10 minute petrecute cu tăticul pe Marte

10 minute petrecute cu taticul pe Marte

10 minute petrecute cu tăticul pe Marte

Tații, la fel ca mamele, sunt piloni în dezvoltarea bunăstării emoționale a copilului. Copiii se uită la tații lor pentru a stabili regulile și a le aplica, pentru a primi un sentiment de securitate, atât fizic cât și emoțional. Ei vor să-și facă mândrii părinții, iar un tată implicat promovează creșterea și puterea interioară.


Spre deosebire de fete, băieții vor căuta aprobarea taților de la o vârstă fragedă.

Ca ființe umane, creștem imitând comportamentul celor din jurul nostru; așa învățăm să funcționăm în lume. Dacă un tată are grijă și tratează oamenii cu respect, copilul va crește la fel. Când un tată este absent, băieții caută alte figuri masculine pentru a stabili „regulile” pentru modul de comportare și supraviețuire în lume.

Joaca dintre tată și băiatul său este foarte importantă, deoarece stimulează și permite copilului să experimenteze. De asemenea, îl ajută să înțeleagă și să testeze limitele într-un mediu sigur, ceea ce îi poate fi de folos în nenumărate moduri pe parcursul vieții.

Copiii adoră să se joace cu părinții lor!

Când copiii se joacă cu părinții lor, aceștia preferă să coloreze, jocurile de societate dar mai ales jocurile de rol,unde pot observa și o latură total nouă a părinților. Ei fac ce le place cel mai mult, și anume să se joace, cu persoana pe care o iubesc cel mai mult!

Băieții și tăticii au o relație specială

Dacă doriți să le arătați copiilor că îi iubiți, petreceți timp cu ei. Iar dacă ești tată și ai un băiat, nu uita că mizează pe tine pentru a investi în propria persoană, pentru a-l ghida prin procesul de a deveni bărbat și un om bun. Fiecare băiat are nevoie de un tată implicat.

Iată trei moduri în care băieții adoră în general să își petreacă timpul cu tăticii lor:

1. Activitatea fizică

Băieții iubesc activitatea fizică. Acest lucru include adesea lucruri precum lupte, joaca afară, alergatul și cățăratul în copaci. În timp ce băieții se angajează din ce în ce mai puțin în activități fizice (din cauza tehnologiei, apatiei etc.), este important ca tăticii să-i încurajeze și să se implice în activități fizice împreună, pentru a le stimula sănătatea.

2. Sportul

Băieții și sportul, sunt făcuți unul pentru celălalt. Chiar dacă copilul vostru nu este un atlet, majoritatea băieților adoră să facă un sport cu tatăl lor. Deci tătici, nu mai stați pe tușă!

3. Divertisment

Divertismentul trebuie să facă parte din viața fiecărei familii. Deci de ce nu ar folosi tăticii acest lucru ca avantaj pentru a se conecta cu fiii lor? Am descoperit că fiul meu adoră să se joace cu tatăl său de-a călătoritul in spațiu :) Să afli preferințele de divertisment ale fiului tău și să te bazezi pe ele este o modalitate excelentă de a te conecta cu el, deoarece aceasta nu este doar o zonă în care are nevoie de timpul tău, ci are nevoie și de îndrumarea ta.

Pornim spre Marte!

Haideți să recunoastem, tot ce zboară sau face bum înseamnă distractie garantată pentru băieți. Același lucru este valabil și pentru tătici evident! Adăugați combustibil și pregătiți-vă pentru călătoria spre Marte!

Când îmi las băieții împreună (adică fiul și soțul), camera și atmosfera se transformă brusc. Datorită rachetei spațiale cu lansator de la PLAYMOBIL, ai mei au parte de călătorii interesante și pline de amuzament. Cel mai des ii aud că aterizează pe Lună și pe Marte.

Desprecopii.com cumpăra seturile Playmobil online, de la Ara Toys

Își aranjează cu grijă perne și pături peste tot pe podea, folosesc lumini de culori diferite pentru a simula planeta pe care vor ateriza și în plus, folosesc și muzică de fundal... nu degeaba tati adoră Star Wars, nu? Toate aceste pregătiri pentru marea călătorie în spațiu adaugă un efect dramatic jocului iar copilul nici că se poate să fie mai încântat.

Încerc să nu îi deranjez prea mult și să îmi fac de lucru prin bucătărie, dar îmi este imposibil să nu le aud strigătele de extaz când au parte de o aterizare reușită sau mesajele de SOS când au o problemă și încearcă să stabilească legătura cu tehnicianul.

`

Fiecare misiune de succes trebuie simulată mai întâi. Se prefac că împachetează toate articolele necesare, astronauții își îmbracă uniformele, se asigură că nava este în regulă și se pregătesc pentru decolare repetând ceea ce au de făcut, unde trebuie să ajungă și ce probe trebuie prelevate. Partea cu lipsa gravitației și relația astronautului cu mișcarea pot să va spun că este super interesantă pentru el (mai ales când imită acest lucru călcând pernele de pe jos:) ).

După ce se întorc din călătoria în spațiu, astronauții sunt primiți cu aplaude și premii, cum ar fi niște clătite proaspete pe care mami le-a pregătit în acest timp :)

Racheta spațială cu lansator de la PLAYMOBIL ne-a transformat serile în aventuri de neuitat!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Jocuri