Orientarea sexuală � o problemă delicată de discutat cu propriul copil | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

  1. Ala
    Alatrimis la 1/1/2022

    As vrea sa raspund domnului George si celor care sunt in asentiment cu El. Fiul meu de 22 de Ani mi a marturisit acum o saptamana ca este gay. Un copil exceptional, eminent, student de exceptie in straintate...un copil care nu a creeat niciodata nici o problema, nu a apart un geam, nu a furat I creta, nu a jignit pe nimeni; un copil ptr care ..in copilaria lui ma minunam si multumeam Celui de Sus ptr calitatile lui si otr faptul ca il cresteam atat de usor....si...bum!....a hotarat sa se destainuie .... Facem parte dintr o familie traditionala...unde neam de neamul nostru nu a auzit de asa ceva..... Este unicul meu copil....chiar crezi ca este o alegere ?....o boala?...chiar crezi ca trebuie ...eliminat?....chiar ai face asta copilului Tau? Este o vorba ...sa nu iti dea Dumnezeu cat poti sa duci.... Nu imi este usor sa ma obisnuiesc cu asta..vestea este proaspata...dar dragostea mea pentru fiul meu ma ajuta sa il respect si sa il iubesc.. simplu...sa il iubesc si sustin Ce are de castigat societatea de la un individ daca este hetero sau homo? Sau cumva educatia, inteligenta, aportul la dezvoltare aduce Mai multe beneficii omenirii decat cine cu cine isi petrece noaptea in pat?

    Raspunde la acest comentariu
  2. Robi
    Robitrimis la 18/12/2018

    Daca voi considerati ca homosexualitatea este ceva normal , atunci sunteti dusi rau ... cum faci un copil ? sau , sa zicem ca , cumva , ai copil ... cum ar fi ca acesta sa fie gay sau lesbi ? ar face de ras toata familia , tot neamul , cum mai ai nepoti/nepotele ? cum continua familia ? in halul asta ,va ajunge la un stop :(

    Raspunde la acest comentariu
  3. Alex Horan
    Alex Horantrimis la 24/10/2015

    Sunt bisexuala si sunt mandra ! Sunt mandra de absolut toate alegerile pe care le fac ! Sunt judecata, toti isi bat jos dar stii ce ?! Nu ma intereseaza ! Ma intereseaza doar de mine si iubita mea ^^ . Familia si prietenii mei adevarati stiu asta si ma sustin ! Este o tara libera ! Dumnezeu ne-a lasat liberi ! Putem alege singuri pentru noi ! Nu ne trebuie sfaturi de la niste imbecili care nu stiu ce-i aia dragoste ! Dragostea-i dragoste, fie intre baieti sau fete ! Unii inca nu s-au maturizat si cred ca ar fi cazut . Multumesc ^^ .

    Raspunde la acest comentariu
  4. Secret
    Secrettrimis la 11/2/2015

    astia-s nebuni mentali din copilarie, asa ca nu mai spuneti aberatii.

    Raspunde la acest comentariu
  5. George
    Georgetrimis la 7/11/2014

    Hai, nu, zau? Daca homosexualitatea e ceva normal, atunci daltonismul e ceva chiar MAI normal. Hm... Corect? Ma, rog, de ce anume tine homosexualitatea? De genetica? De un dezechilibru hormonal? De cresterea intr-un mediu promiscuu? Daca "savantii " sunt asa siguri ca nu ne alegem (dez)orientarea sexuala de ce nu spun EXACT in ce consta aceasta, cum spun englezii, DISORDER, tulburare de identitate sexuala? Si daca nu e o optiune, inseamna ca nici pedofilia nu e o optiune, e ceva "innascut ". Lasati-o balta cu propaganda asta paguboasa. Nu numiti anormalul, normal si boala (psihica, genetica, hormonala), sanatate.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: