Remedii simple ce lupta impotriva cancerului

Remedii simple ce lupta impotriva cancerului

Remedii simple ce lupta impotriva cancerului

  • Desi cancerul poate fi vazut ca o boala foarte complexa, este important sa intelegem ca, cancerul este este pur si simplu  "simptomul" si varful unui aisberg.

Desi cancerul poate fi vazut ca o boala foarte complexa, este important sa intelegem ca, cancerul este este pur si simplu  "simptomul" si varful unui aisberg. Pentru ca, corpul tau sa permita celulelor canceroase sa prinda radacini si sa se multiplice, trebuie sa existe un sistem imunitar slabit, toxicitate de multe feluri si deficiente nutritionale.

Cercetarile bazate pe dovezi au aratat ca exista sute de cure de cancer, cunoscute si eficiente. Iata cateva remedii foarte simple, care va vor oferi un avantaj daca sunteti afectat de cancer.

1. Bicarbonatul de sodiu
1 lingurita de bicarbonat de sodiu si sucul de la 1 lamaie organica in 235ml de apa, baut de mai multe ori pe zi este un mod foarte usor de a alcaliniza corpul. Celulele canceroase nu se pot dezvolta intr-un corp alcalin.

2. Sanguinaria canadensis - macul canadian
Aceasta este o planta perena, care contine un alcaloid numit Sanguinarine. Sanguinarine distruge celulele canceroase si nu afecteaza celulele sanatoase. Acesta poate fi folosit intern sau extern aplicat ca balsam pentru cancerul superficial.

3. Chaga
Chaga este o ciuperca medicament, care a fost studiata in laboratoare timp de multi ani. Aceasta a aratat ca este un modulator pentru sistemul imunitar si are multe proprietati anti-cancer.

4. Vitamina D
Vitamina D ar putea ajuta la prevenirea cancerului si la accelerarea recuperarii suferinzilor de cancer. Un studiu efectuat in 2006, a indicat ca nivelurile scazute de vitamina D au fost asociate cu o rata de supravietuire globala mai saraca de post-menopauza la pacientii cu cancer de san.

5. Ceaiul Essiac
Formula initiala a acestui ceai a fost de fapt o reteta veche indiana, care a fost folosia timp de sute de ani. O asistenta medicala din Canada, Rene Caisse, a aflat despre el si a inceput sa trateze unii pacienti cu cancer, observand in timp recuperari uimitoare - la inceputul anilor 1920. Ceaiul, format din mai multe ierburi anti-cancer, poate fi consumat de mai multe ori pe zi. Rene a renuntat la a mai fi sora medicala in 1929, dedicandu-si tot timpul cercetarii ceaiului Essiac, in apartamentul ei din Bracebridge - Ontario.

6. Semintele de in si branza de vaci
Dr. Johanna Budwig, un biochimist german si fizician, este creditat pentru acest amestec cu puteri miraculoase, care a inregistrat o rata de succes de 90 la suta. Combinatia acestor doua produse alimentare furnizeaza acizi grasi esentiali si lipoproteine care reduc tumorile si restabilesc starea de sanatate.

7. Uleiul de canepa
Canabinoidele din canepa distrug celulele canceroase. Punct. Si, la fel ca toate celelalte remedii pe baza de plante, produsele chimice din plante nu afecteaza celulele sanatoase. Au fost efectuate numeroase studii, cu efecte benefice asupra mai multor tipuri de cancer, inclusiv cancerul de san.

8. Iodul
Se estimeaza ca peste 85 la suta din populatia lumii are deficit de iod. Din moment ce productia de estrogen creste odata cu deficitul de iod, trebuie sa va testati anual nivelul de iod.

9. Melatonina
Melatonina este un puternic inhibitor al celulelor cancerului de san. Aceasta, de asemenea, contracareaza efectele estrogenilor asupra mediului.

10. Semintele germinate de broccoli (de 3-4 zile)
In timp ce legumele crucifere, in general, au fost promovate pentru calitatile lor anti-cancer, seintele germinate de broccoli sunt de pana la 100 de ori mai puternice. Ele contin sulforafan, care nu numai ca distrug celulele canceroase, dar suprima de fapt, cresterea si raspandirea mai multor tipuri de cancer.

Exista literalmente sute de tratamente cunoscute pentru cancer, care au salvat nenumarate vieti. Desigur, tratarea cancerului presupune vindecarea corpului ca un intreg. Modificarea stilului de viata si dieta sunt, de asemenea, esentiale, deoarece cancerul este doar simptomul, NU cauza. Daca stiti pe cineva care este afectat de cancer, nu ezitati sa ii transmiteti aceste informatii.

Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

Recomandare:

Uleiuri esentiale
Uleiul esential de muscata
Uleiul esential de rozmarin
Uleiul esential de musetel
Uleiul esential de iasomie
Uleiul esential de lavanda
Uleiul esential de busuioc
Uleiul esential de ghimbir
Uleiul esential de cocos
Uleiul esential de cimbru
Aromaterapia - adevar sau mit?
Uleiul esential de trandafir
Uleiul esential de pin
Uleiul esential de Manuka
Uleiuri esentiale care trebuie evitate

Medicina Naturista
Zincul  un remediu minune contra racelii?
Ce trebuie sa evitam in timpul tratamentelor homeopatice?
Alimentele care va ajuta sa dormiti mai bine
Tratament naturist pentru Psoriazis
Ce fel de gene vegetale ai putea avea?
Tratamente homeopatice împotriva gripei si racelii

Alimentatie sanatoasa
Beneficiile condimentelor
Beneficiile oului de prepelita
Secretul alimentatiei
Secretul alimentatiei - enzimele
Cel mai sanatos mod de a manca somonul
8 alimente minune pentru sezonul rece
Logica darama din nou miturile culinare
100 de alimente fara calorii
Scaderea nivelului de colesterol
Cafeaua ne ajuta sa traim mai mult
Alimentele care va ajuta sa dormiti mai bine
Carbohidratii si tineretea
Cat este de nesanatos sa...
Salata verde - regina legumelor
Iaurtul - un aliment minune?
Vinul rosu, poate trata paradontoza?specialistul raspunde
Ce fel de paine sa mancam?
Magneziul previne infarctul
25 de secrete pentru o viata mai lunga
Vitaminele pilule: avertismentul specialistilor
Alimente miraculoase care mentin sanatatea
Bananele, un aliment perfect
Un ou pe zi sau doua pe saptamana?
Adevaruri despre fructe

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII