Bebelușii activi sunt bebeluși fericiți cu noile scutece-chiloțel cu Buzunar Stop & Protect!

Bebelusii activi sunt bebelusi fericiti cu noile scutece-chilotel cu Buzunar Stop & Protect!

Bebelușii activi sunt bebeluși fericiți cu noile scutece-chiloțel cu Buzunar Stop & Protect!

Dacă există un lucru de care ai nevoie ca proaspăt părinte, atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ, atunci cu siguranță este vorba despre scutece - singurele care vă pot salva pe tine și bebe de o cacadandana care să vă oblige să luați pauză de la distracție și joacă.

Înainte de antrenamentul la oliță, scutecele sunt folosite pentru a absorbi lichide și a reține materiile solide. De asemenea, ele au și rolul de a ține umezeala departe de pielea bebelușului pentru a preveni erupția cutanată de scutec și pentru a proteja hainele de scurgeri și pete. Din acest motiv, este important să găsești o marcă pe care să te poți baza.

Primul scutec-chiloțel din România care are Buzunarul Stop & Protect în spate

Scutecele-chiloțel Pampers Pants sunt primele scutece-chiloțel cu buzunar Stop & Protect care, în combinație cu fixarea de jur-împrejur, oferă protecție împotriva scurgerilor de orice fel de până la 12 ore. Comparativ cu alte scutece chiloțel Pampers care nu au acest buzunar revoluționar, noile scutece Pampers oferă mai multă protecție împotriva scurgerilor, pentru tine și bebelușul tău, ajutând la prevenirea scurgerilor din partea de spate a scutecului.

În plus, nucleul super-absorbant și manșetele duble pentru picioare oferă și mai multă protecție și confort pentru cel mic. Astfel, poți avea încredere că bebelușul tău va fi protejat în fiecare moment, zi sau noapte, de întreruperi nedorite, iar tu poți să te bucuri de mai multe momente frumoase alături de el.

În timp ce în trecut scutecele-chiloțel erau recomandate pentru tranziția de la scutec la antrenamentul la oliță, nu erau folosite de obicei înainte de vârsta de 2 ani. Însă noua generație de scutece-chiloțel este recomandată mult mai devreme. De exemplu, Pampers Pants cu buzunarul Stop & Protect încep de la mărimea 3, potrivită pentru bebelușii care cântăresc între 6-11 kg și au în medie vârsta de 6-12 luni. Deci, din momentul în care bebelușii încep să se miște - să se rostogolească, să se târască, să stea în picioare și să meargă - noua generație de scutece-chiloțel reprezintă o soluție salvatoare.

Când este bebe pregătit pentru scutecul-chiloțel?

O să îți dai seama imediat atunci când începe să se rostogolească și să devină neastâmpărat în timp ce tu încerci să îi schimbi scutecul. Bineînțeles, fiecare micuț este diferit, așa că trecerea la scutecul-chiloțel va fi diferită pentru fiecare copil, dar mulți părinți îl aleg atunci când bebelușii împlinesc 6 luni.

De ce să iei în considerare trecerea la scutece-chiloțel cu Buzunarul Stop & Protect?

Scutecul-chiloțel este recomandat bebelușilor care încep să se miște. O afirmație comună este că, odată ce copilul învață să se rostogolească și să se târască, este mult mai ușor de pus decât scutecele cu bandă adezivă. Acesta oferă micuțului libertate de mișcare, iar tu îi schimbi scutecul dintr-o singură mișcare, fără să vă opriți din joacă. Argumentul este că cel mic nu mai trebuie să stea cuminte, întins pe spate, atunci când scutecelul trebuie schimbat. Doar rupi lateralele și pui un scutec-chiloțel nou, în timp ce bebe stă în picioare. De asemenea, este și ușor de aruncat: doar rulează scutecul-chiloțel și prinde-l cu banda adezivă.

Cu Pampers Pants cu buzunarul Stop & Protect, schimbatul scutecului devine un moment distractiv, atât pentru tine, cât și pentru cel mic. În doar 3 pași simpli, sunteți gata din nou de joacă:

Beneficiile Pampers Pants cu Buzunarul Stop & Protect

Design-ul 360 previne scurgerile de peste noapte - acesta se întinde perfect pentru a te asigura că nu există scurgeri, oferind până la 12 ore de protecție, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare moment împreună, iar banda elastică a scutecului-chiloțel cu fixare de jur-împrejur se adaptează burticii bebelușului tău pentru a preveni golurile și scurgerile, oferă fixare perfectă, flexibilitate și confort, indiferent de activitățile celui mic.
 Cusăturile laterale îmbunătățite pentru schimbări super rapide ale scutecului - doar rupi lateralele și dai jos scutecul folosit.
 Manșetele duble pentru picioare ajută la prevenirea scurgerilor - nu e nevoie să te stresezi și să te temi de pipi sau de cacadandana!
 Miezul super absorbant menține pielea uscată - acum nimic nu îl mai poate opri pe cel mic din joacă.

Da, atât de ușor este acum să te bucuri de mai multe momente de liniște cu bebelușul tău, #fărăfricadecacadandana, datorită Pampers cu Buzunar Stop & Protect.

Descoperă produsele Pampers

Scutece și șervețele pentru nou-născuți

Alegerea unui scutec absorbant și de calitate este de bază în protejarea pielii celui mic. Pe Pampers.ro găsești multe informații despre cum să-ți îngrijești bebelușul, spre exemplu:

Vizitează Pampers.ro

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️