Începe școala cu Epson EcoTank

Începe școala cu Epson EcoTank

Începe școala cu Epson EcoTank

Iată-ne în luna lui septembrie când vara e pe trecute iar începutul de an școlar își face simțită prezența. Este timpul pentru noi descoperiri, științe nemaiîntâlnite, profesori și colegi pe care o să-i purtați în amintiri multă vreme de acum încolo.


Este vremea să porniți pe tărâmuri încă nedescoperite, să cultivați dragostea pentru cunoaștere și să vă potoliți curiozitățile împreună cu copilul vostru.

Un nou an școlar înseamnă un start proaspăt pentru fiecare elev și student

Poate de aceea și pregătirea pentru școală se face din timp, cu atenție și dăruire. Dacă ați cumpărat rechizitele, ghiozdanul, penarul și cele necesare pe parcursul întregului semestru atunci tot ce vă mai lipsește este o imprimanta destinată nevoilor și cerințelor dumneavoastră. Pornind de la faptul că în locul cartușelor imprimantele sunt livrate cu cerneală pentru 3 ani de zile și până la standardele înalte de calitate, Epson EcoTank a revoluționat lumea imprimantelor prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte și precise.

Acum este mult mai simplu să printezi chiar la tine acasă fișele de lucru pentru laboratorul de chimie, referatele la care ai muncit din greu și proiectele pentru școală. Epson EcoTank îți ușurează sarcina introducând pe piață multifuncționalul EcoTank 3-în-1 L3156 cu ecran LCD şi Wi-Fi Direct ce poate printa printr-o comandă de pe telefon, cu ajutorul aplicației Epson iPrint.

Caracteristici:

• Este fiabilă și are costuri operaționale reduse pe termen lung, poți economisi până la 90% din costurile cu cerneala și imprimarea.
• Este ușor de realimentat, recipientele încorporează un mecanism care asigură umplerea fiecărui rezervor doar cu cerneala corespunzătoare lui. Beneficiați de reumpleri fără bătăi de cap și lipsite de murdărie, prin intermediul recipientelor de cerneală îmbunătățite.
• Autonomie ridicată
• Costuri reduse de exploatare
• Are funcții multiple precum printare, copiere și scanare
• Respectă standarde înalte de calitate și vine mereu cu soluții inovatoare și eficiente, propuneri de costuri operaționale minime pe termen scurt, mediu sau lung și continuă cercetarea și dezvoltarea produselor în avantajul clienților.De ce prefer Epson EcoTank?

Pentru că poate printa facturi, acte, fotografii și tot felul de materiale necesare pentru școală. Această imprimantă vine în întâmpinarea părinților și copiilor fiind utilă atunci când trebuie întocmite diferite fișe de lucru, compuneri, referate sau alte proiecte printate. Iar vestea bună este că nu trebuie să-ți faci griji că trebuie reîncărcată la scurt timp pentru că asigură cerneală pentru 3 ani de zile ani (include echivalentul a aprox 82 de cartușe de cerneală), având costuri operaționale mici și printează până la 8.100 de pagini color și 6.500 pagini alb negru cu cerneala livrată în cutie. Are un design modern și este foarte ușor de folosit.

Economisește până la 90% din costurile de imprimare. Pentru că am nevoie să printez un volum mare de hârtii, materiale și fotografii dar și pentru că ne este de mare ajutor pentru munca de birou a soțului meu, am ales o imprimantă pe măsură. Printează, copiază dar și scanează și astfel îl ajută să fie mult mai organizat și să aibă mereu ordine în actele importante.Multifuncționala Epson EcoTank este fiabilă, nu are cartuşe dar are un sistem de alimentare cu cerneală îmbunătăţit şi recipiente de cerneală uşor de utilizat. Noile recipiente încorporează un mecanism care asigură umplerea fiecărui rezervor doar cu cerneala corespunzătoare lui.

Datorită faptului că rezervorul de cerneală este poziţionat în partea din faţă a imprimantei, acest nou model este compact, poate fi realimentat cu uşurinţă, iar nivelul rezervoarelor poate fi monitorizat cu exactitate. Multifuncţionalul este echipat cu un sistem de realimentare cu cerneală conceput pentru a minimiza riscul de scurgere şi murdărire.

Eu am reușit să-mi confecționez un album de fotografii cu amintirile din vacanțele în familie.

Dacă vă gândiți să achiziționați noul Epson Ecotank L3156, aflați că îl găsiți în promoția cash-back care îți oferă până la 500 de lei înapoi (detalii pe www.epson.ro/cashback) în funcție de echipamentul ales, dar și că are o garanție de trei ani de zile la înscrierea seriei imprimantei pe www.epson.ro/garantieimprimante.
#Epson #EcoTank #EcoTankColor #BackToSchoolwithEpson #EcoPrint

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️