ANSIODEP - calmeaza starile de agitatie la sugari si copii

ANSIODEP - calmeaza starile de agitatie la sugari si copii

ANSIODEP - calmeaza starile de agitatie la sugari si copii

Pe scurt

 • Daca cel mic adoarme foarte greu si se trezeste de mai multe ori noaptea, nu trebuie sa te ingrijorezi, pentru ca nu esti singurul parinte al carui copil este mai agitat sau are probleme cu somnul - studiile aratand ca piticii cu tulburari de somn pot suferi modificari comportamentale.

  Conform statisticilor, un procent din ce in ce mai mare de bebelusi sunt hiperactivi. Aceasta hiperactivitate se manifesta prin stari de agitatie, agresivitate, dispozitie instabila, ore de somn putine (in jur de 10/24 fata de 17-18, cum ar fi normal), adormit foarte dificil, somn agitat sau in reprize scurte, plans frecvent in timpul somnului etc.

ANSIODEP® sirop are în compoziție o combinație de fitoextracte standardizate cu acțiune calmantă și relaxantă, ce favorizează somnul și reduce stările de agitație a sugarilor și a copiilor hiperactivi.

Combinația sinergică de fitoextracte din ANSIODEP® sirop are acțiune dublă asupra organismului, respectiv de favorizare a somnului, în timpul nopții, și de reducere a hiperexcitabilității și crearea unei stări de bine fizice și psihice, în timpul zilei.

De primă intenție pentru calmarea stărilor de agitație a sugarilor și copiilor hiperactivi


BENEFICII

 Reduce stările de agitație la copii, favorizând somnul

 Scade nivelul de agitație și hiperactivitate

 Susține somnul natural, fără a genera somnolență

 Nu creează dependent

 

Tratamentul hiperexcitabilității și hiperactivității, la copii

Tratamentul stărilor de agitație

Tratamentul tulburărilor de somn

Cumpara ANSIODEP ® sirop 150 ml| 38.00 lei

Sugari 6 luni-1 an: 2,5 ml pe zi, la nevoie

Copii 1-3 ani: 5 ml pe zi, la nevoie

Copii 3-6 ani: 7,5 ml pe zi, la nevoie

Copii 6-12 ani: 10 ml pe zi, la nevoie

Adulți: 10-20 ml pe zi, la nevoie

Ca adjuvant în tratamentul tulburărilor de somn se recomandă a se administra cu 30 de minute înainte de culcare.

Recomandări de administrare

Se recomandă administrarea pe o perioadă de 3 luni, sau la nevoie până la remiterea simptomatologiei.

suc concentrat de prune (Prunus domestica), tei (Tilia platyphyllos)/(2:1), mușețel (Matricaria chamomilla)/(1-2:1), mac californian (Eschscholtzia californica)/(3-4:1), floarea pasiunii (Passiflora incarnata)/(5-6:1), portocală dulce (Citrus sinensis).

* extracte standardizate

ANSIODEP® sirop nu conține zahăr și gluten.

Teiul

Are acțiune calmantă și relaxantă și susține somnul natural. Este folosit cu succes în cazuri de agitație, anxietate și hiperexcitabilitate sau la pacienți cu simptome de somatizare a anxietății. Este foarte utilizat în pediatrie întrucât nu are efecte adverse tipice anxioliticelor de sinteză, cum ar fi dependența, somnolența pe timpul zilei.

Mușețelul

Are acțiune anxiolitică, sedativă și spasmolitică datorită apigeninei, favorizând somnul, la copii. Noaptea induce un somn restaurator, iar în timpul zilei contribuie la reducerea stărilor de iritabilitate și nervozitate.

Macul californian

Acțiunea sedativă și analgezică este datorată protopinei, principalul alcaloid, în timp ce fitocomplexul din macul californian inhibă parțial activitatea enzimelor care degradează endorfinele, stimulând astfel acțiunea biologică a enkefalinelor și beta-endorfinelor. Studiile clinice au mai demonstrat că extractele hidroalcoolice ale acestuia inhibă degradarea enzimatică a catecolaminelor și sinteza adrenalinei, ca și activitatea dopamin-betahidroxilazei, monoaminoxidazei B și diaminoxidazei, menținându-se un nivel crescut al catecolaminelor în creier, fără a cauza senzație de oboseală la trezire.

Florarea pasiunii

Este eficientă în tratamentul stărilor de agitație. Datorită flavonoidelor și alcaloizilor, are proprietăți sedative, anxiolitice și antispastice. Studiile indică faptul că poate influența receptorii acidului gamma-aminobutiric (GABA) de la nivelul creierului.

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

 1. Stanciu Luiza Alexandra
  Stanciu Luiza Alexandra trimis la 16/12/2021

  Este recomandat şi baieţilor? Am auzit ca nu este bun teiul pentru ei.

  Raspunde la acest comentariu
 2. Eugenia Harsan
  Eugenia Harsantrimis la 8/7/2021

  la un copil de opt luni a fost ineficient.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII