Cum ne stabileste grupa de sange temperamentul?

Cum ne stabileste grupa de sange temperamentul?

Cum ne stabileste grupa de sange temperamentul?

  • Începând cu anii 1930, cercetatorii japonezi au încercat sa găseasca o legătură între trăsăturile de personalitate ale unei persoane, predispozitia la boli și tipul lor de sange. Deși sunt necesare cercetari mai extinse în acest domeniu, rezultatele de până acum sunt destul de interesante și merită citite.

Cum ne stabileste grupa de sange temperamentul?


Începând cu anii 1930, cercetatorii japonezi au încercat sa găseasca o legătură între trăsăturile de personalitate ale unei persoane, predispozitia la boli și tipul lor de sange. Deși sunt necesare cercetari mai extinse în acest domeniu, rezultatele de până acum sunt destul de interesante și merită citite.

Acesta este modul în care tipul de sânge STABILEȘTE temperamentul!

Grupa 0

Conform constatarilor de la Institutul de Tehnologie Japonez, persoanele cu grupa de sange O sunt mai sensibile la intepaturi de tantar decât oamenii cu alte tipuri de sange. În plus, acestia sunt mai predispusi la stres, datorită faptului că cortizolul, hormonul stresului, rămâne mai mult timp în sângele lor; acesta accelerează, de asemenea, procesul de imbatranire. Pe de altă parte, persoanele cu grupa de sange O sunt mai sociabile și deschise.

Grupa A

Revista Neuropsychobiology a descris oamenii cu grupa de sânge A ca sunt mai înclinați spre TOC (Tulburari Obsesiv Compulsive). În plus, aceste persoane sunt considerate mai determinate, inteligente și stăpâne pe sine.

Grupa B

Oamenii de stiinta japonezi au descoperit ca persoanele cu grupa de sange B sunt captivante, deoarece acestea sunt cele mai diferite de toate celelalte tipuri de sânge. Trăsăturile lor de caracter includ creativitatea, pasiunea și voința puternică; cu toate acestea ele sunt, de asemenea impulsive.

Grupa AB

Conform rezultatelor unui studiu publicat in revista Neurologie, tipul de sange AB este la un risc mai mare de pierderi de memorie  pe parcursul procesului de imbatranire. In cadrul studiului, persoane mai în vârstă cu grupa de sange AB au experimentat mai multe probleme cu învățarea și reținerea informatiilor. Pe de altă parte, acești oameni sunt foarte plini de compasiune și capabili să se adapteze la tot felul de situații, fără a-si pierde individualitatea.
 

Interesant de citit:
Ce culori apartin zodiei tale?

Având în vedere descrierile diferite ale Zodiacului, un astrolog modern constata adesea o corelare a semnelor zodiacale cu diferite culori. Prin urmare, efectuand o corespondenta între aceste… ... citeste

8 lucruri pe care nu le stiai despre vise

Toata lumea viseaza - in fiecare noapte - si totusi, stim atat de putine despre visele noastre. De unde provin? Ce inseamna? Le putem controla sau ar trebui sa incercam sa le interpretam? Aflati… ... citeste

Dragostea si dorintele secrete ale zodiilor

Influentele planetare nu pot trasa directii decisive, ci sunt doar indicatoare ale destinului in general. Aceste indicii nu sunt identice pentru toti cei nascuti in acelasi moment, iar miscarea… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII