Cu cine se insoară milionarii?

Cu cine se insoară milionarii?

Cu cine se insoară milionarii?

  • Se spune că banii nu aduc fericirea. E adevărat însă că o întreţin. Am văzut o mulţime de filme (în general americane) în care o ea (fată bună, deşteaptă, inteligentă, ambiţioasă dar fără prea mulţi bani pe card) îl întâlneşte pe el (simpatic, arătos, inteligent, uneori uşor cinic şi nu în ultimul rând milionar) şi trăiesc fericiţi până  la adânci bătrâneţe.

Ce şanse sunt ca asta să se întâmple şi în viaţa reală? Urmărim de ceva vreme, mai de voie, mai din întâmplare, în goana telecomenzii, povestea cu zâne trăită de o fetişcană de 18-19 ani, la braţul unui milionar tomnatec.

Probabil că sunt momente în care o invidiem în sinea noastră, în fond ea şi copiii ei sunt deja în siguranţă, indiferent dacă va fi o văduvă tânără sau va divorţa peste câteva luni. De cele mai multe ori însă gena socrească se revoltă şi începem să spunem că nu se cade, nu e normal, nu se face, probabil a avut o copilărie nefericită şi în milionarul tomnatec caută de fapt figura tatălui. Dar nu ne-ar fi plăcut şi nouă un soţ bogat? Cine ar refuza un milionar?

Cu cine se însoară milionarii? Se căsătoresc ei din dragoste sau mai degrabă caută o relaţie lucidă, în care ambii parteneri au de câştigat? Îi însoară babele sau se lasă la voia întâmplării? La ce agenţii matrimoniale apelează un milionar? Bărbaţii bogaţi se tem că femeile nu îi vor pe ei ci urmăresc doar să profite de averea pe care au acumulat-o sau au moştenit-o.

Banii sunt un afrodisiac puternic. Dar după câteva relaţii cu fotomodele şi staruri de cinema sau cu posibilele partide de acelaşi rang, uneori milionarii trimit mesaje unor reviste dedicate femeilor, cu o fotografie şi câteva rânduri despre ei înşişi şi despre femeia visurilor lor. Speranţa lor e că undeva în lume, există jumătatea perfectă, sufletul pereche pe care au obosit să-l mai caute. Am găsit nu unul ci şapte astfel de bărbaţi care au scris în acest scop revistei Glamour, numărul din ianuarie. Sunt britanici şi cât se poate de reali. Supereva e doar un interpret în acest joc: dacă vrei să îi vezi, dacă vrei să-i cunoşti, dacă vrei să le scrii, Supereva.ro ţi-i oferă pe tavă.

Desigur, vei spune… ce şanse sunt ca tocmai tu să fii aceea care îi va plăcea lui? Matematica prin care putem afla răspunsul la această întrebare e destul de complicată: trebuie să adunăm la tirajul revistei numărul celor care o cumpără şi apoi pe cel al celor ce citesc la mâna a doua, al celor care aud de la prieteni şi de ce nu, al membrelor redacţiei care şi ele au dreptul să viseze. Din acest număr scădem returul (numărul de reviste care nu se vând – pentru că da, li se întâmplă şi celor cu firmă renumită să li se întoarcă măcar câteva exemplare). Din acest număr îl scădem pe celor neinteresate şi pe cel al celor ce nu îndrăznesc să spere. Rezultatul e greu de aflat.

Dar hai să spunem că ai o şansă într-un milion să fii tu aceea. Ce zici? Te interesează? Dacă da, Supereva îţi prezintă începând de mâine 7 milionari burlaci. Îţi oferim adresa de e-mail la care poţi să le scrii, fotografia fiecăruia dintre ei şi o scurtă descriere din care poţi să-ţi faci idee despre cine este vorba.

Nu uita! De mâine căutăm 7 neveste pentru 7 milionari. Poţi fi chiar tu aceea. De ce nu?

Iata milionarul nr 1. aici >>

Milionarul nr 2. aici >>

Povestea vietii tale poate incepe chiar de aici, de la Supereva.ro ;)

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Flirt

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII