ALLERDEP - previne si reduce manifestarile alergice

ALLERDEP - previne si reduce manifestarile alergice

ALLERDEP - previne si reduce manifestarile alergice

Pe scurt

  • O alergie este o reacție fizică la o substanță din mediu. Când un copil cu alergii intră în contact cu una dintre aceste substanțe, cunoscute sub numele de alergeni, fie prin atingere, inhalare, ingerare sau injectare, corpul său privește alergenul ca pe un invadator și incepe să elibereze histamine și alte substanțe pentru a lupta contra lui.


    ALLERDEP® SIROP - De primă intenție în prevenția și reducerea manifestărilor alergice asociate infecțiilor de tract respirator

Răcelile sunt cele mai frecvente afecțiuni în copilărie, 80-90% fiind produse de virusuri, majoritatea nongripale. Virusurile respiratorii duc la dezvoltarea hiperreactivității organismului determinând apariția de reacții alergice și astm. Un simptom frecvent al răcelilor îl reprezintă tusea, care ține, în medie, 7-10 zile. Dacă tusea persistă, putem vorbi de tuse reziduală și poate dura chiar și o lună!

Siropul ALLERDEP® de la Dr. Phyto, datorită extractelor din plante atent selecționate, are efect de reducere a hiperreactivității bronșice, având acțiune de drenare și bronhodilatatoare asupra sistemului respirator al celui mic, îmbunătățind răspunsul organismului la agenții alergeni. Coacăzul negru din compoziția ALLERDEP® este indicat în reacții inflamatorii de origine alergică ale sistemului respirator, comportându-se ca un cortizon natural, lipsit însă de toxicitate. Măceșul, ginkgo, lemnul-dulce, carpenul și arinul negru sunt foarte utile în stări alergice și inflamatorii, iar urzica, arinul negru și menta au efect spasmolitic, descongestionant, expectorant și balsamic.

ALLERDEP® SIROP nu conține zahăr, gluten și lactoză. Nu se recomandă administrarea produsului în timpul sarcinii și alăptării.

ALLERDEP® sirop susține funcționarea normală a tractului respirator datorită componentelor active din fitoextractele conținute.


BENEFICII

 Reduce hiperreactivitatea bronșică
 Previne și reduce manifestările alergice asociate infecțiilor de tract respirator prin scăderea inflamației și descongestionarea căilor respiratorii
 Ajută la normalizarea răspunsului organismului la agenții alergeni
 Calmează tusea și fluidifică secrețiile bronșice
 Contribuie la reducerea manifestărilor alergice cutanate (erupții, prurit, roșeață)

 

Prevenția și reducerea manifestărilor alergice asociate infecțiilor de tract respirator

Tratamentul infecțiilor de tract respirator superior și inferior: amigdalite, laringite, bronșite (acute, cronice, astmatiforme), bronhopneumonii, faringotraheobronșite în prezența unui teren atopic

Tratamentul tusei reziduale

Cumpara ALLERDEP ® sirop 150 ml| 44.00 lei

Sugari 6 luni-1 an: 2,5 ml de două ori pe zi, dizolvați în puțină apă, la o oră distanță de mese

Copii 1-3 ani: 5 ml de două ori pe zi, la o oră distanță de mese

Copii 3-6 ani: 7,5 ml de două ori pe zi, la o oră distanță de mese

Copii 6-12 ani: 10 ml de două ori pe zi, la o oră distanță de mese

Adulți: 10 ml de 3-4 ori pe zi, la o oră distanță de mese

Recomandări de administrare

Prevenție: cu 2 săptămâni înainte de sezonul infecțiilor respiratorii.

Faza acută: minim 3-4 săptămâni până la 3 luni..

coacăz negru (Ribes nigrum)/(1:66), măceș (Rosa canina)/(1:200), carpen (Carpinus betulus)/(1:200), ginkgo (Ginkgo biloba)/(1:200), urzică (Urtica urens)/(4:1), lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), arin negru (Alnus glutinosa)/(1:200), mentă (Mentha piperita).

ALLERDEP® sirop nu conține zahăr, gluten și lactoză. Nu se recomandă administrarea produsului în timpul sarcinii și alăptării.

Coacăzul negru

Este indicat în reacții inflamatorii de origine alergică ale sistemului respirator. Se comportă în organism ca un cortizon natural, lipsit însă de toxicitate. Determină creșterea nivelului de corticosteroizi, activând astfel răspunsul endogen în procesele inflamatorii și alergice. Acțiunea sa antiinflamatoare se datorează prezenței antocianinelor și flavonoidelor - au o acțiune vitamina P-like și un efect reglator asupra permeabilității membranelor, potențând acțiunea acidului ascorbic și inhibând eliberarea de substanțe inflamatoare.

Măceșul

Are acțiune antiinflamatoare și antialergică, util și în caz de inflamații recidivante, în special asociate cu o componentă alergico-astmatică. Vitamina C conținută stimulează biodisponibilitatea carotenoidelor și flavonoidelor, acțiunea lor sinergică cu acidul ascorbic potențând efectul antioxidant.

Lemnul-dulce, carpenul și arinul negru

Lemnul-dulce conține glicirizină, o saponină cu acțiune antiinflamatoare, emolientă și antispastică, având și roluri importante modulatoare: stimulează fagocitoza realizată de neutrofile și producția de interferon gamma, fiind indicată cu precădere în tratamentul bolilor inflamatorii cronice (bronșita cronică). Carpenul este indicat în tratamentul sinuzitei și, datorită acțiunii spasmolitice și antitusive, în bronșită cronică, iar arinul este recomandat în tratamentul rinitei și toate procesele inflamației mucoasei rinosinusale și traheobronșice.

Urzica și menta

Susțin sănătatea tractului respirator, având acțiune spasmolitică, descongestionantă, expectorantă și balsamică. Menta, datorită mentolului, este utilă în tratamentul afecțiunilor catarale ale tractului respirator superior

Ginkgo

Ginkgolidele conținute inhibă numeroase reacții tipice stărilor alergice și inflamatorii – inhibă bronhoconstricția și edemul induse de PAF, un mediator chimic implicat în reacții inflamatorii, alergice și astmatice, inhibă chemotaxia și degranularea neutrofilelor și reduc citotoxicitatea IgE-mediată. Acțiunea acestora este potențată de prezența flavonoidelor care determină efecte spasmolitice, antiinflamatoare, antialergice și antiastmatice.

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII