Cum pregătim intrarea în colectivitate a copilului?

Cum pregatim intrarea in colectivitate a copilului?

Cum pregătim intrarea în colectivitate a copilului?

Pe scurt

  • Odată cu începerea noului an școlar, probabil v-ați aprovizionat deja cu rechizite pentru copii. Dar puteți face mai multe pentru a-i ajuta să se pregătească.


    Stabilirea câtorva obiceiuri sănătoase îi poate ajuta la ușurarea acestei tranziții, atât pe plan fizic, cât și psihic. Puneți în practică aceste sfaturi pentru a face din acest an școlar unul mai bun și lipsit de boli nedorite.

Cei 4 piloni ai sănătății

Când vine vorba de stimularea sănătății fizice și mentale a copiilor, nu renunțați la importanța exercițiului fizic și a timpului liber. Copiii de 6 ani și mai mari, ar trebui să aibă cel puțin o oră de activitate fizică în fiecare zi. Destinderea mentală, chiar și timp de 10 minute pe zi, poate ajuta la gestionarea stresului. Relaxarea, exercițiul fizic, nutriția și somnul, cunoscute și sub numele de „cei 4 piloni ai sănătății”, lucrează împreună pentru o bună stare de sănătate. Ignorarea unuia ar putea avea impact asupra capacității celorlalți piloni. Cu cât echilibrăm cei 4 piloni din viața noastră, cu atât ne mărim șansele de a ne simți bine pe termen lung.

Bucurați-vă de mese sănătoase împreună

Aveți nevoie de un alt motiv pentru a vă aduna în jurul mesei la cină? S-a demonstrat că mesele în familie stimulează abilitățile lingvistice ale copiilor, scad stresul și chiar îmbunătățesc șansele de aconsuma mai multe fructe și legume. Mai mult, cercetările sugerează că, consumul de alimente sănătoase poate avea un impact pozitiv asupra stării de spirit, deoarece ajută la producerea dopaminei și serotoninei.

Reveniți la obiceiul de a peria dinții de două ori pe zi

Dacă copiii au făcut o pauză în această vară de la spălarea dinților de două ori pe zi, acum este timpul să reia obiceiul. În afară de un risc crescut de carii, sănătatea orală precară poate duce și la absențe. Pentru a menține dinții și gingiile sănătoase, experții recomandă copiilor periajul timp de două minute, de două ori pe zi.

Încurajați somnul și odihna

Somnul nu este important numai pentru creșterea și dezvoltarea copilului, ci este esențial pentru sănătatea și bunăstarea sa. Cât de mult este suficient? Academia Americană de Pediatrie recomandă 9-12 ore de somn pentru copiii cu vârste cuprinse între 6-12 ani și 8-10 ore pentru copiii cu vârste cuprinse între 13-18 ani. Încercați să păstrați un program consecvent, creând o rutină relaxantă pe timp de noapte și închideți toate dispozitivele electronice cu cel puțin o oră înainte de ora de culcare.

Țineți răceala la distanță

Nu lăsați răcelile și alte boli infecțioase să stea în calea succesului copilului. Învățați copiii bazele prevenirii bolilor: spălatul frecvent pe mâini timp de cel puțin 20 de secunde, evitarea atingerii faței, aruncarea servețelului dupa ce s-au sters la nas, strănutul în interiorul cotului și nu în palme.

Îmbolnăvirea copilului poate afecta viața întregii familii: cel mic lipsește de la școală, părinții nu pot merge la serviciu, au nopți nedormite, sunt îngrijorați și stresați. În astfel de cazuri, medicul îi poate prescrie celui mic medicamente care pot avea reacții adverse nedorite. De aceea, pentru prevenirea îmbolnăvirii, sunt de preferat soluții delicate cu eficiență dovedită clinic și care oferă protecție antiinfecțioasă.

Consolidați imunitatea copilului cu ajutorul fitoterapiei

De primă intenție în prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii și al recurențelor este FRUTDEP® IMMUNO SOLUȚIE ORALĂ - Supliment alimentar pe bază de betaglucan, lactoferină, resveratrol, vitamina C, betacaroten, vitamine din grupa B și îndulcitori naturali

FRUTDEP® IMMUNO soluție orală, datorită nutraceuticelor și sucurilor concentrate din fructe conținute, este eficient în reducerea duratei și severității infecțiilor de tract respirator, precum și a recurențelor prin acțiunea antivirală și antibacteriană și consolidarea sistemului imunitar.

Combinația eficientă de resveratrol, lactoferină, betaglucan și vitamine din grupul B (B1, B2, B3, B5, B6, B12), acid folic, vitamina C și sucuri din fructe contribuie la consolidarea sistemului imunitar în cazul infecțiilor de tract respirator și al recurențelor și tonifierea organismului în perioada de convalescență după diferite boli.

FRUTDEP® IMMUNO soluție orală: Citeste prospectul | Cumpara online

BENEFICII:

 Reduce recurențele infecțiilor de tract respirator;
 Reduce durata și severitatea infecțiilor respiratorii;
 Contribuie la întărirea sistemului imunitar;
 Tonifică organismul în perioadele de convalescență;
 Reduce oboseala și extenuarea;
 Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
 Contribuie la consolidarea sistemului imunitar înainte de intrarea în colectivități și în boli contagioase.

Prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii și al recurențelor

Perioada de convalescență

Tratamentul infecțiilor favorizate de imunodeficiență temporară

Cumpara FRUTDEP ® IMMUNO SOLUȚIE ORALĂ 100 ML | 53.00 lei

Se apasă capacul, se agită bine și se bea suspensia obținută.

Copii peste 3 ani: 1 flacon pe zi, la o oră distanță de mese

Adulți: 1-2 flacoane pe zi, la o oră distanță de mese

Recomandări de administrare

Prevenție sau înainte de intrarea în colectivități: 10 zile/lună timp de 3 luni.

Faza acută: 7-10 zile.

Faza de consolidare: 10-14 zile.

Tratamentul recurențelor: 20 de zile/lună timp de 3 luni.

betaglucan (din Saccharomyces cerevisiae), lactoferină, resveratrol (din Polygonum cuspidatum), betacaroten, vitamina C, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, acid folic, sucuri concentrate din mere, pere, mango, portocale, ananas, caise, soc. FRUTDEP® soluție orală nu conține zahăr și gluten.

 

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII