Tanta Nedelcu sau ce inseamna sa fii mamica ambasador al campaniei “1 pachet = 1 vaccin”

Tanta Nedelcu sau ce inseamna sa fii  mamica ambasador al campaniei “1 pachet = 1 vaccin”

Tanta Nedelcu sau ce inseamna sa fii mamica ambasador al campaniei “1 pachet = 1 vaccin”

  • Tanta Nedelcu are 41 de ani, este economist si provine dintr-o familie de oameni simpli, de la tara. “Copilaria noastra a fost frumoasa in sensul ca eram toti trei de varste apropiate, nu am avut papusi dar le faceam noi din carpe. Dar in privinta banilor a fost foarte, foarte greu. Parca o aud si acum pe mama spunandu-ne “Invatati, invatati ca vedeti ce greu e sa nu ai bani!”

Tanta Nedelcu are 41 de ani, este economist si provine dintr-o familie de oameni simpli, de la tara:Copilaria noastra a fost frumoasa in sensul ca eram toti trei de varste apropiate, nu am avut papusi dar le faceam noi din carpe. Dar in privinta banilor a fost foarte, foarte greu. Parca o aud si acum pe mama spunandu-ne “Invatati, invatati ca vedeti ce greu e sa nu ai bani!

Acesta este cel de-al treilea an in care sustine cu mare drag Campania Pampers UNICEF “1 pachet = 1 vaccin”, campanile care lupta impotriva tetanosului neonatal: „Sustin cu tot sufletul aceasta campanie pentru ca sunt mama si pentru ca e, de fapt, prima data cand milioane de mame din intreaga lume civilizata pot ajuta, impreuna, implinirea unui scop nobil: salvarea atator vieti, fie ca e vorba de copii, fie de mame ca si noi, dar care au avut nesansa de a se naste in colturi de lume in care saracia extrema face ca un simplu vaccin sa fie un lux.”

Campania 1 pachet = 1 vaccin” poate salva aceste vieti cu ajutorul parintilor din toata lumea. De altfel, campania s-a nascut tocmai din dorinta de a le da acestor parinti sansa de a contribui, printr-un gest cat se poate de simplu, la eliminarea tetanosului din tarile mai putin dezvoltate. Astfel, pentru fiecare pachet de scutece sau servetele Pampers cumparat, Pampers doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin anti-tetanos. Campania „1 pachet = 1 vaccin” va avea si o cauza locala, fiind alaturi de maternitatile din Romania.

Dorind sa multumeasca parintilor din Romania pentru implicarea lor in cele doua editii anterioare ale campaniei, Pampers va dona anul acesta in  patru orase , mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers, oferindu-le copiilor conditii cat mai bune înca din primele clipe de viata. Mamicile sunt cele care vor alege orasele in care vor merge donatiile Pampers.
Mesajul Tantei catre cititoarele „Mamica de azi”:

Dragi mamici, fiecare dintre voi poate fi ambasadorul campaniei “1 pachet = 1 vaccin”. Puteti fi cele care pot salva vietile celor mai putini norocosi dintre noi.

Parintii din Romania au sustinut maternitatile din orasul lor, intrand pe pagina de Facebook „Lumea Mamicilor”, participand la mozaicul Pampers® si votand orasul preferat.

In acest fel, prima donatie din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin” a mers catre spitalele: Cantacuzino, Filantropia si Pantelimon din Bucuresti si la Spitalul Clinic „Dumitru Popescu” si la Spitalul Clinic Judetean Nr. 1. Din Timisoara. Urmatoarele doua donatii vor ajunge în Brasov si Iasi in saptamanile ce urmeaza.

februarie 2011, Toate drepturile rezervate (c) Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII