TUSSODEP - te scapa natural de tuse

TUSSODEP  - te scapa natural de tuse

TUSSODEP - te scapa natural de tuse

Pe scurt

  • Tusea la copii poate avea multe cauze, dar de cele mai multe ori nu este o problemă gravă, fiind doar un simptom al unei viroze banale. Cu toate acestea, pentru părinţi nu este ușor să îl vadă pe cel mic tuşind.

     

    Cu TUSSODEP cel mic scapă natural și rapid de tusea chinuitoare! Datorită combinației complexe de extracte standardizate din plante, precum și resveratrol, siropul TUSSODEP acționează prin două căi, modulând tusea, fără a-i inhiba rolul fiziologic: asupra inflamației prin formarea unei bariere de protecție și asupra mucusului făcându-l mai ușor de eliminat.

Tusea este un mecanism de apărare al organismului, prin care încearcă să menţină căile respiratorii libere. De aceea, este foarte important ca tusea să nu fie inhibată, ci modulată și readusă în parametri fiziologici.

Deși un simptom frecvent în răceli, totuși tusea celui mic nu trebuie trecută cu ușurință cu vederea, ci se recomandă ca împreună cu medicul să se aleagă soluția optimă de a o trata în funcție de tipul ei: iritativă, productivă etc.

Tratarea tusei cu TUSSODEP

Cu TUSSODEP cel mic scapă natural și rapid de tusea chinuitoare! Datorită combinației complexe de extracte standardizate din plante, precum și resveratrol, siropul TUSSODEP acționează prin două căi, modulând tusea, fără a-i inhiba rolul fiziologic: asupra inflamației prin formarea unei bariere de protecție și asupra mucusului făcându-l mai ușor de eliminat.


Nalba mare și lichenul de piatră, bogate în mucilagii, au acțiune antiinflamatoare și protectoare a mucoasei împotriva factorilor inflamatori. Acestora li se adaugă și acțiunea antioxidantă și antiinflamatoare a resveratrolului. Polizaharidele din extractele de nalbă mare, lichen de piatră, echinacea protejează mucoasa asigurând un efect emolient și hidratant, iar flavonoidele din cimbrul de cultură, roua cerului acționează asupra musculaturii netede calmând tusea. Castanul, cimbrul de cultură și roua cerului au acțiune asupra mucusului facilitând expectorația, iar gheara pisicii are efect antiinflamator și antiviral puternic.

Astel, TUSSODEP are acțiune rapidă de calmare a tusei celui mic atât pe timpul zilei, cât și noaptea, ca micuțul să doarmă liniștit. Indicat în: tratamentul afecțiunilor căilor respiratorii superioare și inferioare, tratamentul tusei iritative, productive, acute și persistente.

Tratamentul afecțiunilor căilor respiratorii superioare și inferioare

Tratamentul tusei iritative, productive, acute și persistente

Cumpara Tussodep sirop 150 ml | 48.00 lei

Copii 6 luni-1 an: 2,5 ml dizolvați în apă de două ori pe zi, la o oră distanță de mese

Copii 1-3 ani: 5 ml de două ori pe zi, la o oră distanță de mese

Copii 3-6 ani: 7,5 ml de două ori pe zi, la o oră distanță de mese

Copii 6-12 ani: 10 ml de două ori pe zi, la o oră distanță de mese

Adulți: 20 ml de două ori pe zi, la o oră distanță de mese

gheara pisicii (Uncaria tomentosa), propolis, nalbă mare (Althaea officinalis)/(4:1), lichen de piatră (Cetraria islandica)/(4:1), cimbru de cultură (Thymus vulgaris)/(4:1), castan (Castanea vesca)(1:200), echinacea (Echinacea angustifolia)/(1:1), roua cerului (Drosera rotundifolia)/(1:1), troscot japonez (Polygonum cuspidatum), portocală dulce (Citrus sinensis). Extracte standardizate; TUSSODEP sirop nu conține zahăr, gluten și lactoză.

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII