Testeaza talentul de arhitect al copilului tau

Testeaza talentul de arhitect al copilului tau

Testeaza talentul de arhitect al copilului tau

  • Clinica din Zlin, Cehia - ofera un program complex de donare de ovocite. Aceasta detine o baza mare de donatoare, care le permite sa gaseasca cea mai potrivita persoana, fara a exista o perioada de asteptare. In cadrul clinicii din Zlin lucreaza o echipa de medici specialisti si embriologi, cu o vasta experienta in domeniul programului de donare a ovocitelor, avand o rata de succes de 65-70% sarcini intr-un ciclu de tratament.

 Testeaza talentul de arhitect al copilului tau
Inspirata de lucrarile mderne de psihologie care recomanda parintilor sa testeze ce talent sau dar anume are un copil - iata mai jos o activitate frumoasa, calma si creativa pe care o puteti face cu copilasii - in aceslasi timp testant daca are un talent de viitor arhitect.

Mai precis, activitatea de mai jos poate oferi prilejul copilului sa isi testeze capacitatea de vizualizare in spatiu, creativitate si capacitatea de organizare.

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII