Calculatorul nutritional pentru sarcina si alaptare

Calculatorul nutritional pentru sarcina si alaptare

Calculatorul nutritional pentru sarcina si alaptare

  • Cand esti insarcinata, corpul tau este o mica fabrica magica, in care este creat cel mai complex organism de pe pamant. Pentru a te asigura ca acesta se dezvolta armonios, trebuie sa faci tot posibilul ca din fabricuta ta sa nu lipseasca nimic din ce-i este lui necesar. Iata un calculator de alimentatie care te sfatui de ce alimente si nutrienti are nevoie corpul tau in perioada sarcinii si alaptarii.

Calculatorul nutritional pentru sarcina si alaptare

Cand esti insarcinata, corpul tau este o mica fabrica magica , in care este creat cel mai complex organism de pe pamant. Pentru a te asigura ca acesta se dezvolta armonios, trebuie sa faci tot posibilul ca din fabricuta ta sa nu lipseasca nimic din ce-i este lui necesar. Iata de ce, in aceasta perioada, viitoarele mamici vor gasi, cu siguranta, util un calculator nutritional, care sa le indrume catre o alimentatie adecvata si sanatoasa, saptamana de saptamana.

Intentia noastra este aceea de a le ajuta pe viitoarele mamici ce viziteaza site-ul nostru sa aiba acces rapid la informatii si solutii nutritive ce le vor fi utile pe tot parcursul sarcinii. Astfel, ele vor beneficia de confortul de a sti ca viitorii micuti se hranesc cu toate substantele nutritive ce ii ajuta sa se dezvolte sanatos si in siguranta.

"Calculatorul nutritional" este o aplicatie ce furnizeaza informatii si recomandari de nutritie adaptate fiecarei saptamani de sarcina in parte , astfel incat viitoarei mame sa-I fie mai usor sa respecte noile cerinte nutritive impuse de maternitate.

In principiu, pe langa acid folic, corpul viitoarei mame are nevoie de o multime de vitamine si minerale, in cantitati precise. Multe dintre acestea actioneaza sinergic  prezenta celorlalte potenteaza actiunea fiecareia. De aceea, hrana gravidei  si, deci, hrana puiului sau  trebuie sa contina in permanenta un intreg complex specific de asemenea elemente..

 

 Despre alimentatia corecta in timpul sarcinii, va recomandam sa cititi  

 Nu uitati sa cititi: Odiseea sarcinii - de 40 de saptamani:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie!

Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

autor: Desprecopii.com, Articol aprobat de Colegiul Medicilor Desprecopii.com
Toate drepturile rezervate (c) 2013

 La Medicul va Raspunde veti gasi sute de raspunsuri la intrebarile puse medicilor Desprecopii.com

Mai cititi despre sarcina

Dezvoltarea Sarcinii

Sarcina: frumusete, trup, sex

Cazuri speciale in sarcina

Teste in sarcina

Alegerea unui nume

Complicatii ale sarcinii

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII