Britney, sa inceapa distractia!

Britney, sa inceapa distractia!

Britney, sa inceapa distractia!

  • Ce se mai aude cu Britney? Pai, momentan, Britney a decis sa se razbune prin distractie! Dupa ce a inaintat actele de divort cu Kevin Federline si s-a asigurat ca el nu va primi banii pe care ii visa din procesul de partaj, a inceput petrecerea.

Deci Britney a decis sa se razbune! Dupa ce a inaintat actele de divort cu Kevin Federline si s-a asigurat ca el nu va primi banii pe care ii visa din procesul de partaj, a inceput petrecerea.
Si, cu cine se putea distra cel mai bine, cot la cot - decit in compania party-animalului: Paris Hilton...

Sa inceapa distractia deci!

Britney penduleaza cu gratie intre cluburi exclusive din Las Vegas si Hollywood. De unde nu pleaca decit in zorii zilei...si cu ajutorul garzilor.

Daca pe vremuri, cind era alaturi de Kevin era comentata de revistele lucioase pentru hainele  ei putin cam picante... se pare ca asta nu a a avut nici un efect si nu si-a schimbat optiunea. Trebuie sa recunoastem ca, alaturi de ea, Paris Hilton pare mullllt mai cu stil imbracata si mai decenta.

Da, cu rochita ei minuscula, ce pare cumparata la un magazin de mana a doua, probabil ca, nu ar fi complet deplasat ca Paris sa ii dea niste sfaturi de stilista.

Mai nou, nu numai ca Britney apare in rochii socante dar ... a inceput sa nu se mai ascunde de fotografi si sa bea cot la cot cu Paris. Nu ii pasa daca este fotografiata si pozele ei ajung pe prima pagina a revistelor.

  

Fotografii: Copyright UBFactory

La cei 24 de ani ai sai, Britney si-a anuntat fanii ca lucreaza la un comeback major.
Dupa inca o casnicie ratata si cu doi copii mici, Britney nu se poate desparti de laturile rebele ale caracterului sau. Numai cu citeva zile in urma si-a concediat consiliera de imagine pentru ca era satula de sfaturile ei.

Unde mergi Britney?

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII