COLIDEP - scapa bebelusii de colici

COLIDEP - scapa bebelusii de colici

COLIDEP - scapa bebelusii de colici

Pe scurt

 • Plansul si agitatia bebelusului incep brusc, uneori la aceleasi ore zi de zi. Oricum, este bine ca pediatrul sau medicul de familie sa verifice starea de sanatate a bebelusului, inainte de a incepe masurile terapeutice. 

  Dupa ce acesta va elimina alte cauze medicale, va va spune ca bebelusul are “colici”. Colicile sunt ceva aproape normal, am putea spune. Sunt fenomene tranzitorii, care, din fericire, se manifesta pe o perioada determinata de timp, insa nu trebuie ignorate, studiile aratand ca bebelusii cu colici si dureri abdominale functionale au risc crescut de paritie a tulburarilor psihologice (stari de anxietate) si gastrointestinale (sindromul colonului iritabil) in viata ulterioara.

  COLIDEP® soluție orală este un complex unic cu Lactobacillus reuteri și fitoextracte standardizate, cu eficiență dovedită în calmarea durerilor abdominale funcționale și a colicilor la sugari.

Datorita eficientei L. reuteri, colicile se amelioreaza semnificativ incă din primele zile de administrare, bebelusul se calmeaza, plange din ce in ce mai putin, in timp ce extractele standardizate din fenicul, musetel si roinita au rol in calmarea spasmelor produse de colici si ajuta la eliminarea gazelor intestinale.

De primă intenție în tulburările digestive. Combinație unică de probiotice și fitoextracte standardizate.


BENEFICII

 Ameliorează colicile și calmează durerea abdominală

 Reduce producția de gaze care duc la apariția de colici

 Diminuează spasmele și reduce balonarea

 Reglează motilitatea gastrointestinală și elimină gazele intestinale

 Contribuie la ameliorarea colitei, inclusiv a colitei spastice

 Mai multe despre colici puteți afla pe pagina Colicile Sugarului.

Tratamentul colicilor, la sugari

Tratamentul tulburărilor digestive funcționale însoțite de balonare, flatulență

Tratamentul afecțiunilor digestive: sindromul intestinului iritabil, colită

Cumpara COLIDEP ® soluție orală 44 ml (8 flacoane x 5,5 ml) | 63.00 lei

Se apasă capacul, se agită bine și se administrează suspensia obținută. A se folosi pipeta pentru administrarea produsului. 1 pipetă = 0,61 ml

Sugari și copii cu vârste până la 2 ani: conținutul a 3 pipete de două ori pe zi, la o oră distanță de mese. În cazuri de episoade mai intense de colici, se recomandă administrarea conținutului a 3 pipete de 3 ori pe zi.

Copii cu vârste peste 2 ani și adulți: un flacon pe zi, la o oră distanță de mese

probiotic Lactobacillus reuteri, fenicul (Foeniculum vulgare), roiniță (Melissa officinalis)/(4:1), mușețel (Matricaria chamomilla)/(1-2:1).

* extracte standardizate

COLIDEP® soluție orală nu conține zahăr, gluten.

Lactobacillus reuteri

Este unul din cele mai studiate probiotice, studiile dovedind acțiunea sa antiinflamatoare și imunomodulatoare. Asigură echilibrul florei intestinale și, pentru că tolerează pH-ul scăzut din stomac, supraviețuiește mai bine decât alți lactobacili, fiind rezistent la multe antibiotice. Modulează răspunsul imun al tractului gastrointestinal și reduce inflamația mucoasei. Astfel, are efect benefic dovedit clinic în tulburări și infecții ale tractului gastrointestinal – gastroenterite, infecția cu Helicobacter pylori etc. În cazul colicilor și al durerilor abdominale funcționale la sugari, eficacitatea L. reuteri este demonstrată clinic, acesta susținând sănătatea sistemului digestiv și ameliorând semnificativ colicile.

Feniculul

Are rol carminativ și sedativ împotriva spasmelor gastrointestinale. Semințele conțin un ulei esențial bogat în trans-anetol care acționează asupra musculaturii netede, îmbunătățind motilitatea și progresia alimentelor. Reduce producția de gaze, prevenind meteorismul și durerile abdominale. Are și acțiune bacteriostatică utilă în timpul fermentației intestinale.

Roinița

Are acţiune spasmolitică asupra musculaturii netede intestinale datorită efectului antagonist al calciului. Are o acţiune sedativă uşoară, utilă în tratamentul tulburărilor digestive însoţite de iritabilitate şi agitaţie.

Mușețelul

Are acțiune antiinflamatoare și spasmolitică la nivelul mucoasei gastrointestinale datorită acțiunii sinergice a uleiului volatil cu flavonoidele. Calmează durerile abdominale cauzate de spasme ale mușchilor tractului digestiv și de aerul excesiv din intestin. Acțiunea antiinflamatoare este datorată flavonoidelor care interacționează cu metabolismul acidului arahidonic, inhibând lipo- și ciclooxigenaza, dar și prezenței polizaharidelor. Flavonoidele au acțiune antispasmodică datorită inhibării AMP ciclic.

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 5 comentarii

 1. Larisa
  Larisatrimis la 26/9/2022

  Cat timp se administreaza siropelul? Bebelusul are 4 saptamani.

  Raspunde la acest comentariu
 2. Larisa
  Larisatrimis la 26/9/2022

  Daca luam şi Protectis picaturi pentru copii 10 ml, Biogaia, flora intestinala 5 pic dimineaţa se mai poate lua şi Colidep? Multumesc

  Raspunde la acest comentariu
 3. Larisa
  Larisatrimis la 26/9/2022

  Daca luam sii Protectis picaturi pentru copii 10 ml, Biogaia, flora intestinala 5 pic dimineata se mai poate lua si Colidep? Multumesc

  Raspunde la acest comentariu
 4. Daniela
  Danielatrimis la 5/9/2022

  Buna ziua. Colidep se adminiatreaza 3 pipete odata de 3 ori pe zi sau 1 pipeta odata de 3 ori pe zi? Bebe 1 luna. Multumesc de raspuns.

  Raspunde la acest comentariu
 5. Desprecopii
  Desprecopiitrimis la 5/9/2022

  Da, 3 pipete x 2 ori pe z la: sugari de pana la 2 ani: dimineaţa si la pranz la o ora dupa masa.. Atenţie, numai in cazuri de episoade de colica acuta se recomanda 3 pipete de 3 ori pe zi.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII