Testeaza talentul de arhitect al copilului tau

Testeaza talentul de arhitect al copilului tau

Testeaza talentul de arhitect al copilului tau

  • Clinica din Zlin, Cehia - ofera un program complex de donare de ovocite. Aceasta detine o baza mare de donatoare, care le permite sa gaseasca cea mai potrivita persoana, fara a exista o perioada de asteptare. In cadrul clinicii din Zlin lucreaza o echipa de medici specialisti si embriologi, cu o vasta experienta in domeniul programului de donare a ovocitelor, avand o rata de succes de 65-70% sarcini intr-un ciclu de tratament.

 Testeaza talentul de arhitect al copilului tau
Inspirata de lucrarile mderne de psihologie care recomanda parintilor sa testeze ce talent sau dar anume are un copil - iata mai jos o activitate frumoasa, calma si creativa pe care o puteti face cu copilasii - in aceslasi timp testant daca are un talent de viitor arhitect.

Mai precis, activitatea de mai jos poate oferi prilejul copilului sa isi testeze capacitatea de vizualizare in spatiu, creativitate si capacitatea de organizare.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII