Copilul Gemeni la scoala

Copilul Gemeni la scoala

Copilul Gemeni la scoala

  • Copilul din zodia gemenilor nu va excela la un anume subiect - si asta pentru ca ii place varietatea. Intr-o singura dimineata el va juca baschet, va invata la franceza, va desena harti si multe alte lucruri. Are tendinte multidisciplinare si o capacitate importanta de a fi printre primii in clasa. 

  Copilul Gemeni

Perioda: 21 Mai - 21 Iunie
Planeta dominanta: Mercur
Element: aer
Zi norocoasa: miercuri
Numere norocoase: 3 si 4

Piatra de nastere: agat
Culoare de noroc: galben
Metal: mercurul
Locuri prielnice: zonele alpine


toate zodiile aici

Micile neatentii il costa

Acestui copil ii place sa invete, din pacate se intampla sa sara peste detalii importante si sa nu fie indeajuns de atent.

Pentru un copil Gemeni este foarte greu sa ramana concentrat pe o perioada mai lunga de timp, sarind de la un subiect la altul mult prea repede si fara sa realizeze.

  Mai cititi Capacitatea de a face mai multe lucruri in acelasi timp

Copilul din zodia gemenilor nu va excela la un anume subiect - si asta pentru ca ii place varietatea. Intr-o singura dimineata el va juca baschet, va invata la franceza, va desena harti si multe alte lucruri. Are tendinte multidisciplinare si o capacitate importanta de a fi printre primii in clasa.

Dar, mai au si tendinta de a ciupi cate putin din orice, fara a se concentra prea mult - si de aceea, rolul parintilor este important in educatia lor. Rolul temelor acasa este de asemeni major!  Cu siguranta temele de acasa si examele nu fac parte din lista sa de lucruri preferate, insa, ele vor da rezultate daca parintii inteleg sa se ocupe de copil suficient. 

MAi cititi:

  Articole despre Psihologia Copilului

Mai multe despre psihologia copilului aici >

 Forumuri specializate ale comunitatii

Cabinetul Psi - Psihologie
Forum specializat de psihologie.  Intrebari si raspunsuri la intrebarile ce ne framanta.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. andreea
    andreeatrimis la 9/8/2011

    Mie imi place tot ce spune despre zodia gemeni dar nustiu daca e 100 la 100 adevaat ...daca puteti sa-mi spuneti daca este adevarat sau nu va rog sa ma contactati la andresa mea de meil andreearosu56

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII