Nu lasă răceala copilului să te sperie! Iată cum îl poți ajuta!

Nu lasa raceala copilului sa te sperie! Iata cum il poti ajuta!

Nu lasă răceala copilului să te sperie! Iată cum îl poți ajuta!

Pe scurt

  • Nici unui părinte nu îi place să își vadă copilul simțindu-se rău, indiferent dacă este vorba de gripă, streptococ sau doar de o răceală. Din nefericire, nu butem bate din palme pentru a-i alunga miraculos simptomele dar îl putem ajuta să se simtă mai bine.

     

    Iată câteva modalități de a-l face pe copilul tău să se simtă mai confortabil atunci când este răcit, dar și cum îi poți crește rezistența organismului împotriva virusurilor și bacteriilor.

Ajută copilul să se odihnească

Chiar și atunci când nu este bolnav, copilul are nevoie de mult somn - cel puțin 10 ore pe noapte pentru copiii de vârstă școlară. Când apare o răceală sau gripă, este posibil să aibă nevoie și de mai mult somn. Dacă copilul tău a renunțat de mult la somnul de după-amiază, este posibil să ai probleme în a-l convinge să rămână în pat. Amintește-i că odihna îl va ajuta să se simtă mai bine mai repede și încercă să-i citești o carte în timp ce stă întins, ascultați muzică sau jucați un joc liniștit împreună.

Hidratarea este extrem de importantă

Copiii bolnavi pot avea puțin interes să mănânce sau să bea, dar ar trebui să-i oferi în continuare lichide pe tot parcursul zilei. Copiii mici sunt mai predispuși să se deshidrateze atunci când sunt bolnavi decât adulții. În plus față de apă, poți încerca soluții electrolitice (precum REHISOL® PLUS), supe sau sucuri din fructe proaspete.

Atenție la congestionarea nasului

Decongestionantele nu sunt sigure pentru copiii cu vârsta sub 4 ani. Pentru copiii mai mici, încearcă un spray salin pentru care poate ajuta la curățarea pasajele nazale. De asemenea, poti combate usor congestia nazala cu ajutorul unui spray nazal ce contine un complex unic de fitoextracte precum RINODEP® SPRAY NAZAL. Acesta este un spray nazal care conține un complex unic de fitoextracte, apă de mare concentrată și mangan, cu acțiune antiinflamatoare și antialergică eficientă în normalizarea reacțiilor alergice și poate fi administrat la copii cu vârsta de peste 2 ani.

Boala poate fi înfricoșătoare pentru unii copii, mai ales dacă au simptome precum vărsături sau diaree. Mângâierea și ținerea copilului în brațe îl pot ajuta să se simtă mai puțin anxios, mai relaxat și mai liniștit.

Distrage-i atenția copilului de la boală

Sigur, ai putea să-l așezi în fața televizorului, dar puțină creativitate ar putea ajuta copilul. Încercați să vă jucați de-a „doctorul” cu păpușile bolnave și animalele de pluș, sau chiar să faceți o scurtă plimbare în jurul blocului pentru a vă bucura de aerul curat.

Cum putem preveni dar și trata infecțiile respiratorii (virale și bacteriene)?

VIRODEP® picături orale este un complex unic de fitoextracte standardizate și nutraceutice, fiind indicat în profilaxia și terapia infecțiilor respiratorii de origine virală sau bacteriană, asociat cu antibiotice și simptomatice și în consolidarea sistemului imunitar.

Crește rezistența organismului împotriva virusurilor și bacteriilor cu ajutorul combinației complexe de extracte standardizate din plante, precum propolis, măceș, echinacea, muștar sălbatic, grindelia, cimbru de cultură și eucalipt, care au proprietati antioxidante, antiinflamatoare si protectoare la nivelul mucoasei cailor respiratorii, plus o actiune antibacteriana si mucoreglatoare.

Măceșul din compoziția VIRODEP® este bogat în vitamina C, are acțiune imunomodulatoare, fiind util în prevenția și tratamentul afecțiunilor sistemului respirator.

Alături de măceș, echinacea crește capacitatea de apărare a organismului împotriva virusurilor și bacteriilor, inhibând replicarea virusului în celule.

VIRODEP® picături orale nu conține zahăr și gluten.


VIRODEP® - De primă intenție la primul semn de viroză respiratorie
VIRODEP® - Asociat cu antibiotice și simptomatice, scade durata și severitatea infecției, grăbind vindecarea

Beneficiile picăturilor orale VIRODEP®:

 Scurtează durata infecțiilor respiratorii;
 Reduce numărul și severitatea infecțiilor respiratorii;
 Previne complicațiile bacteriene;
 Susține sistemul imunitar în perioada de vulnerabilitate imunologică.

Prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii (virale și bacteriene)

Cumpara VIRODEP® picaturi orala 30 ml | 37.30 lei

Sugari 6 luni-1 an: 1 picătură/kg o dată pe zi, înainte de masă

Copii 1-3 ani: 1 picătură/kg de două ori pe zi, înainte de masă

Copii 3-6 ani: 10 picături de trei ori pe zi, înainte de masă

Copii 6-12 ani: 15 picături de trei ori pe zi, înainte de masă

Adulți: 25 picături de trei ori pe zi, înainte de mesele principale, ca atare sau dizolvate în puțină apă

Recomandări de administrare

Prevenție: 10 zile/lună timp de 3 luni.

Faza acută: 7-10 zile.

Perioada de vulnerabilitate imunologică: 10-14 zile

propolis, măceș (Rosa canina)/(7-9:1), echinacea (Echinacea angustifolia)/(8-10:1), muștar sălbatic (Sisymbrium officinale)/(4:1), grindelia (Grindelia robusta)/(4:1), cimbru de cultură (Thymus vulgaris)/(4:1), eucalipt (Eucalyptus globulus)/(4:1).

* extracte standardizate

VIRODEP picături orale nu conține zahăr și gluten.

Măceșul

Bogat în vitamina C, are acțiune imunomodulatoare, fiind util în prevenția și tratamentul afecțiunilor sistemului respirator. Este bogat și în carotenoide și flavonoide – acțiunea sinergică cu acidul ascorbic potențând proprietățile antioxidante

Echinacea

Polizaharidele conținute cresc capacitatea de apărare a organismului împotriva virusurilor și bacteriilor, prin stimularea nespecifică a sistemului imunitar (activarea fagocitozei și stimularea fibroblastelor). Proprietățile antibacteriene sunt datorate prezenței echinacosidelor, care au acțiune bacteriostatică și antifungică dovedită. Efectele antivirale și antibacteriene se explică și prin inhibarea hialuronidazei, reducând astfel caracterul invaziv al microorganismelor patogene

Propolisul

Acțiunea sa antiinflamatoare se explică prin inhibarea sintezei de prostaglandine și leucotriene realizate de macrofage și a eliberării histaminei ca răspuns la stimulii inflamatori. Are acțiune antivirală demonstrată împotriva gripei, herpes simplex și adenovirus, precum și acțiune bacteriostatică și bactericidă împotriva unor stafilococi și streptococi: efectul antibacterian se datorează, în principal, prezenței galanginei, un flavonoid capabil să stimuleze agregarea bacteriilor distrugând astfel membrana lor citoplasmatică. Crește rezistența organismului împotriva virusurilor și bacteriilor prin stimularea sintezei de anticorpi și activității leucocitelor și macrofagelor

Muștarul sălbatic

Are proprietăți antiinflamatoare și protectoare la nivelul mucoasei căilor respiratorii.

Grindelia si cimbrul de cultură

Bogate în flavonoide, au acțiune antibacteriană și spasmolitică.

Eucaliptul

Are acțiune antibacteriană și mucoreglatoare. Este eficient împotriva bacteriilor Gram-negative (Klebsiella pneumoniae, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa etc.)

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII