Copiii crescuti de cuplurile de homosexuali au probleme de adaptare sociala | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 3 comentarii

 1. Românul
  Românultrimis la 27/11/2014

  Ptr. "Tine , Eu " acest raspuns e doar ptr.de-al de tine si tine odata minte ptr.tot restul vietii tale ratacite aici pe pamantul de va tine inca ; DUMNEZEU ( daca ati auzit ca exista daca nu mai aveti timp sa va dati seama ) A LASAT FEMEIA SI BARBATUL PTR.A SE PERPETUA SPECIA . Puteti voi astfel perpetua specia umana ?????????? Clar ca nu , atunci duva-n Fratia cu voi abramburitilor neintelesi ce va dati.

  Raspunde la acest comentariu
 2. didi
  diditrimis la 17/9/2013

  EU, fiecare are parerea sa. Acest articol are in spate un studiu. Daca ai si tu linkuri la alte studii le poti trimite. Din cate stiu eu, acest site accepta dialogul. Mie personal articolul mi se pare foarte documentat.

  Raspunde la acest comentariu
 3. Eu
  Eutrimis la 17/9/2013

  Pe cand si un articol despre concluziile lui Mengele? De ce citati tocmai un homofob extremist in loc sa citati atatea alte studii de calibru, realizate de specialisti, care indica tocmai contrariul? In plus, oamenii nu inteleg ca ceea ce poate avea un impact asupra unui copil crescut de un cuplu homosexual nu este faptul ca acel copil are doi parinti de acelasi sex, ci homofobia celorlalti.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: