Am ales să nasc prin cezariană și nu regret nici o clipă - confesiunile unei mămici | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

  1. Anca
    Ancatrimis la 7/6/2020

    Am nascut prin cezariana, fiindca mi-am dorit asta pentru mine şi fetiţa mea. De ce?...Mi se pare inutil sa fim supuse unei suferinţe cand exista metode prin care aceasta sa nu existe. Nu ştiu cum e cu naşterea naturala, dar eu într-o saptamâna eram ca noua iar fetiţa nu a avut niciun fel de problema medicala. In jurul meu, au fost colege şi prietene care au nascut natural şi îmi recomandau sa nasc tot natural, deşi multe dintre ele au avut probleme cu incontinenţa urinara, dureri insuportabile la naştere, taieturi şi altele iar copilul fie s-a nascut cu deplasare de şold, fie cu capul deformat, fie la limita cu lichidul amniotic, fiind tras cu forcepsul sau cu cordonul ombilical în jurul gâtului de aproape se sufoca. Eu recomand din suflet cezariana!

    Raspunde la acest comentariu
  2. Adela
    Adelatrimis la 4/6/2020

    Am nascut natural primul copil. Travaliul a fost cumplit insa nu asta m-a speriat ci faptul ca a iesit cu capul alungit, fara sa respire normal (a avut nevoie de balon) si ca superman ( capul pe spate si o mana inainte). M-au taiat jos, 2 luni nu am stat in fund si 6 luni nu am simtit nevoia de a urina, mergeam la baie pt ca stiam ca beau multa apa si vedeam cum trec orele. Plus ca m-am ales cu o miopie. Acum este bebe 2 pe drum si vreau cezariana pentru copil si pt mine.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: