Mierea Manuka ucide bacteriile

Mierea Manuka ucide bacteriile

Mierea Manuka ucide bacteriile

  • Albinele care se hranesc in copacii de ceai nativi din Noua Zeelanda, produc un tip de miere care este cunoscut sub numele de "Jelly Honey Bush" in Australia , si "Miere Mankuta" in Noua Zeelanda.

Albinele care se hranesc din copacii de ceai nativi din Noua Zeelanda, produc un tip de miere care este cunoscut sub numele de "Jelly Honey Bush" in Australia , si "Miere Mankuta" in Noua Zeelanda.

Acum, oamenii de stiinta de la Universitatea din Sydney - Scoala de Biochimie Moleculare si Microbiana au gasit in acest tip special de miere proprietati curative uimitoare.

Mai cititi si: Uleiul esential de Manuka

Pana in prezent, Mierea Manuka a fost vanduta in magazinele de sanatate naturista ca un medicament natural. Acest lucru este, probabil, pe cale de a se schimba. Noi cercetari au aratat ca mierea Manuka ucide orice tip de bacterii pe care oameni de stiinta le-au testat, inclusiv tulpini rezistente la antibiotice - asa numitii  "superbugs" care afecteaza si ucid pacienti din intreaga lume.

Profesorul Dee Carter este unul dintre membrii echipei de cercetare care a facut descoperirea. S-a identificat un compus in miere - numit "methylglyoxal" care este ingredientul cheie pentru eficacitatea mierii Manuka.

Cu toate acestea, desi methylglyoxal-ul  este toxic pe cont propriu, cand se combina alti compusi in miere,  provoaca un "multi-sistem de decese" in bacterii.

Mierea Manuka este unica in Noua Zeelande

Miere de albine este colectata din nectarul din tufele Manuka (de asemenea cunoscute sub numele de Copaci de Ceai), si care cresc in zone indepartate din Noua Zeelanda. Potrivit Fundatiei Manuka Health, descoperirea proprietatilor anti-bacteriene ale methylglyoxal-ului a fost facuta de catre profesorul Thomas Henle de la Universitatea din Dresda, Germania.

Proprietatile curative ale diverselor tipuri de miere au fost cunoscute de culturile indigene de mii de ani, si amestecurile cu miere pentru rani a fost comun inainte de aparitia antibioticelor.

Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

Recomandare:

Uleiuri esentiale
Uleiul esential de muscata
Uleiul esential de rozmarin
Uleiul esential de musetel
Uleiul esential de iasomie
Uleiul esential de lavanda
Uleiul esential de busuioc
Uleiul esential de ghimbir
Uleiul esential de cocos
Uleiul esential de cimbru
Aromaterapia - adevar sau mit?
Uleiul esential de trandafir
Uleiul esential de pin
Uleiul esential de Manuka
Uleiuri esentiale care trebuie evitate

Medicina Naturista
Zincul  un remediu minune contra racelii?
Ce trebuie sa evitam in timpul tratamentelor homeopatice?
Alimentele care va ajuta sa dormiti mai bine
Tratament naturist pentru Psoriazis
Ce fel de gene vegetale ai putea avea?
Tratamente homeopatice împotriva gripei si racelii

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII