1 cauza globală = 1 cauza locală

1 cauza globală = 1 cauza locală

1 cauza globală = 1 cauza locală

  • Anul acesta, campania  1 pachet = 1 vaccin a ajuns la a treia ediţie în România. Pampers şi UNICEF lansează un nou apel către tine, pentru a-i ajuta la eliminarea tetanosului neonatal şi maternal şi a contribui la salvarea vieţilor mămicilor şi copiilor din zonele defavorizate. Datorită campaniei  1 pachet = 1 vaccin, gestul natural de a-i oferi micuţului tău cea mai bună îngrijire îi dă şansa unei alte mămici ca bebeluşul ei să se nască sănătos şi să se dezvolte armonios. < /EM >< /EM >
Anul acesta, campania 1 pachet = 1 vaccin a ajuns la a treia ediţie în România. Pampers şi UNICEF lansează un nou apel către tine, pentru a-i ajuta la eliminarea tetanosului neonatal şi maternal şi a contribui la salvarea vieţilor mămicilor şi copiilor din zonele defavorizate.

Datorită campaniei  1 pachet = 1 vaccin , gestul natural de a-i oferi micuţului tău cea mai bună îngrijire îi dă şansa unei alte mămici ca bebeluşul ei să se nască sănătos şi să se dezvolte armonios.

O simplă acţiune din partea ta poate proteja, în următorii trei ani, o mamă dintr-o ţară defavorizată şi pe bebeluşul ei în primele două luni de viaţă. În plus, poţi ajuta ca maternităţile din România să fie dotate cu echipamente şi produse necesare pentru ca mămicile şi micuţii lor să aibă parte de cea mai bună îngrijire.

Dorind să mulţumească părinților din România pentru implicarea lor în cele două ediții anterioare ale campaniei, in aceasta editie a campaniei, Pampers va dona maternităţilor din patru oraşe mobilier pentru nou-născuţi si scutece Pampers, oferindu-le copiilor condiţii cât mai bune încă din primele clipe de viață.

Fiecare dintre voi poate fi ambasadorul campaniei  1 pachet = 1 vaccin. Puteți fi cele care pot salva viețile celor mai puțini norocoși dintre noi. În acelașii timp, puteți aduce donațiile Pampers în maternitatea din orașul vostru.

Intrați pe pagina de Facebook Lumea Mămicilor, încărcați în Mozaicul Pampers poze cu copiii voștri și încurajați-vă prietenii să facă același lucru. Astfel, fiecare noua mămică pe care o veți convinge să intre în Lumea Mămicilor va aduce donațiile Pampers mai aproape de orașul vostru.

La sfârșitul campaniei, copii si mame din întreaga lume vor zâmbi mai mult si vor fi recunoscători pentru șansa pe care au primit-o. Vom sărbători acest lucru împreuna, adunând laolaltă toate fotografiile pe care le veți posta, intr-un imens Mozaic.
Şi, chiar dacă nu vei putea vedea personal zâmbetul de pe faţa copilului care a primit o şansă la viaţă sau al mămicii care va beneficia de condiții mai bune în maternitate, fi convinsă că zâmbetul lor înseamnă o lume mai frumoasă. 

 Comunitate,
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII