Dieta ezoterica

Dieta ezoterica

Dieta ezoterica

  • Ramana Mararshi, inegalabila Sage, a spus:  Reglarea dietei, limitarea la alimente echilibrate, luate in cantitati moderate, este cea mai buna regula si cea care va conduce la dezvoltarea echilibrului in gandire.

Ramana Mararshi, inegalabila Sage, a spus:  Reglarea dietei, limitarea la alimente echilibrate, luate in cantitati moderate, este cea mai buna regula si cea care va conduce la dezvoltarea echilibrului in gandire." De asemenea, acest lucru va ajuta la atitudinea auto-interogativa.

Abatoarele si alte locuri in care fiintele sunt tratate rau sunt generatoare de energie negativa care afecteaza negativ pamantul si locuitorii lui. Desi de obicei unii oamenii sunt mai sensibili la aceste lucruri, toti le simtim intr-o oarecare masura.

La fel cum mucegaiul se raspandeste mai usor la intuneric si umezeala, la fel inselatoriile si faptele rele se propaga mai virulent in zonele cu energie negativa sau frecvente reduse. Este un caz al atractiei lucrurilor asemanatoare. Energia generala a planetei este alcatuita din energiile combinate ale nenumaratilor ei locuitori. Fiecare actiune pozitiva lumineaza atmosfera si face ca planeta sa fie un loc mai apropiat de rai. Fiecare actiune negativa intuneca atmosfera si apropie planeta mai mult de iad.

Cu cat formele de viata ce locuiesc planeta sunt mai evoluate, cu atat sunt mai puternice vibratiile pe care le emit. Asa incat, desi fiecare forma de viata este la fel de sacra, din punctul de vedere al stiintelor ezoterice exista o anumita ierarhie conform careia plantele, insectele, amfibienii si pestii sunt mai putin constienti si au o putere mai mica de a emana vibratii bune sau rele decat mamiferele complexe precum porcii, oile, vacile, maimutele si oamenii.

Toate lucrurile vibreaza si afecteaza sau sunt afectate de vibratiile din jurul lor. Conform legii vibratiei simpatetice, cu cat doua lucruri sunt mai apropiate, cu atat este mai mare efectul pe care il au unul asupra celuilalt, in functie si de distanta si de amplitudine, desigur.

Imaginati-va de exemplu un post de radio care emite pe o anumita frecventa. Daca un radio pirat emite pe o cu totul alta frecventa, atunci mai puteti asculta in bune conditii primul post de radio. Insa daca radioul pirat transmite pe aceeasi frecventa sau pe una apropiata, radioul pirat va interfera cu semnalul primului post de radio.

Primul caz, cel in care radioul pirat transmite pe o frecventa diferita, ilustreaza dieta vegetariana. Desi plantele sunt vii si emit vibratii subtile ele au alt nivel de constiinta astfel incat frecventa umana naturala nu este perturbata. Insa ele au un efect usor care este folosit de botanisti si medici Ayruveda pentru a vindeca si a echilibra organismul uman.

Al doilea caz, cel al radioului pirat care transmite pe aceeasi frecventa sau pe o frecventa apropiata de a postului original, ilustreaza situatia celor care consuma carne. Mentalitatea de turma a unei mari parti a umanitatii este din nefericire intarita de consumul de carne. Daca animalele au fost tratate rau sau au fost stresate inainte de moarte atunci aceste vibratii negative sunt si ele consumate si afecteaza negativ pe cei care consuma carnea lor, intr-un grad care depinde de variati factori.

Fiecare dintre noi, in orice moment, face parte din nenumarate grupuri conceptuale, fiecare dintre ele influentandu-ne subtil in anumite grade. De exemplu, atunci cand zambim devenim membrii grupului celor ce zambesc. Zambiti acum. Unul dintre motivele pentru care acest lucru ne face sa ne simtim bine este faptul ca prin zambet ne conectam la energia colectiva a grupului celor care zambesc. Desigur, in acel grup exista nenumarate subgrupuri, apoi sub-subgrupuri si asa mai departe, formand fractale conceptuale/vibratorii infinite. De exemplu, zambind natural si cu bunatate beneficiati de o energie mai buna a subgrupului specific decat daca ati zambi sarcastic.

Toate fiintele cu adevarat intelepte si pline de compasiune sunt cel putin vegetariene, chiar vegane. Deci numai simplul fapt de a fi vegetarian/vegan ne face sa apartinem acelorasi grupuri conceptuale ale acestor fiinte binevoitoare si ne conecteaza la energia lor.

In subgrupul natiunilor occidentale, cei care sunt vegetarieni/vegani sunt adesea ganditori plini de compasiune si au un interes crescut fata de sanatatea lor si autoperfectionare. Traind in acelasi mod beneficiem de energia pozitiva colectiva a acestui grup. De asemenea, contribuim la puterea acestei energii si ajutam la progresul tuturor fiintelor de pe planeta.

Va recomandam sa mai cititi si:

Medicina Naturista
Extractul de ceai verde ne scapa de cancerul de piele
Mierea Manuka ucide bacteriile
Remedii simple ce lupta impotriva cancerului
Modalitati naturale de a reduce riscul cancerului de piele
Despre boala Lyme si cum ne protejam de muscatura de capusa?
7 alimente care ne curata ficatul
Top 10 remedii naturale pentru febra fanului
Guma de mastic omoara Helicobacter pylori
Cele mai bune 5 antibiotice naturale
Broccoli lupta impotriva cancerului
10 secrete pentru intarirea sistemului imunitar
Zincul – un remediu minune contra racelii?
Ce trebuie sa evitam in timpul tratamentelor homeopatice?
Alimentele care va ajuta sa dormiti mai bine
Tratament naturist pentru Psoriazis
Ce fel de gene vegetale ai putea avea?
Tratamente homeopatice împotriva gripei si racelii

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII