Arsurile solare: 19 tratamente si remedii la indemana cand pielea e arsa de soare | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 9 comentarii

  1. Serban roxana
    Serban roxanatrimis la 25/7/2022

    Buna ziua am fost ieri la piscina si ma ars foarte rau soarele pe picioare si ma doare foarte rau la atingere si ma ustura cu ce pot sa dau.

    Raspunde la acest comentariu
  2. popita vasile
    popita vasiletrimis la 25/6/2016

    am fost la strand cu familia si ne-am ars.si sotia vomita mereu ce este de facut

    Raspunde la acest comentariu
  3. vladu claudia
    vladu claudiatrimis la 23/7/2015

    Ce sa fac pentru fata mea de 12 ani, pentru arsuri solare? Pe umeri are cateva arsuri mai pronuntate. Si putin pe varful nasului din cauza ca s-a racait ea putin. Au trecut 5 zile, timp in care i-am dat cu ulei de galbenele pe omoplati (acum se decuameaza pielea) , dar sotul meu zice ca ar fi arsuri mai severe pe varful umerilor si pe varful nasului. Ce-mi recomandati? S-o vada un medic? Multumesc, Claudia Vladu

    Raspunde la acest comentariu
  4. gina
    ginatrimis la 3/6/2015

    Eu am folosit sticluta cu aloe vera pur compus din 99% ingrediente organice de la Aubrey Organics si chiar a actionat foarte repede. Mi-a calmat pielea arsa de soare de cand am inceput sa o aplic. A devenit sticluta mea de vara, mereu o am cu mine la plaja. O recomand cu drag. :)

    Raspunde la acest comentariu
  5. Alina
    Alinatrimis la 24/7/2014

    Eu am folosit cateva produse din articol dar fara rezultatele dorite. Poate pentru alte persoane functioneaza, dar pentru mine nu au functionat. Asa cum scrie si in articolul un dus rece te ajuta, dar pentru putin timp.Eu am adormit la plaja si m-am trezit rosie toata, arsa toata de soare. Bineinteles ca am facut un dus rece, dar mi-a trecut pe moment, apoi a revenit durerea.Pe mine m-a ajutat sa imi calmeze pielea si vindecat de arsurile solare o crema antiseptica cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation. Acuma de cand am avut arsurile, crema o folosesc mereu dupa plaja.

    Raspunde la acest comentariu
  6. marius
    mariustrimis la 2/7/2012

    e ff bun!!!

    Raspunde la acest comentariu
  7. rebeca
    rebecatrimis la 25/6/2012

    ai arsuri solare pe stomac..............:))=)) pe abdomen poate sau mai sleau pe burta

    Raspunde la acest comentariu
  8. ita
    itatrimis la 2/5/2012

    Victor?Tu nu ai citit mai sus cate tratamente ti-au explicat oamenii acestia,sau tu ai intrebat inainte de a se publica remediiile?Mira-mas sa fie asa.

    Raspunde la acest comentariu
  9. victor
    victortrimis la 21/6/2011

    as dori si eu sa imi spuneti va rog un tratament bun pentru o arsura solara.am stat toata ziua in soare la strand si m-am ars foarte tare pe fata,piept,stomac si pe umeri inclusiv putin pe spate.as dori sa imi spuneti un tratament bun va rog frumos.Multumesc anticipat!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: