FITONASAL 2ACT: Elibereaza nasul infundat, protejandu-l

FITONASAL 2ACT: Elibereaza nasul infundat, protejandu-l

FITONASAL 2ACT: Elibereaza nasul infundat, protejandu-l

A respira bine înseamnă sănătate


Respiraţia pe nas are multe avantaje. Mulţi oameni respiră incorect, inhalând aerul pe gură. Dacă acest obicei durează mult timp, poate cauza probleme de sănătate. Nasul este, de fapt, singurul organ capabil să pregătească aerul înainte ca acesta să ajungă la părțile inferioare ale aparatului respirator (bronhii și plămâni).

A respira bine este important pentru mentinerea bronhiilor și a plămânilor sănătoși

Între funcțiile nasului și cele ale căilor respiratorii inferioare, există o relație strânsă. De fapt, aparatul respirator este un sistem integrat în care o afecțiune a unei părți o poate influenţa într-un mod important pe cealaltă. Din acest motiv, a respira bine este important pentru mentinerea bronhiilor și a plămânilor sănătoși.

De asemenea, nasul conţine sistemul olfactiv care ne permite să percepem mirosurile. Simțul mirosului nu este doar o sursă de plăcere, întrucât percepe mirosurile, ci este, de asemenea, un sistem de apărare, pentru că indică prezența substanțelor periculoase în aer.

Cand nasul este congestionat, se respiră greu și organismul se oxigenează mai puțin

Când nasul este congestionat, popular denumit "nas înfundat", se respiră greu și organismul se oxigenează mai puțin, nu se percep mirosurile, suntem mai puțin protejați de infecții și puternic deranjați atât în activitățile cotidiane, cât și în somn. Pe scurt, nasul congestionat este o problemă ce trebuie confruntată urgent, având însă grijă să nu recurgem la substanţe agresive, care pot deteriora mucoasele delicate ale căilor respiratorii.

Cum se poate interveni protejând sănătatea mucoasei

Când este inflamată și iritată, mucoasa are nevoie de substanţe care să o apere de agresori și să îi permită refacerea rapidă a stării de sănătate. Congestia și iritarea mucoasei, tipice răcelilor, rinitelor alergice și sinuzitelor, acute şi cronice, pot beneficia de tratamentul cu combinaţii de substanţe din plante care protejează mucoasa nazală, reducând iritația și favorizând procesul de regenerare.

În infecțiile cu virusuri şi bacterii sau la contactul cu alte substanţe iritante sau alergeni, mucoasa este "atacată" și deteriorată. Prin urmare, o intervenție terapeutică utilă este protejarea mucoasei de contactul cu agenții care o pot deteriora. În acest scop pot fi utilizați complecși moleculari vegetali, care au capacitatea de a adera la mucoasă pentru a forma o peliculă protectoare împotriva agenților iritanți, creând astfel un "efect de barieră".

fitonasal

FITONASAL 2ACT eliberează nasul şi protejează mucoasa

Fitonasal 2Act Spray de la Aboca este un produs inovator, care descongestionează rapid și eficient nasul înfundat și iritat, având în același timp o acțiune protectoare și hidratantă asupra mucoasei.

Este indicat în cazuri de congestie și iritație a mucoasei nazale, precum și în sindroamele gripale, răceli, rinite alergice şi sinuzite, atât acute cât și cronice.

Actifilm, complexul vegetal natural care interacționează cu mucoasa nazală, asigură un mecanism de acțiune non-farmacologic cu rol protector și efect fluidifiant asupra mucusului, favorizând expectorarea și avînd în același timp proprietăți răcoritoare, care dau o senzație plăcută de prospețime.

Fitonasal 2Act Spray nu conține substanțe vasoconstrictoare, nu creează dependență, nu irită și nu usucă mucoasa nazală. Formula ECO are un grad de siguranță ridicat, care permite administrare frecventă și pentru perioade îndelundate, chiar și în sarcină, alăptare si copiilor de peste 3 ani.

Produsul este un dispozitiv medical certificat CE și este disponibil în farmacii.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️