Pe locuri, fiti gata... START la schimbat scutecele!

Pe locuri, fiti gata... START la schimbat scutecele!

Pe locuri, fiti gata... START la schimbat scutecele!

Pe măsură ce bebe crește și devine mai neastâmpărat pe zi ce trece, vine vremea când schimbatul scutecelului se transformă și, de la un moment special dintre voi, devine o adevărată cursă pe care o câștigă cel mai năzdrăvan.

 

Atunci când bebelușul devine activ și începe să meargă de-a bușilea, scutecele clasice nu te ajută deloc! Însă stai fără griji, pentru că acesta este momentul în care scutecul - chiloțel Pampers Pants devine cel mai bun prieten al amândurora!

Cu Pampers Pants și alte câteva mici sfaturi și secrete, schimbatul scutecului celui mic va fi mai simplu ca niciodată!

Implică-l!

Vorbește cu bebe și explică-i ce urmează să faceți. Poți chiar să îl lași să se joace cu un scutec! În felul acesta, bebe va simți că te ajută și va fi ocupat, concentrându-se să își facă treaba.

Distrează-l cu o jucărie!

Păstrează o jucărie specială pentru momentul schimbatului scutecelului, iar micuțul tău se va juca liniștit și captivat, în timp ce tu îi pui repede un Pampers Pants nou.

Fă-l să râdă!

Poate că nu știi cele mai haioase glume și replici, dar pentru copilul tău tu ești cel mai hazliu. Nu trebuie decât să te porți și tu ca un mic copilaș și să îi arăți cele mai hazlii fețe pe care le poți face!

Spune-i o poveste!

Povestește-i celui mic cum a decurs ziua ta. La auzul glasului tău acesta își va îndrepta toată atenția către tine. Tuturor ne place să ne auzim numele, nu? încercă să-l strigi pe nume și să îi adresezi câteva întrebări. Desigur, nu o să își răspundă... dar sigur îi vei atrage atenția și-l vei schimba mai repede.

Cu aceste sfaturi și Pampers Pants la îndemână, schimbatul scutecului devine din nou un moment plăcut pentru tine și micuțul tău, iar amândoi veți fi mult mai repede gata de distracție! Totul este mai ușor cu Pampers Pants, scutecul-chiloțel care se pune dintr-o singură mișcare, chiar și atunci când bebe merge de-a bușilea sau stă în picioare! Bebe se va simți confortabil - banda elastică a scutecului - chiloțel oferă fixare perfectă, flexibilitate și confort, indiferent de activitățile celui mic. Pampers Pants este ajutorul de nădejde atunci când micuțul tău începe să descopere lumea din jurul lui. Cu Pampers Pants, bebelușii cu vârsta de peste 6 luni pot să se joace și să exploreze lucrurile din jurul lor, iar pielea lor va fi uscată, curată și protejată.

Mai mult, de acum, bebelușii de peste 6 luni nu doar că se pot juca și mișca liber, ci și pot înota fără griji, având pielea sănătoasă și protejată cu Pampers Splashers. Noile scutece pentru înot se fixează perfect, exact ca un costum de baie, și oferă bebelușului aceeași protecție Pampers.

Vară fericită și vacanță minunată cu Pampers Pants și Pampers Splashers!

Descoperă produsele Pampers

Scutece și șervețele pentru nou-născuți

Alegerea unui scutec absorbant și de calitate este de bază în protejarea pielii celui mic. Pe Pampers.ro găsești multe informații despre cum să-ți îngrijești bebelușul, spre exemplu:

Vizitează Pampers.ro

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️