Lumea papusii Barbie la Sun Plaza!

Lumea papusii Barbie la Sun Plaza!

Lumea papusii Barbie la Sun Plaza!

  • Barbie este cea mai apreciată păpușă în rândul tinerelor domnișoare! Reprezentând un exemplu al perfecțiunii ea întruchipează o femeie frumoasă, independentă, cu un spirit liber și cu o multitudine de cariere: dentist, astronaut, star rock, candidată la președenție, profesoară, medic veterinar, soldat, cântăreață, atlet olimpic etc.

Lumea papusii Barbie la Sun Plaza!


Barbie este cea mai apreciată păpușă în rândul tinerelor domnișoare! Reprezentând un exemplu al perfecțiunii ea întruchipează o femeie frumoasă, independentă, cu un spirit liber și cu o multitudine de cariere: dentist, astronaut, star rock, candidată la președenție, profesoară, medic veterinar, soldat, cântăreață, atlet olimpic etc.

Dar să ne întoarcem în timp: istoria păpușii Barbie a început în anul 1955, când Ruth Handler și soțul ei au prezentat o păpușă la târgul american “Toy” din New York. Ideea păpușii i-a sugerat-o fetița lor, Barbara, în vârstă de 10 ani, care, plictisită fiind de păpușile din hârtie, își dorea o păpușă care să reprezinte o domnișoară, așa cum visa și ea să ajungă. Păpușa cu aspect de adult a cunoscut un succes răsunător încă din primul moment, iar jucăria era solicitată de mulți producători. Ruth Handler și-a dat seama că păpușa avea nevoie de un nume și a “botezat-o” Barbie, după numele fiicei sale, Barbara.

Cu timpul, aspectul păpușii Barbie a fost perfecționat. În 1965, o firmă americană lansează modelul păpușii cu mâini și picioare pliabile, în 1967 alt american lansează păpuși îmbrăcate după modelele prezentate pe marile podiumuri de modă, în 1970 piețele lumii sunt umplute de păpuși Barbie blonde, brunete și adaptate tipurilor etnice de pe toate continentele, iar un an mai tarziu ochii păpușii au fost desenați astfel încât să pară că privesc înainte.

Toată lumea știe că Barbie are o relație de iubire cu Ken cu care s-a cunoscut pe platoul primei lor reclame televizate în anul 1961, iar de atunci, relația dintre cei doi este demnă de romane de dragoste. Însă, Barbie și Ken s-au despărțit în 2004, de Valentine’s Day, după ce au fost împreună timp de 43 de ani. Iar după ce s-au despărțit, Barbie a avut o relație cu Blaine, un surfer australian. În 2011 Ken și Barbie și-au unit destinele după 7 ani în care au fost despărțiți.


Vedetă în toată povestea păpușii Barbie rămâne, fără dar și poate, casa ei din Malibu. Casa Barbie este locul perfect în care orice fată și-ar dori să locuiască: are clopoțel la intrare, 3 camere, o bucătărie, o baie și un living. Casa este mobilată modern, este plină de lumini, iar culoarea predominantă este roz. În bucătărie, Barbie gătește foarte multe prăjituri, biscuiți și brioșe pe care le decorează în diferite moduri. În living, Barbie face balet, cântă și organizează petreceri tematice pentru prietenii săi. Nu trece o zi fără ca Barbie să nu se aranjeze: are stiliste personale care o ajută să arate perfect de fiecare dată. În ceea ce privește decorul casei, totul este făcut și gândit de Barbie.

Sun Plaza Shopping Center în parteneriat cu Barbie găzduiește, în perioada 30 august – 21 septembrie 2014, un eveniment dedicat copiilor – „Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”

Universul Barbie își deschide porțile și oferă celor mici experiențe unice, în cele patru zone special amenajate, la parter și la etaj, în zona restaurantelor: Locul de Joacă Barbie, Bucătăria Barbie, Living Room-ul lui Barbie și Barbie Spa.

Programul evenimentelor în perioada 30 august – 15 septembrie va fi de luni până vineri în intervalul orar 16:30 – 19:30 urmând ca între 16 – 21 septembrie distracția să continue de luni până vineri între 17:30 – 19:30. În toate weekend-urile din această perioadă micii vizitatori sunt așteptați între orele 11:30 – 18:30.

Copiii vor avea parte de multă distracție și surprize de neuitat: vor dansa pe muzica îndrăgită de Barbie, vor decora dulciurile ei preferate, își vor realiza accesorii vesele și pline de culoare, vor cânta și vor lua parte la cele mai distractive petreceri. În plus, fetițele vor fi răsfățate de asistentele Barbie prin ședințe de machiaj și coafură.

Surpriza cea mai mare va fi prezența Prințesei Barbie care va veni în fiecare weekend, timp de 7 ore, în intervalul orar 11:30 – 18:30. Copiii o vor găsi în zona restaurantelor de la etajul 1 și se vor putea fotografia cu ea, urmând ca pozele să le primească pe loc și gratuit.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII