Clipe de vara (concurs)

Clipe de vara (concurs)

Clipe de vara (concurs)

 • Pastreaza vara in sufletul tau. Trimite 2 poze din vacanta/condediul ta/tau de vara si poti castiga un laptop SONY sau o camera video SONY sau un aparat foto SONY.

Albumul de concurs este AICI >

Regulament concurs Clipe de Vara, desfasurat pe forumul Desprecopii.com

La inceputul verii, am stat sa ne gandim - ce fel de animalut si vis de vara ne reprezinta.

In urma sondajului, a rezultat ca cei mai multi membri DC prefera marea (30%), ca vis de vacanta. Urmeaza apoi visul de a ne relaxa pe un sezlong, nu fara un coktail (26%) iar pe locul trei, ca numar (13%), urmeaza cititoarele care s-ar amplasa la umbra unui stejar, cu o carte in mana, pe post de arici intelectual.

Ei acum, cand vara e tot mai mult o amintire, va invitam sa o pastram pentru inca o vreme in suflet. Va invitam asadar la un concurs minunat de poze cu numele Clipe de Vara. Pentru a intra in concurs, trimite 2 fotografii din vacanta/concediul tau de vara.

Conditii necesare: Nu uita sa trimiti numele de membru DC - si descrierea pozelor tale (ce reprezinta).

Premiile sunt: Un laptop Vaio SONY, o camera video digitala SONY, un aparat foto digital SONY

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL Concursului de fotografii: Clipe de Vara

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.desprecopii.com

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care sunt membri ai forumului  www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru - va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 21 septembrie 2010 si se va incheia la data 30 noiembrie 2010. Inscrierile in concurs se vor opri la data 31 octombrie 2010. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 30 noiembrie 2010.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Trimiteti 2 poze proprii din vacanta/concediul dvs de vara la adresa pozedc@gmail.com. Nu uitati sa specificati numele de membru/a desprecopii.com precum si o descriere a pozelor.

atentie: incercati sa trimiteti fotografii originale si haioase. Nu trimiteti doar poza unui copilas - desi suntem convinsi ca el/ea este adorabil/a, aceasta nu este tema concursului nostru. Acesta nu este un concurs cu poze de copilasi, ci este un concurs despre cele mai frumoase clipe de vara ale dvs.

atentie: Fiecare utilizator care vrea sa intre in concurs trebuie sa precizeze si ce nume de nick de membru inregistrat are. Daca acest lucru nu se precizeaza, pozele nu vor intra in concurs. Moderatorii care vor sa participe la acest concurs - nu vor face parte din juriul final.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi desemnati prin vot in 2 faze - o faza publica si o faza finala.

Mod de votare:

Votarea se desfasoara in doua etape.
Etapa 1: Se voteaza public. Poate vota orice membru inregistrat al Comunitatii Desprecopii (forumul Desprecopii). Votul va fi public si permis numai utilizatorilor cu peste un anume numar de mesaje. Pentru a descuraja utilizatorii (falsi) - nu vom spune care este acel numar de mesaje.

Etapa 2: Voteaza un juriu format din moderatori si membri de baza Desprecopii.com. Votul etapei 2 are o pondere de 60% din clasamentul final.

6. PREMII

Premiile constau in:

 • Premiul 1: Un laptop Sony Vaio
 • Premiul 2: Un aparat aparat de filmat video digital SONY
 • Premiul 3: Un aparat digital SONY

Premiile nu se acorda in bani. Premiile sunt oferite de SONY Romania.

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul.

8. ANUNTAREA CASTIGATOARELOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 30 noiembrie 2010 pe forumul Desprecopii.com 

ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Daca acest lucru nu se intampla in timp sau daca datele trecute in contul Desprecopii.com sunt gresite si administratorul nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare prim mesaj privat aceasta isi pierde premiul.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

12. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul
www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

13. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 4 comentarii

 1. vieru cristiana
  vieru cristianatrimis la 23/9/2010

  vacanta pentru mine este ceva de vis,mai ales daca plec fara cei doi prichindei,mai ales ca nu am plecat fara ei de 4 ani

  Raspunde la acest comentariu
 2. camy
  camytrimis la 23/9/2010

  Foarte interesant concursul, dar unde pot vedea si vota pozele inscrise? Multumesc

  Raspunde la acest comentariu
 3. Cristea Adrian
  Cristea Adriantrimis la 23/9/2010

  Super tare acest concurs, spr sa castig unul din premiile puse la bataie. Abia astept sa va trimit fotografiile haioase din concediul petrecut la mare. Va felicit pentru toate concursurile organizate de site-ul dvs.

  Raspunde la acest comentariu
 4. Anastasiu Elena
  Anastasiu Elenatrimis la 23/9/2010

  Este foarte interesant si binevenita acest concurs acum la sfasitul concediului.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII