Nu lăsa răcelile specifice sezonului rece să preia controlul sănătății copilului

Nu lasa racelile specifice sezonului rece sa preia controlul sanatatii copilului

Nu lăsa răcelile specifice sezonului rece să preia controlul sănătății copilului

Pe scurt

  • Deși foarte comune, răcelile nu sunt deloc distractive. Durerile de gât și tusea, care indică faptul că virusul a luat stăpânire, pot afecta somnul, starea de spirit și capacitatea unui copil de a merge la școală și de a participa la diverse activități.

     

    Răceala este cauzată de virusuri transmise de la o persoană la alta, de obicei prin contact direct cu picăturile din aer sau cu o suprafață pe care aceștia au atins-o. Majoritatea copiilor luptă împotriva virusului fără ajutor, însă nu toți se pot bucura de acest privilegiu.

Pot fi prevenite racelile?

Deoarece atât de multe virusuri provoacă răceli, nu există un vaccin care să ne protejeze împotriva lor. Iar pentru a contracta o raceală, copiii ar trebui să:

 se ferească de oricine este răcit;
 se spele bine și des pe mâini, mai ales după ce își suflă nasul și înainte de a mânca;
 strănute sau tușească într-un șervețel sau în cot, nu în palme;
 nu împrumute prosoape, pahare sau tacâmuri cuiva care este răcit;
 nu ridice șervețele folosite de alte persoane.

Cum îmi pot ajuta copilul dacă a racit?

Pentru a ameliora disconfortul cauzat de o răceală, părinții pot:

 folosi un umidificator cu ceață rece pentru a crește umiditatea aerului;
 oferi copilului o supă caldă;
 oferi sistemului imunitar un pic de sprijin pentru a-l consolida,de exemplu un supliment alimentar.

Cel mai bun plan, însă, este să nu-ți faci griji. Asigură-te doar că micul bolnăvior mănâncă (atunci când îi este foame) și bea multe lichide.

Când ar trebui să sunăm medicul?

Sună întotdeauna medicul pediatru dacă starea copilul se agravează în loc să se îmbunătățească sau dacă copilul:

 tușește cu mult mucus;
 are respirația greoaie;
 este neobișnuit de obosit;
 nu poate menține alimentele sau lichidele;
 are o durere de cap care se agravează;
 are dureri faciale sau în gât care se agravează;
 are o durere severă în gât care îngreunează înghițirea;
 are o temperatură de 39,3°C sau mai mare, sau o febră de 38,0°C sau mai mare care durează mai mult de o zi;
 are dureri în piept sau stomac;
 are ganglionii limfatici de la nivelul gâtului inflamați;
 are o durere de ureche.

La fel ca majoritatea infecțiilor virale, răcelile trebuie doar să își urmeze cursul. Odihna din plin și consumul lichidelor pot ajuta copilul să se simtă mai bine în timp.

Menținerea activităților obișnuite, cum ar fi mersul la școală, probabil că nu va înrăutăți cu nimic o răceală. Dar va crește probabilitatea ca aceasta să se răspândească la colegii de clasă sau la prieteni. Așa că, până când copilul se simte mai bine, este preferabil să stea acasă.

FRUTDEP® IMMUNO - De primă intenție în prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii și al recurențelor

FRUTDEP® IMMUNO soluție orală, datorită nutraceuticelor și sucurilor concentrate din fructe conținute, este eficient în reducerea duratei și severității infecțiilor de tract respirator, precum și a recurențelor prin acțiunea antivirală și antibacteriană și consolidarea sistemului imunitar.Combinația eficientă de resveratrol, lactoferină, betaglucan și vitamine din grupul B (B1, B2, B3, B5, B6, B12), acid folic, vitamina C și sucuri din fructe contribuie la consolidarea sistemului imunitar în cazul infecțiilor de tract respirator și al recurențelor și la tonifierea organismului în perioada de convalescență de după diferite boli.

Iar pentru a oferi sistemului imunitar un pic de sprijin suplimentar pentru a-l consolida, dar chiar și pentru a reduce durata și severitatea infecțiilor de tract respirator, FRUTDEP® IMMUNO soluție orală este suplimentul alimentar ideal pentru copii.

FRUTDEP® IMMUNO soluție orală este combinația eficientă de resveratrol, lactoferină, betaglucan și vitamine din grupul B (B1, B2, B3, B5, B6, B12), acid folic, vitamina C și sucuri din fructe, care contribuie la consolidarea sistemului imunitar în cazul infecțiilor de tract respirator și al recurențelor și tonifierea organismului în perioada de convalescență după diferite boli.

Lactoferina prezentă în compoziția FRUTDEP® IMMUNO este eficientă în sistemul de apărare al organismului, acționând ca o barieră în calea virusului SARS-COV-2, a carui aderență va fi diminuată și, astfel, nu ne vom contamina cu acest virus, sau cel puțin cantitatea de material viral va fi mult scazută, iar atunci și simptomatologia va fi mai ușoară! In contextual pandemiei SARS-COV-2, mai multe universități din Europa și Asia au publicat un numar de peste 17 studii, care au concluzionat că lactoferina are un mecanism competitiv cu virusul SARS-COV 2.

Comandă online la un preț avantajos Kitul de imunitate - 3 x FRUTDEP® IMMUNO

FRUTDEP® IMMUNO soluție orală nu conține zahăr și gluten.


BENEFICII

 Reduce recurențele infecțiilor de tract respirator;
 Reduce durata și severitatea infecțiilor respiratorii;
 Contribuie la întărirea sistemului imunitar;
 Tonifică organismul în perioadele de convalescență;
 Reduce oboseala și extenuarea;
 Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
 Contribuie la consolidarea sistemului imunitar înainte de intrarea în colectivități și în boli contagioase.

 

Prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii și al recurențelor

Perioada de convalescență

Tratamentul infecțiilor favorizate de imunodeficiență temporară

Cumpara FRUTDEP ® IMMUNO soluție orală 100 ml (10 monodoze x 10 ml)| 53.00 lei

Se apasă capacul, se agită bine și se bea suspensia obținută.

Copii peste 3 ani: 1 flacon pe zi, la o oră distanță de mese

Adulți: 1-2 flacoane pe zi, la o oră distanță de mese

Recomandări de administrare

Prevenție sau înainte de intrarea în colectivități: 10 zile/lună timp de 3 luni.

Faza acută: 7-10 zile.

Faza de consolidare: 10-14 zile.

Tratamentul recurențelor: 20 de zile/lună timp de 3 luni.

betaglucan (din Saccharomyces cerevisiae), lactoferină, resveratrol (din Polygonum cuspidatum), betacaroten, vitamina C, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, acid folic, sucuri concentrate din mere, pere, mango, portocale, ananas, caise, soc.

FRUTDEP® soluție orală nu conține zahăr și gluten.

Betaglucanul

Este un imunomodulator puternic. Se leagă de celulele sistemului imunitar, activând procesul de fagocitoză realizat de macrofage și stimulând eliberarea de interleukine. Acțiunea antimicrobiană se datorează și capacității betaglucanului de a interacționa cu țesutul limfoid asociat tractului gastrointestinal (GALT). Celulele imunitare asociate GALT sunt activate în a doua porțiune a intestinului prin plăcile Peyer și apoi migrează spre siturile inflamatoare. Are și proprietăți antiinflamatoare.

Lactoferina

Are proprietăți anvirale, antibacteriene, antiinflamatoare și antioxidante. Poate modifica răspunsul imun, stimulând creșterea și diferențierea celulelor T, și producția de citokine. Are proprietăți antibacteriene datorită capacității de a lega fierul (esențial în creșterea bacteriilor patogene). Lactofericina, produsă prin catabolismul lactoferinei, dezvoltă o acțiune antibacteriană și antivirală, combătând intrarea virusului în celulă prin stoparea legării de membrana celulei.

Resveratrolul

Are proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, având capacitatea să modifice răspunsul biologic al sistemului imunitar. Promovează fagocitoza microorganismelor prin leucocite. Are acțiune antiproliferativă împotriva diferitelor virusuri prin inhibarea sintezei primelor proteine necesare în ciclul de replicare a virusului.

Complexul de vitamine (din grupa B, vitamina C, betacaroten) și sucurile concentrate de fructe (mere, pere, mango, portocale, ananas, caise, soc)

Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, au proprietăți antioxidante, tonice și fortifiante. Vitamina C stimulează acțiunea limfocitelor, crește nivelul de interferon și răspunsul anticorpilor. Este unul dintre cei mai importanți agenți antioxidanți hidrofili din organism, neutralizând speciile reactive de oxigen și azot și crescând nivelurile de glutation. Betacarotenul, un precursor al vitaminei A, este esențial pentru sistemul imunitar. Persoanele cu deficiențe de vitamina A suferă mai frecvent de boli infecțioase.

 

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII