Test online de diagnosticare rapida a autismului la copil | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

  1. nora sanda suciu
    nora sanda suciutrimis la 24/3/2014

    Ela se trateaza de gastroenterita. si copilul meu o face in fiecare an. Ba are episoade de voma ba face diaree,ba pe amandoua. important este sa-l tii hidratat ( sa-i dai apa cu lingurita la fiecare 5-10 minute ) si mancare usoara (paine prajita,crakersuri). cand are febra mare si vomeaza si are si diaree este bine sa mergi de urgenta cu el la medic. face perfuzii si totul trece pentru ca virusul asta nenorocit iti ataca stomacul si intestinele,practic nu ramane in tine nimic. vomezi sau ai diaree lichida de nu mai ramane flora intestinala. iti doresc succes!

    Raspunde la acest comentariu
  2. ela
    elatrimis la 29/5/2012

    buna mamici..am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati daca stiti raspunsul. am un baetel de 1 an si 9 luni,am fost internata acum o saptamana pt ca a vomitat ,a facut febra 39,si pe urma a facut si diaree in spital,nu a mancat 3 zile ninic doar cu perfuzii .acum suntem acasa si pana azi totul a fost bine azi dimineata a vomita si nu vrea sa manance, a facut scaun f greu i-am luat temperatura in fundulet si avea 38,2 trebuie sa scad ceva?de la ce poate fi aceste manifestari? va multumesc.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: