1 cauza globală = 1 cauza locală

1 cauza globală = 1 cauza locală

1 cauza globală = 1 cauza locală

  • Anul acesta, campania  1 pachet = 1 vaccin a ajuns la a treia ediţie în România. Pampers şi UNICEF lansează un nou apel către tine, pentru a-i ajuta la eliminarea tetanosului neonatal şi maternal şi a contribui la salvarea vieţilor mămicilor şi copiilor din zonele defavorizate. Datorită campaniei  1 pachet = 1 vaccin, gestul natural de a-i oferi micuţului tău cea mai bună îngrijire îi dă şansa unei alte mămici ca bebeluşul ei să se nască sănătos şi să se dezvolte armonios. < /EM >< /EM >
Anul acesta, campania 1 pachet = 1 vaccin a ajuns la a treia ediţie în România. Pampers şi UNICEF lansează un nou apel către tine, pentru a-i ajuta la eliminarea tetanosului neonatal şi maternal şi a contribui la salvarea vieţilor mămicilor şi copiilor din zonele defavorizate.

Datorită campaniei  1 pachet = 1 vaccin , gestul natural de a-i oferi micuţului tău cea mai bună îngrijire îi dă şansa unei alte mămici ca bebeluşul ei să se nască sănătos şi să se dezvolte armonios.

O simplă acţiune din partea ta poate proteja, în următorii trei ani, o mamă dintr-o ţară defavorizată şi pe bebeluşul ei în primele două luni de viaţă. În plus, poţi ajuta ca maternităţile din România să fie dotate cu echipamente şi produse necesare pentru ca mămicile şi micuţii lor să aibă parte de cea mai bună îngrijire.

Dorind să mulţumească părinților din România pentru implicarea lor în cele două ediții anterioare ale campaniei, in aceasta editie a campaniei, Pampers va dona maternităţilor din patru oraşe mobilier pentru nou-născuţi si scutece Pampers, oferindu-le copiilor condiţii cât mai bune încă din primele clipe de viață.

Fiecare dintre voi poate fi ambasadorul campaniei  1 pachet = 1 vaccin. Puteți fi cele care pot salva viețile celor mai puțini norocoși dintre noi. În acelașii timp, puteți aduce donațiile Pampers în maternitatea din orașul vostru.

Intrați pe pagina de Facebook Lumea Mămicilor, încărcați în Mozaicul Pampers poze cu copiii voștri și încurajați-vă prietenii să facă același lucru. Astfel, fiecare noua mămică pe care o veți convinge să intre în Lumea Mămicilor va aduce donațiile Pampers mai aproape de orașul vostru.

La sfârșitul campaniei, copii si mame din întreaga lume vor zâmbi mai mult si vor fi recunoscători pentru șansa pe care au primit-o. Vom sărbători acest lucru împreuna, adunând laolaltă toate fotografiile pe care le veți posta, intr-un imens Mozaic.
Şi, chiar dacă nu vei putea vedea personal zâmbetul de pe faţa copilului care a primit o şansă la viaţă sau al mămicii care va beneficia de condiții mai bune în maternitate, fi convinsă că zâmbetul lor înseamnă o lume mai frumoasă. 

 Comunitate,
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Hai alaturi de noi!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o alta intrebare? Intreaba AICI specialistii Desprecopii.com si mii de mamici ce te pot ajuta!

intrebari

Hai pe Facebook aici

Grupuri de mamici si CONCURSURI exclusive

Forumuri Recomandate

Check in - Prima data pe DC

Check in - Prima data pe DC

BINE AI VENIT! Noii veniti se pot prezenta aici, cei vechi sunt rugati sa ii indrume, in spiritul Comunitatii DC.

Ajutor umanitar

Ajutor umanitar

FA UN BINE celor care au nevoie de el. Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele.

Discutii generale pentru familie si parinti

Discutii generale pentru familie si parinti

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.

Concursuri la Desprecopii.com

Concursuri la Desprecopii.com

CONCURSURI si rezultatele concursurilor din comunitate. Intotdeauna ai ceva de castigat !

Desprecopii.com pe Youtube

Desprecopii YouTube

Desprecopii pe YouTube

Aboneaza-te la canalul nostru sau vizioneaza emisiunile desprecopii.com

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII