Ai acasa un mic iubitor de dinozauri?

Ai acasa un mic iubitor de dinozauri?

Ai acasa un mic iubitor de dinozauri?

  • Vino cu el la Grand Cosmos, pentru a-i cunoaste pe Dinozurii Giganti din Argentina!

Vino cu el la Grand Cosmos, pentru a-i cunoaste pe Dinozaurii Giganti din Argentina!


Dinti conici si ascutiti ascunsi intr-un cap lung de aproape 1m, picioare puternice, inarmate cu gheare uriase, si un corp lung de 5 metri. Asa cum probabil intuiti, e vorba despre una dintre creaturile care trezesc, poate mai mult decât orice, imaginatia celor mici: un dinozaur! Exemplarul caruia ii apartine descrierea, pe numele sau Austroraptor sau „hotul sudic”, a trait acum mai bine de 70 de milioane de ani, la sfârsitul Cretacicului. Acesta este doar unul dintre fascinantii dinozauri argentinieni care pot fi descoperiti in cadrul expozitiei-eveniment care inaugureaza  Grand Cosmos, spatiul expozitional permanent din Baneasa Shopping City.

Expozitia „Dinozauri Giganti din Argentina” aduce la viata o lume disparuta, de la cel mai mic dinozaur din perioada Triasica si pana la cele mai mari exemplare din ultima parte a Cretacicului, când aceste creaturi dominau deja lumea. Vizitatorii vor sta fata in fata cu sase piese autentice provenite din schelete reale, dar si cu reconstructii foarte detaliate ale multor specii de dinozauri. 

Pentru a putea deslusi misterele acestor creaturi, vizita la Grand Cosmos este completata de o experienta educativa cu adevarat distractive si pe intelesul iubitorilor de cultura de toate varstele: Universitatea Cosmos. Acest proiect isi propune sa introduca vizitatorii in subiectul expozitiilor organizate la Grand Cosmos cu ajutorul specialistilor in domeniu.

Astfel, pentru “Dinozauri Giganti din Argentina”, paleontologii de la Institutul Geologic al Romaniei - Muzeul National de Geologie vor conduce workshop-uri distractive si tururi ghidate, explicand celor mici modul de viata al dinozaurilor, evolutia sau anatomia lor unica. In acelasi timp, Discovery Channel Romania va completa experienta printr-o serie de documentare difuzate in cadrul Grand Cinema Digipex. „Ultimele zile ale dinozaurilor” si „Razboiul dinozaurilor: Pradatori perfecti” sunt doua din titlurile pe care participantii le pot viziona in aceasta perioada. 

Participarea la activitatile Universitatii Cosmos se face pe baza de programare si este inclusa in costul de vizitare al expozitiei Dinozauri Giganti din Agentina.

Grand Cosmos va gazdui expozitia “Dinozauri Giganti din Argentina” timp de trei luni, pana la inceputul lunii februarie 2014. Ulterior, cei mici vor putea face cunostinta, in cadrul centrului expozitional, cu creaturile mecanizate de la “Robot Zoo” sau cu expozitia „Planet Shark” - o incursiune in lumea rechinilor.

Va recomandam sa mai cititi:

Copiii, victimele poluarii mediului

Copiii, victimele poluarii mediului

Bebelusii si copiii, sunt organisme in crestere si sunt mult mai sensibili la poluarea cu care suntem amenintati zi de zi. Iata Desprecopii iti va prezenta motivele pentru care mediul…

Creierul copiilor este cel mai afectat de metale si pesticide

Creierul copiilor este cel mai afectat de metale si pesticide

Un copil din șase are o dizabilitate în dezvoltare și suferă de boli precum autism, deficit de atenție, coordonare motorie slabă, ale căror efecte îl…

Bebelușii născuți in iunie - 8 lucruri amuzante dar esențiale de știut

Bebelușii născuți in iunie - 8 lucruri amuzante dar esențiale de știut

Bebelușii născuți in luna iunie sunt optimisti, sunt iubiți de soare, au mulți prieteni, vor fi persoane inalte... dar nu sunt deloc incântați de ideea de a face…

 Comunitate, grup de suport

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online
 

 autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2013
 

 

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII