Copiii pot învăța mai ușor limba engleză cu ajutorul tehnologiei: Ce experiențe captivante de învățare pentru cei mici oferă Novakid?

Copiii pot invata mai usor limba engleza cu ajutorul tehnologiei -  Ce experiente captivante de invatare pentru cei mici ofera Novakid?

Mai mulți părinți ca oricând sunt implicați în programe virtuale de învățare la distanță pentru copiii lor și primesc îndrumare online

Acest lucru a condus în mod firesc la apariția multor programe software, dispozitive electronice și site-uri web dedicate predării limbilor străine. Cu toate acestea, unii părinți consideră încă învățarea unei limbi online ca fiind puțin sceptică. Ei bine, chiar dacă ești de părere că un curs pentru copii este eficient doar atunci când are loc într-o sală de clasă, școala de engleză online Novakid demonstrează că și cursurile virtuale funcționează la fel de bine. Poate chiar mai bine, pentru că mediul digital reprezintă o adevărată atracție pentru cei mici.

Novakid, școala online de limba engleză pentru copii care folosește tehnologie de ultimă oră

Trăim într-o epocă esențială a inovației, progresului și tehnologiei. Abilitățile considerate cruciale în trecut sunt acum adesea clasificate ca fiind învechite. Copilul din secolul 21 trebuie să fie echipat cu o serie de seturi de abilități noi (sau subestimate anterior) pentru a prospera în viitor, iar pentru asta are nevoie să știe cel puțin o limbă străină la perfecție!

Caracteristica cheie a Novakid este digitalizarea. În programele sale de formare, școala de engleză online Novakid folosește instrumente IT inovatoare care duc la rezultate ale învățării mult mai rapid decât metodele tradiționale de cunoaștere a unei limbi străine. Astfel, cea mai eficientă și dovedită abordare comunicativă la nivel mondial în combinație cu abordarea răspunsului fizic total (TPR) își dovedește eficacitatea încă de la prima sesiune. Pe lângă TPR, suportul vizual este implementat activ, precum și jocuri educaționale interactive.

Școala de engleză online Novakid face ca învățarea limbii engleze să fie distractivă, interactivă și antrenantă, satisfacând nevoile și provocările fiecărui elev în parte. Platforma de educație online pune accentul pe personalizare și utilizează extragerea și analiza datelor asistate de inteligență artificială (AI), pentru a răspunde nevoilor unice ale elevilor. Mai important este că încorporează Novakid Magic Academy, prima lume virtuală de învățare din universul Novakid Game World (primul produs inovator de pe piața globală ESL - engleza ca a doua limbă - care oferă un ecosistem cuprinzător de instrumente pentru învățarea limbii engleze, prin „lumi” educaționale online), în care elevilor li se oferă jocuri educative de aprofundare și după ce lecția individuală de engleză 1:1 cu profesorul s-a încheiat.

Aceasta reprezintă o oportunitate prin care cei mici se pot bucura de studiu într-un mod aparte: cu personaje din benzi desenate, scene și obiecte din povești. Folosind un curriculum bazat pe date, platforma poate aduna date detaliate despre nivelul de performanță și stilurile de învățare ale fiecărui student pentru a crea programe de învățământ individualizate, care sunt mult mai eficiente decât metodele de predare standard, universale.

Profesorii Novakid, vorbitori nativi cu abilități digitale și didactice la superlativ

Pandemia a dezvăluit avantajele incontestabile ale educației digitale, cum ar fi comoditatea, flexibilitatea și libertatea de a dobândi cunoștințe în propriul ritm. Dependența de platformele online a crescut, stimulând creșterea industriei și asigurând cererea de e-learning pe termen lung. Cursurile și platformele de limbi străine digitale au devenit speranța pentru peste 1,7 miliarde de cursanți ESL să devină vorbitori și scriitori fluenți, încrezători, chiar și cu școlile închise și alte circumstanțe cauzate de pandemie. Drept urmare, s-au deschis oportunități nelimitate de carieră la distanță și pentru profesorii de limbi străine.

Novakid, liderul european în predarea limbii engleze online pentru copii, a realizat un sondaj cu ajutorul profesorilor ce predau pe platformele din cele 49 de țări în care Novakid este prezent. Acest sondaj a descoperit atât avantajele predării digitale, cât și dificultățile întâmpinate.

Pentru jumătate dintre cadrele didactice participante la studiu, predarea online este singura ocupație deținută, în timp ce restul combină cariera de educator cu diverse posturi:

• 38% au alte locuri de muncă, fără legătură cu mediul școlar,
• iar 62% predau alte discipline online sau în sălile de clasă tradiționale.

Dintre cei care îmbină predarea cu alte joburi, 60% au activități online, în timp ce 40% muncesc și la birou, ca freelanceri sau chiar antreprenori. Pentru 66% dintre respondenți predarea online a limbilor străine reprezintă principala sursă de venit: mai mult de jumătate din venitul lor provine de aici. Totodată, același procent susține că a reușit să-și dubleze, cel puțin, veniturile după prestarea serviciilor în domeniul e-teaching.

28% dintre profesori sunt numiți „începători digitali”, deoarece nu au mai susținut niciodată lecții offline, îmbrățișând meseria de profesor direct online, în timp ce marea majoritate, 72%, au schimbat sălile de clasă tradiționale cu cele virtuale.

Avantaje ale învățării și predării digitale

Aproape 50% dintre respondenți consideră că accesibilitatea este principalul avantaj al învățării și predării digitale, de care beneficiază atât studenții, cât și educatorii. Aproximativ 44% dintre profesori consideră că învățarea online este o soluție convenabilă în lumea modernă.

Peste 34% dintre profesori cred că sistemul online este o modalitate eficientă de predare a limbilor străine, în special engleza. Avantajul crucial este reprezentat de faptul că lecțiile sunt personalizate și individuale:

„Marea diferență dintre predarea online și cea offline este eficiența lecției. Cursurile online tind să fie mai concentrate pe obiectivele și nevoile lingvistice specifice ale elevului, fiind realizate în mod individual, pe când într-o clasă offline profesorii trebuie să se concentreze pe toți elevii prezenți, pe cumulul de obiective și nevoi lingvistice specifice ale acestora. Așadar, atunci când vorbim de lecțiil fizice, timpul avut pentru învățarea limbii engleze este limitat și împărtășit cu alți studenți”, afirmă Ane Green, profesoară de engleză Novakid.

17% dintre profesorii Novakid cred că principalul avantaj al predării online este flexibilitatea programului. 

„În primul rând, este avantajul de a alege când lucrezi. Este foarte convenabil. Muncești și petreci mai mult timp cu familia”, a adăugat unul dintre respondenți.

38% dintre participanții la sondaj au susținut că problemele tehnice, de conectare și posibilitatea de întrerupere a curentului afectează negativ experiența de predare digitală.

Peste 35% dintre profesori consideră că gestionarea studenților într-o clasă virtuală este destul de dificilă. Faptul că nu se află în aceeași încăpere înseamnă că legătura dintre elev și educator este greu de menținut. Copiii sunt ușor de distras atunci când se află în confortul propriei locuințe, iar menținerea atenției în timpul unei lecții este o provocare.

Declarație de misiune: Scopul Novakid este de a le oferi copiilor posibilitatea de a deveni cetățeni globali încă din copilărie.

Ești curios/curioasă care ar fi feedback-ul copilului tău la o astfel de experiență de învățare?

Nimic mai simplu: În cadrul cursurilor la școala de engleză online Novakid, fiecare copil poate beneficia de o lecție de probă gratuită. Cel mic va avea nevoie de doar 25 de minute libere, un calculator, un laptop sau o tablet și motorul de căutare Google Chrome sau Safari (în funcție de device-ul folosit).

Spor la învățat limba engleză!

 

Categorie:Novakid