Rochiile de mireasa Carolina Herrera – iubire pura

Rochiile de mireasa Carolina Herrera – iubire pura

Rochiile de mireasa Carolina Herrera – iubire pura

  • Rochiile Carolinei Herrera se supun regulii în loc sa devina o exceptie, toata inspiratia provenind din jurul femeilor puternice, creative si dinamice. De la cantareata Edith Piaf pana la sculptorul Camille Claudel, de la scriitorul Jane Austen si pana la fotograful Berenice Abbott... toate aceste rochii de mireasa sunt la fel de îndraznete ca si doamnele care le-au inspirat în timp, la fel de feminine si clasice.

Rochiile Carolinei Herrera se supun regulii în loc sa devina o exceptie, toata inspiratia provenind din jurul femeilor puternice, creative si dinamice. De la cantareata Edith Piaf pana la sculptorul Camille Claudel, de la scriitorul Jane Austen si pana la fotograful Berenice Abbott... toate aceste rochii de mireasa sunt la fel de îndraznete ca si doamnele care le-au inspirat în timp, la fel de feminine si clasice.
 
Una dintre tendintele surprinzatoare la bridal fashion week a fost tema-istorica a rochiilor de mireasa. Desi nu suna prea atragator, cred ca va veti schimba parerea atunci când veti vedea superbele rochii, fiecare fiind inspirata de catre diferite femei celebre diferite ale istoriei.

Toate rochiile au fost pur si simplu surprinzatoare, insa noi am selectat urmatoarele:  o clasica rochie in stil bal inspirata de Grace Kelly (desigur). Chiar daca este fara bretele si cu un sex-appeal bine definit in regiunea corsetul, aduce înca un sentiment nostalgic si o senzatie de modestie, datorita taieturii traditionale a fustei.

Pentru un look de nunta, a fost prezentata si rochia in stil “safari” Isak Dinesen. Avand un aer al anilor ’20 / ‘30 este foarte placuta prin simplitatea si linia siluetei.

Una dintre “lingusitoarele”rochii din colectie a fost acest numar cu o centura argintie un omagiu adus coregrafului Martha Graham. Centura are o certa opulenta a lumii iar decolteul este foarte dragut, in special daca sunteti in cautarea unei rochii fara bretele.

Banuiesc ca deja stiti pe cine a inspirat urmatoarea rochie. Asa este – Frida Kahlo! Are un tipar interesant si chiar distractiv in ceea ce priveste broderia si expunerea detaliilor. Pentru o mireasa care vrea ceva mai mult decat o simpla rochie de mireasa, iaat solutia!

O adevarata surpriza a fost rochia de mireasa alb-negru, un omagiu adus lui Jane Austen. Aceasta te duce cu gandul in cautarea siluetele secolului al XIX-lea (croielii este ideala pentru miresele care doresc sa "ascunda" ceva in  plus in jurul taliei!)

Iata si o rochie de mireasa non-alba (o tendinta a primaverii anului 2011 la bridal fashion week) inspirata de Elisabeth Vigee-Le Brun (pictor). Chiar daca este fara bretele, pliurile din spate si turnura rochiei o face într-adevar speciala. Insa cat de spectaculoasa este palaria?! Un  detaliu care nu trebuie uitat!

Mai mult despre colectiile lui Agnes Toma aici >>.

 Aici comentam cu placere despre evenimentul minunat al vietii: NUNTA.

 Miresele Supereva.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Diana
    Dianatrimis la 10/5/2010

    O mica observatie: Jane Austen e scriitoare, nu scriitor.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII