pielii: ingrediente benefice si ingrediente nocive
Sportul da un sentiment de satietate
Frumusetea XXL invinge prejudecatile designerilor
Exista crema anticelulitica ideala?

Frumusetea: sfaturi si trucuri
Folositi-va buzele pentru a arata mereu tinere!
O piele frumoasa in sezonul rece
7 secrete ale frumusetii, sanatatii si longevitatii
Frumsetea de vara  10 sfaturi pentru un ten frumos si sanatos
Machiajul si riscurile de sanatate
La inceput de an, fiti frumoase ca starurile
Rimelul  un ingredient indispensabil pentru un machiaj perfect

Femeia: frumusete si relaxare

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII