Dr. Emel Nuraltay Nurmambet

Dr. Emel Nuraltay Nurmambet este Medic Specialist in Obstetrica – Ginecologie si seful sectiei de Obstetrica-Ginecologie din spitalul Euroclinic Bucuresti. Nascuta la 21.04.1969 in Constanta, absolventa al UMF Carol Davila in 1995 Dr.Nuraltay si-a contiuat pregatirea profesionala 1995-1997 cu un  stagiu de chirurgie generala si laparoscopica la clinica de chirurgie si transplant hepatic de la spitalul Fundeni.

Intre anii 1997-2000  activeaza ca rezident Obstetrica Ginecologie  la  Spitalul  Polizu. Intre anii 2000-2004  este medic specialist Obstetrica – Ginegcologie  la Spitalul Polizu
In prezent, pe langa activitatea desfasurata la spitalul Euroclinic, isi definitiveaza studiile de doctorat in stiinte medicale.

De la inceputul carierei si pana in prezent Dr.Nuraltay a asistat  peste 1000 de asteri naturale si prin cezariana, din care ultimele 150 la Spitalul Euroclinic Bucuresti.
Principiul dupa care isi organizeaza activitatea este acela al unei sarcini urmarite indeaproape inca de la inceputuri, acest lucru garantand nasterea unui copil sanatos. Ca dovada a acestui crez profesional toti copii nascuti in spitalul Euroclinic au primit nota 10 (scor APGAR) la nastere.

<< Inapoi la lista de medici