Comentarii la articole

Comentarii la articole

Comentarii la articole

  • In aceasta pagina gasiti toate observatiile voastre la diverse articole din site-ul nostru.

     

    Ele nu sunt grupate pe articole ci ordonate in functie de data trimiterii.

     

    Daca doriti sa vedeti lista unui anume articol, urmati "linkul" cu numele articolului si - in pagina articolului - apasati pe "Lista de discutii pe aceasta tema"!

Cauta in comentarii

Puteti sa folositi formularul de mai jos si tipul de sortare pentru a accesa comentariile la articole

 

Sortati dupa titlul articolului!

Nr. Comentarii: 18403

  1. Articol: Realitățile unei mămici de bebeluș: lipsa de somn și epuizare - ceea ce nimeni NU iți spune dar trebuie să știiscris de: Nina | 18.03.2003

    Micuta mea are 1 an si 2 luni. De cand s-a nascut nu am mai dormit o noapte intreaga. Au fost nopti cand s-a trezit numai o data sau de 2 ori pt. laptic, dar sunt nopti cand se trezeste foarte des. Ne-am gandit ca, acum, de vina sunt maselutele. Noroc ca, inca o alaptez, pt. ca la san se linistete. Dar pana cand va dura trezitul des noaptea ? Sunt parinti care ne-au spus ca pana la 2 ani, asa va fi. Ce o sa fie cand nu o voi mai alapta ?

    Mergi la articol
  2. Articol: Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)scris de: Maxim Cristina | 17.03.2003

    Am 29 ani si imi doresc foarte mult un copil. Ultimul chiuretaj l-am facut in 1995, pe urma am luat microgenon timp de 3 ani, dupa care nu m-am mai ferit. Acum mi-am facut analizele si mi-a iesit europlasma si taxoplasmoza. Amandoua ma ingrijoreaza foarte tare mai ales ca despre europlasma nu am reusit sa aflu prea multe. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da cateva informatii despre europlasma, sau despre tratament, ma rog, ce puteti. Va multumesc foarte mult pentru acest site.

    Mergi la articol
  3. Articol: TEST: Ce fel de mama esti? - rezultatescris de: CLAUDIA | 16.03.2003

    stiu ca multe mamici va felicita ptr. articolele pe care le aveti de aceea vreau sa trec direct la subiect.Sunt insarcinata in luna a 8-a , am facut si eu acest test"ce fel de mama esti?", raspunsul a fost:"esti o mama perfecta", dar oare voi putea respecta tot ceea ce gandesc acum?, si atunci cand bebelusul meu va creste oare nu vor fi si momente neplacute cand voi ceda ?, asta ma sperie cel mai mult.Va multumesc,iar daca imi puteti da un sfat este bine venit. Cu respect CLAUDIA.

    Mergi la articol
  4. Articol: 5 semnale de alarma in timpul sarcinii pe care e bine sa le cunosti din timpscris de: gio | 16.03.2003

    Sunt in 21 de saptamani si din saptamana a 19-a am dureri abdominale, crampe. Doctora mi-a dat tratament no-spa, magne b6 etc, dar nu mi-e mai bine.Mi s-a spus ca am un col cam mic si ca s-ar puteea sa fac cerclaj. A mai fost cinva in situatia asta ?

    Mergi la articol
  5. Articol: Folosirea medicamentelor in timpul sarcinii: medicamente SIGURE și medicamente cu RISC - sfatul mediculuiscris de: Gio | 16.03.2003

    medicul mi-a recomandat sa iau diazepam pt. contractii(sunt in sapt 21). cum poate afecta fatul?

    Mergi la articol
  6. Articol: Folosirea medicamentelor in timpul sarcinii: medicamente SIGURE și medicamente cu RISC - sfatul mediculuiscris de: Claudia | 16.03.2003

    sunt insarcinata in luna a 8-a,de la 3 luni am avut o mancarime in zona genitala si o scurgere ,am consultat imediat medicul si mi-a prescris sa iau POLIGYNAX si sa ma spal cu ceai de galbenele, dar rezultatul a ramas acelasi,am discutat cu o prietena care acum are doi copii si mi-a spus ca a avut aceeasi problema ,iar ptr. aceea mancarime a folosit TRIDERM (unguent)binenteles ca am inceput sa-l folosesc si eu ,tin sa precizez ca ma simt foarte bine dupa ce-l folosesc.Oare credeti ca afecteaza cu ceva acest unguent? Va multumesc. CLAUDIA

    Mergi la articol
  7. Articol: Cine se teme de Rinofaringita Acuta?scris de: ioana | 15.03.2003

    Fetita mea a avut aceleasi simptome de rinofaringita acuta, i-am dat ibuprofen numai vreo 3 zile dupa care am fost la doctor pentru ca tusea foarte mult noaptea. A urmat un tratament cu sumetrolim, fluimucil si ibuprofen (care deja il administram) dupa inca 3 zile a trebuit din nou sa merg la doctor pentru ca tusea nu ceda. A urmat un nou tratament cu augmentin, fluimucil, spray pt. nas, salbutomol. In noaptea care a urmat fetita nu a mai tusit si in 3 zile si-a revenit. Oricum i-am dat medicamentele pana la ultima picatura. Nu stiu daca medicamentatia a fost cea potrivita dar a avut efect pozitiv. Credeti ca ar fi avut acelasi efect si fara augmentin? Multumesc.

    Mergi la articol
  8. Articol: Fertilitatea in cazul unui uter retrovers scris de: Adrian | 15.03.2003

    Sotia mea (cu care sunt casatorit de 12 ani) a fost diagnosticata cu "uter retrovers la inceputul casniciei noastre si a fost anuntata de medic ca va fi foarte greu sa dea nastere unui copil. Problemele sunt la inceput de ordin psihic pentru o femeie, ca dupa aceea sa inceapa viyitele la medic si intrebarea daca ea va putea vreodata sa treca peste handicapul acestui diagnostic. Noi am incercat si am reusit. In primul rand cu incredere, in al doilea rand cu serioyitate si nu in ultimul rand cu dragoste. Reyultatul: doi baieti frumosi cu varste de 10 si 3 ani pe care sotia mea i-a adus pe lume. Va doresc succes!

    Mergi la articol
  9. Articol: Cinci mituri toxice despre rolul de tată care îți pot afecta relația cu copilul tău dacă le crezi - adevărul despre importanța tatălui în creșterea unui copilscris de: Adrian | 15.03.2003

    E frumos sa fii tata.Incercati sa va dati seama de acest lucru inainte de varsta de 2-3 ani a copilului cand incepe sa constientizeze foarte corect atitudinea tatalui fata de existenta copiilor. Tatal este modelul lui de viata, sprijinul, puterea si increderea ca poate deveni un adul cu caracter, incredere in viata lui si a celorlalti. Doveditii copilului ca merita sa traiasca alaturi de dvs.

    Mergi la articol
  10. Articol: Concediul pentru sarcina si lauziescris de: Marius...ptr Zoe Groza | 14.03.2003

    Nu mai exista o astfel de prevedere, ea fiind inlocuita de concediul de ingrijire a copilului minor cu varsta pana la 2 ani conform Legii 19/2000.

    Mergi la articol
  11. Articol: Cum să aveți cel mai SANĂTOS copil - pornind de la ziua conceperii sale: sfaturi care te vor ajutascris de: Simona | 14.03.2003

    Foarte interesant acest articol. As vrea sa stiu si eu daca exista riscul ca bebelusul sa aiba vreun defect, daca viitorul tata sufera de semipareza spastica dreapta. Mama viitorului tata a suferit de cativa ani o comotie cerebrala. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea da un sfat pentru ca totusi imi doresc foarte mult un copil.

    Mergi la articol
  12. Articol: Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)scris de: flori ionescu | 14.03.2003

    Am 27 ani si de curand mi-am facut un control endocrinologic si prolactina mi-a iesit mare, de aici si intarzierile ciclului menstrual, dureri de cap, infertilitate... Eu imi doresc foarte mult un copil si de cinci ani de la ultimul avort nu mai reusesc sa raman insarcinata. Cum se trateaza hiperprolactimia? Exista, chiar si asa, avand prolactina mai mare- 32,2 decat normal maxim 24- sa raman totusi insarcinata? Cum se afla perioada de ovulatie in cazul in care ciclul menstrual nu este fix, normal 28 zile, iar eu am la 30-35 zile?

    Mergi la articol
  13. Articol: Fluorul: prieten sau dușman pentru dinții copilului?scris de: iulia ratiu | 13.03.2003

    Nu am stiut efectele adverse ale fluorului si i-am administrat copilului meu Fluor-Vigantolette si Zymaflor de la 6 luni dupa sfatul medicului.Acum Alex are 2 ani. Intrebarea este:ii opresc fluorul si raman in continuare cu Vigantol picaturi sau nu-i mai dau nimic?

    Mergi la articol
  14. Articol: Concediul pentru sarcina si lauziescris de: Groza Zoe | 13.03.2003

    Intrebare:Art.156(2)din Codul muncii cu privire la 6 ore mai este valabil si in noul Cod ? Daca da la ce art. ? Multumesc anticipat.

    Mergi la articol
  15. Articol: Folosirea medicamentelor in timpul sarcinii: medicamente SIGURE și medicamente cu RISC - sfatul mediculuiscris de: oana cotiga | 13.03.2003

    sunt insarcinata in 15 saptamani si am o dermatita de contact localizata la nivelul gatului si pentru care, inainte de sarcina, foloseam elocom crema. se poate sa folosesc si acum fara sa afecteze fatul? multumesc foarte mult.

    Mergi la articol
  16. Articol: Introducerea alimentelor solide în hrana bebelușului sau așa-numita DIVERSIFICARE: recomandările Academiei Americane de Pediatrie în 2024.scris de: Cristina | 13.03.2003

    Eu cred ca e bine a se evita sarea si zaharul.Copilul daca nu cunoaste aceste gusturi nici nu le "cere" si savureaza mancarea asa cum este.Eu am un baietel de 8 luni,a fost hranit artificial,i-am dat foarte rar ceai,iar de la 4 luni jumate am inceput cu sucuri:mar ,morcov,portocala,dupa 5 luni piure de mere si la amiaza supa cu trecere la piure de legume,apoi la 6 luni-cereale,carnita,ou si biscuit in piure,iaurt,branza de vaci,iar acum primeste si mancare ce gatesc pentru noi ,dar fara nici un pic de sare si foarte putin zahar in sosul de rosii.Fiecare mamica trebuie sa adapteze aceste mese in functie de copil si sa nu se mai inspire din teorii vechi si noi care oricum se contrazic.

    Mergi la articol
  17. Articol: 9 luni de sarcină FARĂ sex? Cum, cât, poziții și atenționări necesarescris de: Laurentiu D. | 13.03.2003

    daca ar fi oameni credinciosi si ar cunoaste oleaca invatatura Bisericii s-ar linisti. copilul imprumuta multe din cele ale mamei si un comportament sexual exacerbat nu ar fi totusi lucrul cel mai minunat. e buna si abstinenta.

    Mergi la articol
  18. Articol: Bebelușul prematur - iată de ce de are nevoie de îngrijire specială și extra dragostescris de: claudia mocanu | 12.03.2003

    In mare parte acest articol este adevarat.Chiar ieri, prietenilor mei le-a murit un copilas prematur din cauza problemelor respiratorii si din cauza suferintei prea mari,creierul nemaifiind irigat.Vreau sa adaug faptul ca am nascut si eu prematur si fetita a fost perfect sanatoasa. Acum are cinci luni, 6 kg., se joaca si gangureste exact ca un copil normal.Rade mereu si este foarte bucuroasa de oaspeti.Sfatul meu este pt. viitoarele mamici sa aibe grija in timpul sarcinii, sa nu depuna efort si sa mai lase serviciul pt. ca nu moare nimeni fara ele si nici statuie nu le ridica.

    Mergi la articol
  19. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: Chivu Cristina | 12.03.2003

    Exista posibilitatea ca vreo asociatie neguvernamentala sa propuna si sa sustina modificari de legislatie(eventual ceva pe baza de semnaturi - cam cum a facut Basescu in Bucuresti) ?

    Mergi la articol
  20. Articol: Fluorul: prieten sau dușman pentru dinții copilului?scris de: calin milea | 12.03.2003

    Sunt student la medicina generala anul sase si am o fetita de 2,5 ani careia ii fac profilaxia cariei dentare cu zymafluor.In articolul D-voastra mentionati o serie de efecte negative ale fluorului dar nu in toate cazurile specificati obtinerea acestor efecte neplacute datorita EXCESULUI de fluor.Este adevarat ca in cateva tari europene si in SUA au fost mentionate efecte secundare neplacute aparute in urma administrarii cronice de fluor, DAR in aceste tari fluorul este prezent atat in alimente cat si in apa potabila curenta, riscul aparitiei intoxicatiei cu fluor fiind real.Exista acelasi risc si intr-o defectuoasa cunoastere a posologiei si modului de administrare a preparatelor cu fluor, cat si a dozei corespunzatoare varstei. In final, v-as fi recunoscator daca mi-ati putea oferi date bibliografice pe care v-ati bazat la alcatuirea acestui articol. Cu respect, Calin Milea

    Mergi la articol

Output "
"

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII