Invata-l cum sa fie mai ordonat

Invata-l cum sa fie mai ordonat

Invata-l cum sa fie mai ordonat

  • Este bine stiut faptul ca pentru copii ordinea este o deprindere nu tocmai usor de invatat. Fiind tot timpul in cautare de noi activitati si de lucruri de descoperit, strangerea jucariilor sau a lucrurilor dupa ce le-au folosit nu intra in aria preocuparilor.

Invata-l cum sa fie mai ordonat

Este bine stiut faptul ca pentru copii ordinea este o deprindere nu tocmai usor de invatat. Fiind tot timpul in cautare de noi activitati si

de lucruri de descoperit, strangerea jucariilor sau a lucrurilor dupa ce le-au folosit nu intra in aria preocuparilor. Constrangerea sau conditionarea au de cele mai multe ori rezultate de moment, urmand ca a doua zi sa o luam de la capat. Insa noi va propunem o solutie usoara si pe placul copiilor pentru a-I ajuta sa devina mai ordonati: casuta cu jucarii.

Interactiunea copiilor cu jucariile este una intensa, acestea facand parte din viata de zi cu zi, intruchipand diverse personaje si devenind reprezentarea celui mai bun prieten uneori. De aceea copilul va fi receptiv la construirea unei casute in care companionii lui se pot odihni. Alegeti impreuna o cutie de carton pe care nu o mai folosesti si incepeti transformarea. Mai intai va veti ocupa de interiorul casutei, pe care il tapetati cu hartie colorata sau material, pe care puteti prinde cu lipici, banda adeziva sau capse. Pentru fiecare laterala veti pregati cate un desen care sa reprezinte fiecare perete exterior. Dupa ce ati facut desenele, prindeti-le pe fiecare parte a cutiei, iar la final, cu ajutorul unei coli de carton, construiti acoperisul. Si pentru ca dupa asa munca oricine merita o rasplata, bucurati-va impreuna de reusita voastra rontaind cateva bomboane delicioase Smarties.

Aceasta va fi casuta jucariilor, pe care copilul o pate amenaja sau reamenaja dupa plac. Ea devine locul in care jucariile, dupa o zi lunga de explorari se intorc pentru a se odihni.

 autor: desprecopii - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII