Ateliere distractive la Scoala Wow din Sun Plaza

Ateliere distractive la Scoala Wow din Sun Plaza

Ateliere distractive la Scoala Wow din Sun Plaza

  • In perioada 6-10 aprilie 2015, Sun Plaza te asteapta la Scoala Wow cu ateliere educative si o expozitie interactiva, menite sa stimuleze creativitatea si gandirea critica a micilor participanti.
    Atelierele din Scoala Wow se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani si au loc in fiecare zi, incepand cu ora 10:00, la etajul 1, in zona restaurantelor.

Ateliere distractive la Scoala Wow din Sun Plaza


In perioada 6-10 aprilie 2015, Sun Plaza te asteapta la Scoala Wow cu ateliere educative si o expozitie interactiva, menite sa stimuleze creativitatea si gandirea critica a micilor participanti.

Atelierele din Scoala Wow se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani si au loc in fiecare zi, incepand cu ora 10:00, la etajul 1, in zona restaurantelor.  Programul pe zile il gasiti pe https://bit.ly/ScoalaWow.

In limita locurilor disponibile, copiii pot participa la:

Atelier Cunoasterea Universului

Copiii vor invata informatii practice despre punctele cardinale, eclipse, notiuni fundamentale despre relatia Pamant-Soare-Luna si despre planetele Sistemului Solar. In plus, vor afla despre cele 12 semne zodiacale.

Atelier WOW Labs

Sub indrumarea unui trainer, copiii vor realiza cateva experimente distractive, cum ar fi balonul care nu se sparge cand il impungi cu un bat de frigaruie, balonul rezistent la foc, cursa de baloane sau pompa de apa.

Atelier de Quilling 

Copiii vor descoperi arta rularii hartiei pe care o vor folosi pentru a decora oua de Pasti si a realiza felicitari tematice.

Atelier de Magie

Copiii vor invata diverse trucuri cu monede sau carti, iar tehnica din spatele trucului le va fi dezvaluita de catre magician, astfel incat cei mici sa poata reproduce singuri schemele de magie.

Atelier de Origami

Cei mici vor invata sa realize cosulete de Pasti sau iepurasi prin tehnica origami.

Ateliere sportive cu Viva Sport Club

Energia celor mici va fi cu succes epuizata la cursurile de gimnastica, street dance, balet si arte martiale sustinute de Viva Sport Club.

Participarea este gratuita, iar inscrierile se fac in zona desfasurarii activitatilor. In plus, Sun Plaza a pregatit si o expozitie interactiva cu 5 jocuri: reflexometru cu 8 butoane, puzzle „in orb”, cutii cu obiecte ghici?, masa cu magneti si planul inclinat.

 

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII