Ce spun mămicile despre Milumil Junior - testare 2021

Cel mai bun lapte praf pentru bebe

Ca mamă, cu siguranță îți dorești să te documentezi doar din surse de încredere.

De aceea, în perioada Mai 2021, Desprecopii.com a oferit șansa la 200 de mămici să testeze gratuit împreună cu micuții lor, Milumil Junior.  La testare au participat numai părinți cu copii in segmentul de vârsta 1 an și până la 2 ani.

A fost un proiect de anvergura, cu o logistică complexă, care și-a dorit să răspundă la întrebări precum: Care este tipul de lapte din alimentația actuală a copilului tău? Ce te-a convins să alegi Milupa? Copilul îl tolerează / digeră bine?

Vezi mai jos: părerea mămicilor care au testat, părerea Desprecopii.com și verdictul final

Ce spune producătorul despre Milumil Junior?

Când facem o testare este interesant de văzut cum se aliniază părerile mămicilor cu ce spune producătorul despre Milumil Junior. Am căutat așadar în descrierea produsului, așa cum este promovat în magazinele online:

Chiar și după vârsta de un an, copilul nu este un mic adult. Nevoile lui nutriționale sunt în continuare diferite și specifice.

Laptele reprezintă un aliment esențial în dieta juniorului tău, astfel că e important să te asiguri că lăpticul pe care el îl consumă este diferit față de cel al adulților, este adaptat nevoilor sale și contribuie la asigurarea necesarului zilnic de vitamine și minerale importante în dezvoltarea sa armonioasă.

Milumil Junior, mai mult decât lapte

Ca și laptele de vacă, Milumil Junior este o sursă bună de Calciu, dar de asemenea conține de cel puțin 5x mai multă Vitamina D și Fier. Pe deasupra conține și Vitamina C.

Ce spun mămicile care au testat Milumil Junior?

Să începem așadar cu procentajul general care indică tipul/tipurile de lapte din alimentația actuală a copilului și vârsta acestuia când a început să primească formula de lapte.

După cum observăm, dintre mamele care au completat chestionarul în urma testării Milumil Junior:

71% folosesc și formulă de lapte
22% dintre mame încă alăptează
7% au introdus deja lapte de vacă/capră copilului

De asemenea, putem avea o indicație destul de clară și a momentului când micuții au primit pentru prima dată lapte formulă: cele mai multe mămici introducând formula de lapte în intervalul 11-14 luni.

99% dintre mămici declară că recomandă cu încredere mai departe acest produs de top

Din numeroasele păreri primite în urma testării, iată două care se repetă cu consecvență: "Raport calitate-preț bun, copilul îl tolerează bine" și "Este un produs în care am încredere". Am selectat mai jos o serie de păreri primite direct de la mămici și tătici:

Raport calitate-preț bun, copilul îl tolerează bine

Este laptele pe care copilul meu l-a acceptat din prima și nu a avut nicio problemă din cauza lui, iar raportul calitate-preț este unul bun.

Recomand cu încredere Milupa! Ambii copii au primit pe lângă laptele matern și formula de lapte Milupa. A fost singura marcă de lapte la care nu au dezvoltat alergii, l-au tolerat încă de la prima cănuță. Mulțumim Milupa  pentru că aveți grijă de cele mai prețioase ființe din viața noastră! va iubim

Copilul meu este foarte încântat de formula de lapte și am rămas plăcut surprinsă de cât de repede l-a acceptat și cât de încântat a fost de acest produs. Aș recomanda această formulă de lapte și altor mămici deoarece este digerat ușor de către copil, are gust plăcut, raportul calitate preț este avantajos și este un produs în care am încredere. Voi folosi de acum înainte și această formulă de lapte în alimentația copilului

Este un produs în care am încredere

Copilul este foarte încântat de el și în plus, am observat că îl ajută și la problema lui cu constipația.

De acum o să-i dau și lăpticul de la Milupa pe lângă piureurile de la Milupa pe care le consumă deja!

Recomand produsul Milumil Junior 1+ și altor mămici, deoarece contribuie la asigurarea necesarului zilnic de Fier, Calciu și Vitamina D pentru dezvoltarea normală a oaselor și creierului micuților noștrii.

Este primul lapte formulă folosit chiar în această testare.

Eu l-am folosit pentru a-l înțărca pe cel mic, deoarece e cel mai apropiat de laptele matern; trecerea a fost destul de ușoară.

Recomandăm laptele Milumil Junior?

Introducera laptelui de vacă ca masă principală în alimentația copilului mic sau înlocuirea completă a laptelui matern sau a formulei de lapte adaptată vârstei cu acesta, este o eroare nutrițională care poate provoca deficiențe în aportul de substanțe nutritive cheie. Specialiștii nu recomandă introducerea laptelui de vacă ca aliment principal deoarece nu conține o cantitate suficientă minerale, de exemplu fier sau zinc, sau conține prea mult sodiu și potasiu. Macronutrienții nu sunt bine echilibrați în compoziția laptelui de vacă, de exemplu proteinele și acizii grași saturați, cei “răi”, sunt în concentrație mare, în timp ce acizii grași nesaturați, “buni” (Omega 3 și Omega 6) sunt în cantitate insuficientă.

Laptele de vacă este deficitar și în vitamine: vitamina D, vitamina C și vitamine din complexul B.

În concluzie, cea mai bună soluție rămâne laptele matern, însă, dacă alăptarea nu mai este posibilă, alege pentru puiul tău un lapte de creștere potrivit vârstei.

După 1 an, Milupa Milumil Junior Precinutri conţine nutrienţi esenţiali (complexul GOS/FOS, Fier, Vitamina D și Calciu) în cantităţile adecvate vârstei, pentru dezvoltarea armonioasă a micuţului tău.

Descoperă și tu produsele Milupa Milumil Junior potrivite pentru fiecare etapă de dezvoltare a copilului tău.