11 lucruri despre îngeri pe care nu le știai. Află dacă ai un inger pe umărul tău | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

 1. Anonim
  Anonimtrimis la 21/12/2018

  Vreau sa fac o mărturisire poate cei mai multi ma vor crede nebun sau dus cu pluta desi am avut o întîmplare anul trecut cam prin august am văzut 2 îngeri care zburau necontrolat desi distanta era cam la vreo 7-8 km,prima data am crezut ca sint păsări desi nu am spus la nimeni dar stiu ce am văzut cu ochii mei nu voi da detalii unde sa petrecut acțiunea pt a nu fi luat in batjocura dar pot sa confirm ca ce am văzut era in romania.

  Raspunde la acest comentariu
 2. Adi
  Aditrimis la 30/12/2014

  Apreciez articolul si autorul. Insa omniprezenta(atribut natural) este specifica numai lui Dumnezeu. Asadar ingerii nu pot fi decat intr-un singur loc, intr-un anume timp, precum oamenii. Aceasta vis-a-vis de art.2, citez: "2. Ingerii sunt totdeauna langa noi insa in acelasi timp sunt in jurul lui Dumnezeu pentru ca au puterea de a fi in mai multe locuri odata. "Alte atribute naturale ale Lui: Aseitatea(existenta prin Sine); Spiritualitatea; Atotprezenta sau omiprezenta; Vesnicia; Neschimbabilitatea; Atotputernicia.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: