8 lucruri despre bebelușii de septembrie. Iată de ce sunt acești bebeluși atât de speciali iar știința o confirmă

8 lucruri despre bebelusii de septembrie. Iata de ce sunt acesti bebelusi atat de speciali iar stiinta o confirma

8 lucruri despre bebelușii de septembrie. Iată de ce sunt acești bebeluși atât de speciali iar știința o confirmă

Ai un copil născut în septembrie sau urmează să naști în septembrie? Iată atunci, de ce este atât de special micuțul tău :)

Septembrie este o lună foarte populară la nivel global - este momentul în care căldura verii începe să se risipe și aveți atâtea zile de naștere de sărbătorit! În medie, multe nașteri tind să aibă loc în această lună. Ei bine, potrivit științei, cei care își serbează ziua de naștere în septembrie au mai mult succes decât colegii lor. Fără nicio părtinire specifică pentru copiii născuți în celelalte luni ale anului, vă prezentăm motive susținute de știință pentru a sărbători copiii din septembrie!

- vei citi:
Copiii din septembrie au o piatră de naștere versatilă
Copiii din septembrie sunt Fecioare sau Balanțe
Copiii din septembrie au două flori de naștere stelare
Bebelușii născuți în septembrie vor avea succes în viață
Bebelușii născuți în septembrie trăiesc mai mult
Bebelușii născuți în septembrie sunt mai amabili și mai atenți
Bebelușii născuți în septembrie sunt mai înalți și mai sportivi decât colegii lor
Cu bebelușii născuți în septembrie nu vei avea probleme mari

Copiii din septembrie au o piatră de naștere versatilă

Safirul este bijuteria celor născuți în septembrie. În mod tradițional, este albastru, dar știai că poate fi și roz, galben sau verde?

bebelusi de septembrie

Copiii din septembrie sunt Fecioare sau Balanțe

Dacă ziua ta de naștere cade la începutul lunii, ești Fecioară - practică, loială și organizată. După data de 22, sunteți Balanță - echilibrată, socială și corectă.

Copiii din septembrie au două flori de naștere stelare

Steluța (sau Ochii Boului pitic) și Zorelele (sau norelele) sunt florile acestei luni de sfârșit de vară.

Bebelușii născuți în septembrie vor avea succes în viață

Se pare că, ordinea lunii nașterii are, de asemenea, o influență asupra succesului în viață și cât de departe va ajunge copilul. Potrivit unui studiu științific realizat de Biroul Național de Cercetări Economice, cei născuți în septembrie au mai multe șanse să aibă succes chiar de la o vârstă fragedă. Studiul include copii, care tind să se descurce bine la școală, deoarece sunt relativ mai mari și sunt mai dezvoltați decât colegii lor, făcându-i mai abili.

Studiul mai spune că ei au o funcție cognitivă mai bine dezvoltată.

Bebelușii născuți în septembrie trăiesc mai mult

Cercetătorii spun că persoanele care au zile de naștere între septembrie și noiembrie au șanse mult mai convingătoare de a trăi o viață mai lungă și poate chiar să treacă cu mult de suta de ani! Motivul științific din spatele acestui fapt este că, deși bebelușii născuți în această perioadă sunt mai predispuși la apariția bolilor sezoniere, a infecțiilor și a alergiilor, aceștia creează rezistență și imunitate în timp. Prin urmare, trăiesc mai mult.

Bebelușii născuți în septembrie sunt mai amabili și mai atenți

Dacă ai avut vreodată un prieten născut în septembrie, știi asta. Persoanele născute în această lună sunt fie în zodia Fecioară, fie Balanță și ambele semne sunt considerate a avea o abordare practică, amabilă și atentă la viață. De asemenea, sunt mai amabili, mai armonioși și iubesc să-i ajute pe cei care au nevoie! Prin urmare, sunt persoanele cu trăsături de personalitate drăguțe.

Bebelușii născuți în septembrie sunt mai înalți și mai sportivi decât colegii lor

Părinți, dacă doriți ca micuțul vostru să se transforme într-un jucător sportiv, aveți noroc. Oamenii născuți în septembrie tind să aibă o forță musculară și masă osoasă mai bună, și sunt, în general, mai activi fizic într-o etapă anterioară, care se poate dezvolta chiar într-o trăsătură pozitivă pe tot parcursul vieții. De asemenea, sunt probabil mai înalți decât cei născuți în alte luni.

Cu bebelușii născuți în septembrie nu vei avea probleme mari

Iată câteva vești bune pentru părinți! La fel cum sunt buni la școală, bebelușii născuți în septembrie sunt, de asemenea, mai puțin predispuși să se implice în infracțiuni mărunte, furturi sau să se delecteze cu un comportament juvenil.

Celebrități născute în septembrie

Celebritățile din septembrie includ nume mari precum: Beyoncé, Zendaya, Will Smith, Keanu Reeves și prințul Harry. Dar să nu uitam și de Brigitte Bardot, Pippa Middleton, Andrea Bocelli, Salma Hayek, Simona Halep, Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Marina Voica.

Dacă vei concepe un copil in luna septembrie: iată la ce trebuie să te aștepți

Daca vei concepe un copil in luna septembrie iata la ce trebuie sa te astepti - de la data cand se va naste bebelusul, cand incepe sa ii bata inimioara, ce zodie va avea, ce nume i se potriveste si alte detalii interesante. Mai departe...

Aplicatia mobila Eu, Mamica: vezi cum se dezvoltă bebelusul tău

Ești o mămică modernă? Atunci trebuie să instalezi aplicatia Eu, Mămica pe telefonul tău sau tableta.
Prin intermediul aplicaţiei Eu, Mămica, beneficiezi de informaţii despre sănătate, îngrijirea şi dezvoltarea bebelușului și a copilului, relaţia părinte-copil, precum şi de o serie de sfaturi utile pentru mămici şi tătici, astfel încât să experimentezi din plin frumuseţea sentimentului parental. Vei avea acces gratuit la o serie de utilitare şi calculatoare, precum: Bebeluşul - primele 52 de săptămani, Grafice de Creştere, Calendar de Vaccinare, Activităţi pentru Copii, Album foto şi multe altele.

Aplicatia Eu, Mamica - se integrează în mod natural cu platforma Desprecopii.com, facilitând accesul la o serie de servicii menite să ofere suport pentru viitoarea mamica (Grupuri de mămici, Ştiri, Anunţuri, Întrebări, Forum, Jurnal, Album de poze, Director, Reţete Culinare etc.). Mămicile utilizatoare pot accesa cu uşurinţă diverse secţiuni ale site-ului, pot primi notificări pe telefon când li se răspunde la o întrebare sau notificări pe mesageria privată.

Mai mult, prin intermediul butonului „Panică”, ele pot primi răspunsuri în situaţiile de criză de la miile de persoane aflate în comunitatea Desprecopii.com, dispuse să ofere o mână de ajutor.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru Iphone si Ipad aici.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru sistemul Android aici.

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

Te asteptam pe forumul mamicilor de bebelusi pentru sfaturi si incurajari: Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori  Primele 365 zile si nopti. Casa nou nascutilor DC. Alaptare, colici, ingrijire, baite, nopti nedormite si multa dragoste. 

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII