5 motive pentru care copiii nu au nevoie de suc de fructe.

5 motive pentru care copiii nu au nevoie de suc de fructe.

5 motive pentru care copiii nu au nevoie de suc de fructe.

  • 5 motive pentru care copiii nu au nevoie de suc de fructe.

Știm că este important să încurajăm copiii să consume alimente sănătoase precum legumele, fructele, carnea slabă și grăsimile sănătoase.vDar ce ar trebui să îi încurajăm să bea? Ape minerale aromate? Băuturi energizante și sportive?

Dată fiind varietatea largă de băuturi disponibile, poate fi dificil să știm care sunt opțiunile sănătoase și care nu sunt. Cu toate acestea, este important să știm acest lucru, deoarece ceea ce consumă copiii poate afecta în mare măsură sănătatea lor.

Adevărul este că copiii nu au nevoie de niciun fel de suc de fructe sau alte băuturi dulci pentru a avea o dietă sănătoasă.


Sucuri de fructe? Băuturi răcoritoare? Siropuri concentrate? Ape cu vitamine?

Ca sa o luam in ordinea cresterii copilului, Alăptarea după primul an continuă să ofere o sursă valoroasă de nutriție și alte beneficii importante pentru sănătate.

Formula pentru copii nu este necesară pentru copiii sănătoși. După vârsta de un an, apa ar trebui să fie principala băutură oferită. Laptele integral de vacă, consumat cu măsură, este, de asemenea, o opțiune sănătoasă, mai ales că furnizează vitamina D esențială.

Pentru copiii cu vârsta sub un an, sucurile de fructe sau alte băuturi dulci nu sunt recomandate deloc și ar trebui evitate după prima aniversare.

De fapt, iată 5 motive pentru care este mai bine să evităm sucurile de fructe și alte băuturi dulci:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII