Constipația și tainele ei - Povestea lui Mr. Poop

Constipația și tainele ei - Povestea lui Mr. Poop

Constipația și tainele ei - Povestea lui Mr. Poop

Pe scurt

  • Constipația este una din multele probleme frecvente ce apar în copilărie. În general, vorbim despre constipație la copil atunci când are scaune neregulate, tari și uscate.


    Aceasta se asociază adesea cu incontinență pentru fecale sau dureri abdominale, provocând neplăceri copilului, dar și familiei.

     

    Sugarii și copiii ce suferă de constipație sunt tratați în mod diferit decât adulții, deoarece scaunele lor se schimbă din momentul în care se nasc până când ajung la vârsta de 3 sau 4 ani.

Majoritatea copiilor cu constipație nu au o boală medicală sau o tulburare care cauzează constipație. Rareori, o tulburare provoacă sugarilor și copiilor probleme semnificative ale intestinelor.

O alimentație bine echilibrată compusă din cereale integrale, tărâțe, fructe și legume (mai puține bomboane și deserturi), alături de multe lichide și sucuri de fructe proaspăt stoarse (cum ar fi: prune, pere sau mere) ajută la tratarea constipației copilului.

Aflați mai multe despre constipație și tainele ei descărcând mai jos ghidul MR. "POOP":

 

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII