Toate scutecele Pampers sunt sigure si au fost asa intotdeauna

Toate scutecele Pampers sunt sigure si au fost asa intotdeauna

Toate scutecele Pampers sunt sigure si au fost asa intotdeauna

O stire neclara dar panicarda, despre faptul ca in scutecele pentru bebelusi exista substante toxice a circulat de curand in media sociala si in comunitatea de mamici de la Desprecopii:

De aceea am cerut informatii de la producatorii de scutece Pampers din Romania si am aflat ca toate scutecele Pampers sunt 100% sigure și au fost asa întotdeauna.


 

Scutece imbibate cu substante toxice? wtf?

O stire neclara dar panicarda, despre siguranta scutecelor pentru bebelusi, a circulat de curand, foarte repede in media sociala si in comunitatea de mamici de la Desprecopii:  370.000 de bebeluși folosesc scutece îmbibate cu substanțe toxice!

FIind vorba despre un produs esential in ingrijirea bebelusului, multe mamici au shared informatia, unele din ele fara insa sa citeasca intregul material. Dar, suficient pentru a intretine nivelul de panica si dezinformare.

Am cerut un raspuns oficial producatorilor de scutece Pampers din Romania

Stirea despre care este vorba este confuza, nu precizeaza din start ca studiul este facut in Franta si care sunt scutecele vizate insa pentru a nu participa la raspandirea de fake news, am cerut direct, parerea producatorilor scutecelor Pampers din Romania - care sunt preferatele mamicilor din Romania.

Si iata raspunsul venit de la ei:

“Toate scutecele Pampers sunt 100% sigure și au fost întotdeauna. Siguranța este un angajament și o promisiune pentru care nu vom face niciodată compromisuri.

Pampers are ca obiectiv verificarea permanentă a siguranței produselor si  îmbunătățirea continuă a acestora. Respectăm toate reglementările locale și internaționale aplicabile și chiar mai mult decât ce este cerut pentru a ne asigura de acest lucru. Ne concentrăm energia pentru a evidentia și a ține sub control potențialele urme de substanțe, chiar daca acestea se afla in limite de siguranta, astfel că am testat, pentru evidentierea acestor substanțe, de peste 100.000 de ori, doar anul trecut.

Cele mai recente rezultate ale testelor publicate de două asociații independente de consumatori din Franța sunt mărturii ale eforturilor noastre continue: 60 Millions de Consommateurs confirmă faptul că scutecele Pampers nu conțin substanțe toxice, precum și rezultatele testului Que Choisir au atribuit un rating maxim de 3 stele (foarte bun) pentru scutecele Pampers, pe criteriul absenței reziduurilor toxice.

Aplicăm întotdeauna procedurile cele mai avansate și riguroase de evaluare a siguranței pentru toate produsele noastre și pentru procesele de fabricatie. În ultimul an, am crescut și mai mult exigența criteriilor noastre deja exigente de siguranță și transparență. Avem un proces foarte strict de control, bazat pe 3 niveluri: „Inspectăm, Verificăm și Testăm” toate componentele și fiecare etapă de fabricație. Noi lucram îndeaproape cu furnizorii noștri și am început deja programul nostru de certificare. Ne angajăm să continuăm progresul acestor pași și vom continua să inovăm, deoarece aceștia sunt esențiali pentru a reasigura părinții referitor la siguranța produselor Pampers.”

Mamicile pot testa scutecele Pampers in cadrul frumoasei actiuni de sampling GEANTA BEBELUSULUI.

autor: Desprecopii.com © Ianuarie 2019

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️