Rău de miscare? Iată de ce Emetix e soluția ideală pentru întreaga familie

Rau de miscare? Iata de ce Emetix e solutia ideala pentru intreaga familie

Rau de miscare? Iata de ce Emetix e solutia ideala pentru intreaga familie

  • Răul de mișcare poate fi o neplacere pentru intreaga familie, pe perioada vacanței.

    Fie ca optezi pentru calatoria cu masina, cu avionul, trenul sau alt vehicul de transport: vapoare, ambarcatiuni - răul de mișcare poate surveni in orice moment.

    Iată cum putem preveni răul de mișcare la copil si de ce Emetix este soluția ideală și naturală la problemele intregii familii, când există riscul de rău de mișcare.

in acest articol veti citi:
Răul de mișcare este una din neplacerile vacanței

Ce inseamna de fapt raul de miscare?
Raul de miscare se manifesta prin urmatoarele simptome
Fitoterapia ofera ca remediu deosebit pentru raul de miscare ghimbirul

Răul de mișcare este una din neplacerile vacanței

Chiar daca nu te afecteaza pe termen lung, raul de miscare este foarte neplacut, manifestandu-se in principal prin disconfort abdominal. In continuare vei afla cum sa remediezi raul de miscare cat mai usor si repede posibil cu ajutorul unui produs natural.

Ce inseamna de fapt raul de mișcare?

Raul de miscare, sau in termeni medicali ,,kinetoza’’, este denumirea generica pentru disconfortul si varsaturile asociate, care afecteaza unele persoane atunci cand sunt supuse la miscare, in timpul calatoriei cu un mijloc de transport. Se datoreaza modului in care corpul nostru percepe miscarea, respectiv orientarea in spatiu.

Stiai, de pilda, ca atunci cand calatoresti cu masina ochii transmit creierului ca te deplasezi cu o anumita viteza, in timp ce urechea interna ii transmite ca stai pe loc in scaunul masinii?

Daca regasesti una din simptomele urmatoare atunci suferi de rau de miscare!

Raul de mișcare se manifestă prin urmatoarele simptome:

• Varsaturi
• Dureri de cap (migrene)
• Transpiratii reci si paloare
• Salivare excesiva
• Oboseala
• Stare generala neplacuta
• Ameteli
• Varsaturi

Fitoterapia ofera ca remediu deosebit pentru raul de miscare ghimbirul

Aceasta planta se remarca prin faptul ca este lipsita de efecte secundare si poate fi folosita in siguranta de majoritatea persoanelor, inclusiv la femeile insarcinate. 

Din categoria suplimentelor alimentare ce contin ghimbir este Emetix comprimate sau Alinan Emetix (suspensie orala), pentru copii incepand cu varsta de 2 ani.

Cele doua produse contin o combinatie unica de vitamina B6 şi extract de ghimbir standardizat in gingerol.

Ghimbirul este folosit si ca tonic digestiv. Prin continutul sau de gingerol, extractul de ghimbir grabeste propulsia continutului gastric spre intestine, indepartand astfel una din cauzele ce contribuie la aparitia disconfortului abdominal. 

Cum putem preveni răul de mișcare la copil?

Privitul in departare

Incurajati-va copilul sa priveasca lucrurile din afara masinii, lucruri aflate in departare - mai degraba decat sa se concentreze pe carti, jocuri sau filme. De asemenea, un pui de somnic il poate ajuta in acest timp.

Planificati cu atentie mesele 

Nu oferiti copilului alimente picante, grase sau o masa copioasa imediat inainte sau in timpul calatoriei cu masina. Daca traseul va fi scurt, atunci sariti complet peste gustare/masa. In cazul in care calatoria va fi lunga sau copilul trebuie sa manance, dati-i o mica gustare usoara ianinte de plecare - cum ar fi biscuitii uscati si apa (evitati dulcele si bauturile carbogazoase).

Asigurati ventilatia aerului

O ventilatie adecvata a aerului ar putea ajuta la prevenirea raului de masina. Incercati sa evitati odorizantele de masina.

Distragerea atentiei

Daca copilul este predispus la raul de masina, incercati sa-l distrageti in timpul calatoriilor, vorbind, ascultand muzica sau cantand melodii.

 Utilizati produse speciale pentru rau de miscare, ca Emetix

Cu Emetix dai ”X” problemelor cauzate de raul de miscare

Daca copilul are deja peste 2 ani si intentionati o calatorie lunga cu masina, pregatiti la indemana un medicament pentru a preveni raul de miscare. De pilda, Alinan Emetix, combate natural starile de greata si voma.

Alinam Emetix are in compozitie gimbir si vitamina B6.

- Ghimbirul, un cunoscut condiment, este folosit si ca tonic digestiv. Prin continutul sau de gingerol, extractul de ghimbir grabeste propulsia continutului gastric spre intestine indepartand astfel una din cauzele ce contribuie la aparitia disconfortului abdominal dupa mesele copioase.

- Vitamina B6 este binecunoscuta pentru actiunea sa benefica asupra sistemului nervos.

Ce conține Alinan Emetix

Alinam Emetix este un supliment alimentar ce are in compozitie extract standardizat de ghimbir si vitamina B6.
- Ghimbirul, un cunoscut condiment, este folosit si ca tonic digestiv. Prin continutul sau de gingerol, extractul de ghimbir grabeste propulsia continutului gastric spre intestine indepartand astfel una din cauzele ce contribuie la aparitia disconfortului abdominal dupa mesele copioase.
- Vitamina B6 este binecunoscuta pentru actiunea sa benefica asupra sistemului nervos.

Alinan Emetix are gust bun, este usor de administrare (datorita seringii dozatoare) si acceptat de catre cei mici.

Cum se administrează Alinan Emetix

- copii peste 6 ani: 1 comprimat la nevoie, dar nu mai mult de 3 comprimate/ zi
- adulti: 2 comprimate la nevoie, dar nu mai mult de 8 comprimate/ zi.
Administrarea se face cu jumatate de ora inainte de calatorie si poate fi reluata la interval de 4 ore. Mai multe detalii despre Alinan Emetix, cititi aici.

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!