Costume de baie care te fac mai slaba

Costume de baie care te fac mai slaba

Costume de baie care te fac mai slaba

  • Vara e in toi si nu ai reusit inca sa dai jos kilogramele in plus acumulate din diverse motive, astfel incat sa te simti in largul tau la plaja? Nu dispera, timpul inca nu e pierdut!

Vara e in toi si nu ai reusit inca sa dai jos kilogramele in plus acumulate din diverse motive, astfel incat sa te simti in largul tau la plaja? Nu dispera, timpul inca nu e pierdut! Pana vei reusi sa iti atingi tinta propusa in ceea ce priveste greutatea, bucura-te de soare fara a te simti complexata din cauza siluetei. Alege un costum de baie potrivit, care sa te faca sa arati cu 10 kg mai supla. Poate parea incredibil, dar alegerea costumului de baie potrivit determina in mare parte felul in care ne este perceputa de catre ceilalti silueta, la plaja.
 
Nimeni nu e perfect, iar atunci cand mai ai si cateva kilograme in plus, plaja poate deveni stanjenitoare.Totusi, tinand cont de cateva trucuri simple atunci cand ne alegem costumul de baie putem crea iluzii optice salvatoare.

Eternul negru

O prima regula, de care ar trebui sa tii seama, este ca va trebui sa porti un costum de baie dintr-o singura piesa sau unul format din slip si maieu. Se stie ca negrul subtiaza silueta, asa ca este o alegere perfecta. Indiferent daca optezi pentru un costum negru simplu sau pentru unul cu croiala mai complicata, efectul de slabire este garantat. Pentru a evita monotonia, alege un costum de baie accesorizat discret cu detalii care sa iasa in evidenta sau poarta o esarfa de plaja viu colorata.

Imprimeurile florale XXL

Imprimeurile florale, mai ales cele multicolore, cu forme complicate, au darul de a distrage atentia de la formele corpului. Alege un costum de baie cu imprimeu floral si cu o croiala simpla. Ideale sunt costumele cu imprimeuri in diagonala, amplasate mai ales in partea superioara a corpului. Atentie insa la celelalte accesorii! Este de preferat sa fie uni, intr-o culoare asortata costumului de baie. Altfel, risti sa te transformi intr-un clown.

Cupe intarite si falduri pe abdomen

Daca nu vrei sa apelezi la trucurile cromatice si preferi o culoare care nu te ajuta deloc in crearea unei iluzii optice care sa te avantajeze, atunci iti poti ascunde formele cu ajutorul croielii. Alege un costum care sa iti sustina bine sanii si sa le dea forma. De asemenea, cauta un costum care sa fie incretit in zona abdomenului, astfel incat sa ascunda burtica si soldurile prea mari.

Doua piese

Cum spuneam, costumele din doua piese nu reprezinta cea mai buna varianta atunci cand vrei sa iti ascunzi kilogramele in plus, pentru ca zona care trebuie ascunsa este exact cea care devine vizibila atunci cand porti un costum cu sutien si slip. Daca nu suporti totusi ideea unui costum de baie dintr-o singura piesa, poti opta pentru unul format din slip si maieu / bluzita. Acesta din urma te va ajuta sa iti acoperi talia si soldurile, astfel incat sa te simti confortabil atunci cand te expui la soare.

Costumul rochita

Este solutia perfecta pentru a te scuti de complexul kilogramelor in plus. In functie de lungime, acopera nu doar talia si burtica, ci si soldurile si coapsele. Poti alege orice culoare, insa imprimeurile viu colorate sunt cele mai potrivite.

Daca ti-ai invins pentru moment complexul creat de faptul ca nu ai inca silueta e care ti-o doresti si poti iesi la plaja linistita, nu uita totusi ca aceste solutii provizorii creeaza doar iluzii optice. Asa ca incearca in continuare, in paralel, sa iti atingi scopul in ceea ce privestea silueta urmand regimuri alimentare adecvate si facand multa miscare.

Galerie foto - selectia supereva de costume de baie din colectiile verii 2011 

Galerie foto - Albumul costumelor de baie pentru vara 2010

Tot despre costume de baie mai cititi: Costumul de baie  cel mai pretios obiect estival

Mai cititi Trup frumos
 Binkini  inventia care promite un fund de invidiat
Ce fac daca unghiile mele au devenit urate? specialistul raspunde
Vergeturile si tratamentul lor
Cremele autobronzante, mereu cu culoarea verii
Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!
Extensiile de par
Lupta natural impotriva celulitei
Trucuri pentru a manca mai putin
Frumusetea XXL invinge prejudecatile designerilor
Exista crema anticelulitica ideala?
Somnul si kilogramele in plus
Sportul da un sentiment de satietate
Ingrijirea pielii: ingrediente benefice si ingrediente nocive

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...


✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII