Chiar și micile schimbări de look ne fac să ne simțim mai frumoase - Tips&tricks cu Alexa Stănescu

 Chiar și micile schimbări de look ne fac să ne simțim mai frumoase - Tips&tricks cu Alexa Stănescu | video | Desprecopii.com - Canal YouTube

Dacă ești mamă și aștepți să ți se elibereze ca printr-o minune programul, astfel încât să ai timp să te răsfeți, este posibil să fii nevoită să aștepți o vreme...

Pentru a avea succes în rutina de îngrijire personală, nu trebuie să o programezi așa cum ai face orice altceva în viața de zi cu zi. Trebuie în schimb să știi cum să o strecori printre lucrurile obișnuite pe care le faci. Încă nu simți că acest truc poate funcționa? Ei bine, Alexa Stănescu, mamă a doi băieți, jurnalist și mom blogger – ne arată că se poate. Cum reușește să strecoare momentele de răsfăț printre emisiunile de la radio, orele dedicate blog-ului și timpul petrecut cu cei mici? Te invităm să îi afli trucurile din rândurile de mai jos.

 Oare noi, mamele, avem destulă grijă de noi?

Nu de puține ori, în drum spre grădiniță, spre muncă, cumpărături sau în timp ce le pregătești copiilor de mâncare, gândul îți stă mereu la cum să îți împarți mai bine timpul pentru a îndeplini toate task-urile din lista ta de priorități și ajungi să te întrebi: "Oare noi, mamele, avem destulă grijă de noi?" Și nu întâmplător. Ci pentru că știi sigur că mamele au mare nevoie de asta, TU ai mare nevoie de asta, dar de multe ori te prinzi în activitățile de zi cu zi și uiți de ele sau, pur și simplu, nu știi cum să îți mai găsești timp și pentru tine.

Așadar, ce facem atunci când timpul pare că nu ne mai ajunge să ne aranjăm părul, să ne dăm cu fard sau să ne facem unghiile? Pentru că toate acestea, la finalul zilei, ne ajută să fim mai încrezătoare în noi, iar o mamă fericită înseamnă automat o familie fericită!

Apelăm la ajutoare! La tati, la bunici sau la un puzzle care să-i țină ocupați pe cei mici cât timp noi ne răsfățăm în fața oglinzii. Așadar, rămâi cu noi și descoperă câteva trucuri utile din parte Alexei. Ca de la mamă la mamă.

Tips & Tricks cu Alexa Stănescu

 Să ai grijă de tine nu este un lux, este o necesitate pentru a fi o mamă relaxată

Chiar și cele mai ocupate mame pot găsi puțin timp să aibă grijă de ele. Ai nevoie de numai cinci minute. Începe de acolo. Asta este tot ce trebuie să faci. Stai și privește pe fereastră în timp ce ți se usucă oja pe unghii. Meditează în timp ce ți-ai pus o mască pe față. Acestea sunt doar câteva idei. Începe cu cinci minute pe zi, dedicate DOAR ție.

Este adevărat, viața de mamă full-time, cu o viață profesională solicitantă, este foarte dinamică, dar și plină de satisfacții. Alexa își găsește echilibrul printr-o bună organizare: își planifică mereu activitățile și încearcă, pe cât posibil, ca pe lista zilnică de lucruri de făcut, să găsească și timp pentru ea. Timp pentru o mască hidratantă în timp ce scrie un articol, o baie cu spumă după ce adorm copiii sau, de ce nu, o schimbare de look atunci când simte nevoia de ceva nou.

 Îndrăznește și fă o schimbare!

Din când în când, o schimbare e binevenită - fie că vorbim despre o lungime diferită a părului, o culoare diferită de ojă sau un machiaj ceva mai diferit.

Schimbarea este frumoasă. De cele mai multe ori, noi, mamele, suntem atât de reticente față de schimbare încât îi ignorăm complet frumusețea. Considerăm că schimbarea ar putea fi dăunătoare, așa că ne abținem de la asumarea riscurilor. Vedem doar negativul și ne temem să îmbrățișăm binele care ar putea proveni din ea.

De fapt, schimbarea este primul pas spre a aduce ceva nou și pozitiv în viața noastră.

De data aceasta, Alexa a ales să ne surprindă cu o schimbare curajoasă și să își schimbe nuanța părului - în mov! Puțin mai multă culoare în viață nu strică niciodată, nu-i așa?

 Și tu ai nevoie de un ritual de beauty, indiferent de cât de obosită sau ocupată ești

Ritualurile de înfrumusețare există de secole. A-ți dedica timp pentru tine - mai ales dacă ești mamă - este o noțiune radicală. Are legătură cu acceptarea a ceea ce este sacru în a fi feminină. Îți creează respect pentru tine - este o abordare care îți transformă propria viață. Un ritual de frumusețe te ajută să te conectezi la forța interioară, la feminitatea ta. Credem că este cu adevărat calea spre putere și încredere sporită în sine.

Ce ne propune Alexa? Ceva pe cât de simplu, pe atât de eficient: curățarea tenului, în fiecare seară, fără excepție. Cât timp tati îi pune pe cei mici la somn sau le pregătește cina, fugi în baie și acordă-i tenului tău puțină grijă! Sau investește într-un ajutor smart - un aspirator inteligent sau o mașină de spălat vase - care să facă treaba în locul tău. O investiție de acest fel înseamnă mai mult timp pentru noi, mamele.

 Produse de înaltă calitate, la un preț accesibil!

Există o selecție generoasă de produse de îngrijire personală și de igienă, atât în drogheriile dm din țară, cât și online. Decizia de a alege produsul potrivit pentru tenul sau părul tău nu este una ușoară. Însă, un lucru este foarte important atunci când alegi un produs, și anume raportul calitate-preț. Pe lângă importanța îngrijirii pielii, a corpului și a părului, o importanță deosebită o are și dorința de a investi inteligent în produse de calitate, cu prețuri rezonabile. Cu marca proprie dm Balea, întreaga familie este îngrijită din cap până în picioare, la un preț accesibil, iar Alexa poate confirma acest lucru.

Curioasă să afli care sunt produsele care au ajutat-o să se bucure de o schimbare de look WOW? Poate te inspiră și pe tine pentru schimbările pe care le ai în plan.

• Balea, balsam Oil Repair
• Balea, șampon Oil Repair
• L'Oreal Colorista, vopsea temporară pentru păr, indigo

 Cum să câștigi 15 minute pentru tine, dragă mamă!

Un sfat prețios, pe final, din partea Alexei. Atunci când gătești, încearcă să folosești scurtături: de exemplu, folosește conserve de fasole, năut sau mazăre, ca să nu mai pierzi timp să le fierbi. Vei economisi mult timp prețios și poți răsfoi o carte în timpul acesta.

E important să ai grijă și de tine! Așa că, nu uita să îți începi fiecare zi cu acest gând în minte, pentru o stare de bine și mai multă încredere în tine.

Revista dm magazin

Întotdeauna actuală!

Accesează chiar acum revista dm și descoperă ofertele dm din această perioadă!

Descarcă revista dm magazin

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️