SOS Satele Copiilor Romania lanseaza campania de strangere de fonduri prin sms Daruieste afectiune

SOS Satele Copiilor Romania si campania Daruieste afectiune

SOS Satele Copiilor Romania si campania Daruieste afectiune

  • SOS Satele Copiilor Romania lanseaza campania de strangere de fonduri prin metoda sms recurent, „Daruieste afectiune”, prin care fiecare persoana poate veni in sprijinul copiiilor organizatiei, printr-un act simplu de generozitate, donand lunar 2 euro prin trimiterea unui mesaj cu textul MAMA la numarul 8844.

SOS satele copiilor Romania lanseaza campania de strangere de fonduri prin sms „Daruieste afectiune”

București, 28 Septembrie: SOS Satele Copiilor Romania lanseaza campania de strangere de fonduri prin metoda sms recurent, „Daruieste afectiune”, prin care fiecare persoana poate veni in sprijinul copiiilor organizatiei, printr-un act simplu de generozitate, donand lunar 2 euro prin trimiterea unui mesaj cu textul MAMA la numarul 8844.

Scop: sprijinirea creșterii și educaţiei copiilor

Campania de strângere de fonduri prin SMS, „Dăruiește afecțiune” are ca scop sprijinirea creșterii și educaţiei copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei biologice. Prin inițierea acestei campanii, organizaţia SOS Satele Copiilor România dorește să readucă în atenție importanța actului donaţiei, către toţi membrii comunităţii, prin acordarea unui minim ajutor financiar în valoare de 2 euro lunar. În acest fel, organizaţia poate oferi condiţii mai bune acelor copii şi tineri care nu se mai pot baza pe protecţia, grija şi iubirea celor care i-au adus pe lume. 

Fondurile strânse în urma campaniei „Dăruiește afecțiune” sunt destinate acoperirii cheltuielilor de întreținere, educaţie și consiliere a copiilor şi tinerilor aflați în sistemul de îngrijire alternativ, din cele trei programe ale organizaţiei din București, Cisnădie, jud. Sibiu și Hemeiuș, jud. Bacău.

O astfel de campanie reprezintă un ajutor pe termen lung

„Atunci când lucrezi atât de aproape de copiii care nu pot beneficia de dragostea părintească, eşti, în fiecare clipă, motivat de dorința de a aduce zâmbetul pe fețele lor. Misiunea SOS Satele Copiilor România este aceea de a îi ajuta pe acești copii să se dezvolte armonios, cu ajutorul mamelor SOS şi al specialiştilor psiho-pedagogi. Campania de strângere de fonduri prin SMS este o modalitate simplă de a aduna acei bani necesari acoperirii cheltuielilor de viaţă şi educaţie pe care le avem pentru toţi copiii din programele noastre naţionale. O astfel de campanie reprezintă un ajutor pe termen lung, pe care oricare dintre noi îl poate oferi fără a fi afectat în bugetul personal, fiind vorba de numai 2 euro pe lună. Donația prin sms, cu ajutorul telefonului mobil, este o modalitate modernă şi la îndemâna oricui de a dărui afecțiune și sprijin necondiționat copiilor mai puțin privilegiați de soartă. Persoanele care sunt alături de noi în campania „Dăruiește afecțiune” ştiu că ajutorul lor se traduce în şanse mai bune de supravieţuire şi amintiri frumoase pentru aceşti copii. Le mulţumim tuturor donatorilor care demonstrează prin acţiunile lor, zi de zi, responsabilitate, simţ civic şi ţinută morală”, a declarat Carmen Brumă, Manager Departament Strângere de Fonduri și Comunicare SOS Casele Copiilor România.

Campania „Dăruiește afecțiune” se derulează prin intermediul platformei https://www.donatie.ro/, cu sprijinul Orange România și Vodafone România. Suma de 2 euro va fi debitată lunar din contul de abonament sau de pe cartelă, până când susținătorul campaniei decide să renunțe la donație prin trimiterea unui alt sms cu textul MAMA STOP, la numărul 8844.

Despre SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România a fost înființată în anul 1990. Asociația implementează 3 programe la nivel național în București, Sibiu și Bacău, oferind servicii de îngrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere (Centre de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii) și servicii educaționale (Tabăra de Vară, Proiecte Educaționale). Misiunea SOS Satele Copiilor România este aceea de favoriza educaţia copiilor într-un mediu familial propice dezvoltării sănătoase şi armonioase. În satele SOS, cei mici sunt încredințați unei mame SOS, care are în grijă câte 5-7 copii, de a căror educație, îngrijire și evoluție se ocupă îndeaproape. De aproape 25 de ani, organizaţia luptă să schimbe viitorul copiilor din România, prin programe de consiliere şi sprijin pe termen lung pentru cei care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice.În acest moment, peste 1000 de copii beneficiază direct de sprijinul asociației SOS Satele Copiilor România și peste 15000 de copii au interacționat cu unul dintre programele SOS. Mai multe informații despre SOS Satele Copiilor România puteţi găsi și pe pagina de Facebook SOS Satele Copiilor.

Contact:
Ana Ene
Specialist Relaţii Publice şi Comunicare
Tel.: +40 21 668 00 77
Fax: +40 21 668 00 72
Mobil: 0721263421
ana.ene@sos-satelecopiilor.ro 
https://www.sos-satelecopiilor.ro/ 

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Hai alaturi de noi!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o alta intrebare? Intreaba AICI specialistii Desprecopii.com si mii de mamici ce te pot ajuta!

intrebari

Hai pe Facebook aici

Grupuri de mamici si CONCURSURI exclusive

Forumuri Recomandate

Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.

Desprecopii.com pe Youtube

Desprecopii YouTube

Desprecopii pe YouTube

Aboneaza-te la canalul nostru sau vizioneaza emisiunile desprecopii.com

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII